Zapaleny nerv

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
krankenwagen
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zapaleny nerv

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Zdravim,

uz asi rok mavam v nepravidelnych intervaloch bolesti nohy (vzdy je to prava noha) v oblasti bedroveho klbu. Hladal som o tom nieco na nete a podla priznakov vsetko sedi na zapal sedacieho nervu http://masaze-poprad.sk/index.php?optio ... Itemid=102 . Stretli ste sa niekto s tym uz? Vzdy je nejaky tyzden dva v pohode, potom 2-3 nemozem chodit :D Potrebujem idealne nejake trvale riesenie.. Viem, ze mi asi odporucite ist za doktorom (aj to mam v plane) no predtym som sa chcel opytat aj tu..

Vdaka
Numline1
Light Professional
Light Professional

Re: Zapaleny nerv

Príspevok od používateľa Numline1 »

krankenwagen napísal:Zdravim,

uz asi rok mavam v nepravidelnych intervaloch bolesti nohy (vzdy je to prava noha) v oblasti bedroveho klbu. Hladal som o tom nieco na nete a podla priznakov vsetko sedi na zapal sedacieho nervu http://masaze-poprad.sk/index.php?optio ... Itemid=102 . Stretli ste sa niekto s tym uz? Vzdy je nejaky tyzden dva v pohode, potom 2-3 nemozem chodit :D Potrebujem idealne nejake trvale riesenie.. Viem, ze mi asi odporucite ist za doktorom (aj to mam v plane) no predtym som sa chcel opytat aj tu..

Vdaka
Vytiahni si kabel od internetu a chod za doktorom. Moze to byt vsetko od zapalu po zablokovany nerv.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

3 dni nemôžeš chodiť a to si ešte nebol za doktorom ???
Riešenie 1. - nechoď a seď doma, trp v bolestiach a mukách (viem čo to je zapálený nerv :) )
Riešenie 2. - choď za doktorom - pichne ti injekšn, predpíše lieky a si OUKEJ. Mne predpísal tramal, to som samozrejme hneď odmietol, tak mi v lekárni dali nejaký Diclobene Retard, ten som užíval asi 10 dní a vyliečený.
Návštevu doktora neodkladaj.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

môže to byť kľudne aj trombóza, zúžená cieva a pod., čiže ďalej vysedávaj doma.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

imho pred doktorom a injekciami by som skusil alternativu a to bud akupunkturu alebo masaz (ale od profesionala a nie od zenskych ktore si spravili 5 korunovy masersky kurz)
Napísať odpoveď