Ako zhodnocujete svoje peniaze VY, my takto....

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako zhodnocujete svoje peniaze VY, my takto....

Príspevok od používateľa Grim »

...ako vieš že to pre neho nieje dôležité? Možno je to jeden z faktorov na základe ktorých sa rozhodne...
mariolyon
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariolyon »

beardie napísal:mohol by si ju konkretizovat?
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2012, 15:19)
mariolyon napísal:
Ešte jednu vec som zabudol. To ale neznamená že to nepoviem. Som ochotný o tom hodit reč skýmkolvek na mene a ani na veku vôbec nezáleží. Ide oto ak niekto chce stretnem sa s ním osobne, už som to spomenul, kdekolvek na Slovensku. A môžeme hovorit otvorene o čom kolvek čo ho zaujíma. To je môj odkaz pre teba aj pre tých čo skutočne chcú.
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Takze konkretna otazka, kolko penazi tam musim "investovat" ked chcem mat zarobok aspon tych 500-700€ mesacne, najlepsie okamzite. A samozrejme som do toho ochotny investovat vsetok cas co mi ostava popri skole. Prosim, odpovedaj verejne na fore, ziaden Skype, SS ani osobne stretnutia.
TAKŽE. Pre teba je doležité aby si vedel - kolko chceš mat peňazí ( inak povedané aký ma byt tvôj zisk )
dalej - za aký dlhý čas to chceš dosiahnút ( časový horizont je velmi dôležitý pre výnos ) - nakoniec či si TY ochotný preto niečo spravit.
mariolyon
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

110mat110 napísal:Takze konkretna otazka, kolko penazi tam musim "investovat" ked chcem mat zarobok aspon tych 500-700€ mesacne, najlepsie okamzite. A samozrejme som do toho ochotny investovat vsetok cas co mi ostava popri skole. Prosim, odpovedaj verejne na fore, ziaden Skype, SS ani osobne stretnutia.
No dobre, konečne prvý odvážlivec. Gratulujem. Ja niesom hlúpy a viem že ty nemáš absolútne žiadny záujem niečo mat, ty iba chceš vediet pre zvedavost kolko. Nech sa páči.
Nato aby si mohol brat mesačne 500 eur potrebuješ vložit 75.000 eur.
Vidíte ostatný jeho zaujíma najlepšie okamžite, Pane bože daj, ale okamžite.
Ak si ale ochotný popri škole investovat všetok svôj čas, to už je ovela lepšia situácia. Takže mi prezrad kolko máš rokov, lebo v brandži máme aj 28 ročných šikovných a dnes zarábajú 3.000 až 5.000 eur za mesiac. Samozrejme nie hned ale postupom času, všetko sa treba naučit, to je to očom som hovoril , to je prax. A nie drízdy.
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Svoj vek tu nebudem uvadzat, dajme tomu, ze zacinam na VS, tj 19 rokov
Ako keby si ma velmi silno presvedcil ja by som sa na to dal, dnes su vsetky peniaze dobre a ako student popri skole si velmi vyberat nemozem. ALE: keby som chcel tych 500€ mesacne popri VS pocas 5 rokov to mam 30 000€. U teba musim len investovat 75000 co je 2,5 nasobok.
Ako prepac, keby som aspon bol na 0...
A k tomu okamzite, bolo mi jasne ze tam bude "karierny postup" preto som zvolil 500€ nemam zaujem o 5000 ja som skromny staci mi 500 ale byt par rokov o chlebe a vode pod mostom aby som mohol zarabat tazke prachy... :nono:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

mariolyon napísal:Ešte jednu vec som zabudol. To ale neznamená že to nepoviem. Som ochotný o tom hodit reč skýmkolvek na mene a ani na veku vôbec nezáleží. Ide oto ak niekto chce stretnem sa s ním osobne, už som to spomenul, kdekolvek na Slovensku. A môžeme hovorit otvorene o čom kolvek čo ho zaujíma. To je môj odkaz pre teba aj pre tých čo skutočne chcú.
hanbis sa za to, kde pracujes, resp za firmu, ktoru vlastnis??
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

pocuj moj krasny ...
ty mas firmu co ma 3500 zamestnancov a tu na internete sa snazis nalakavat ludi (jednotlivcov) ?
co ti krachuje tvoja "firma" ?
realne si to vezmime ... tvoje vyjadrovanie je na urovni cca 20 - 25 rocneho cloveka ....
trosku sa zamotavas do toho co vlastne mas a co ponukas ...
cize podla toho co hovoris ked clovek vlozi 75 000 eur zarobi clovek 500 eur mesacne - jeho prvotna investicia sa mu vrati po skoro 13 rokoch ...
vysvetli mi prosim ci si takeho dementa uz nasiel :D ci len ty si jediny co dal nejake peniaze a oni ti teraz posielaju z tych penazi vreckove ? :D
mariolyon
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

110mat110 napísal:Svoj vek tu nebudem uvadzat, dajme tomu, ze zacinam na VS, tj 19 rokov
Ako keby si ma velmi silno presvedcil ja by som sa na to dal, dnes su vsetky peniaze dobre a ako student popri skole si velmi vyberat nemozem. ALE: keby som chcel tych 500€ mesacne popri VS pocas 5 rokov to mam 30 000€. U teba musim len investovat 75000 co je 2,5 nasobok.
A k tomu okamzite, bolo mi jasne ze tam bude "karierny postup" preto som zvolil 500€ nemam zaujem o 5000 ja som skromny staci mi 500 ale byt par rokov o chlebe a vode pod mostom aby som mohol zarabat tazke prachy... :nono:
vidím že si to vôbec nepochopil, ale to ma netrápi.Len teoreticky ak by si mal tých 75.000 eur ako ich nemáš. Ukáž mi prosímta jediného študenta ktorý počas svôjho 5-ročného štúdia zarobí 30.000 eur. TO je utopia, sci-fi. Ale na druhej strane, ja neviem či si alebo niesi študent. Predpokladám že jedného dňa nastúpiš do zamestnania, je úplne jedno kde.
Tam bude tvôj nejaký predák, jeho bude majster, jeho bude smenmajster, jeho bude vedúci dielne, jeho zasa vedúci úseku, ich dajaký námestník a jeho zasa riaditel. Ty si ale naprogramovaný že s teba nikdy nemôže byt riaditel a si spokojný, to je tvoja základná chyba, dopredu sa odpisuješ že ty nato nemáš.
Ja tvrdím iné . Budem rozmýšlat ako to dosiahnút aby som bol riaditel. VTOM JE MEDZI NAMI ZÁSADNÝ ROZDIEL.
a NAKONIEC k tomu ako hovoríš že nechceš byt pár rokov o chlebe a vode pod mostom. Znovu si nepochopil tu sa jedná o to spravit niečo naviac ako ostatný aby si mal, žial ani jeden z vás nieje ochotný spravit niečo naviac ako ostatný, to je tvôj problém a tiež problém ostatných podobne rozmýšlajúcich.

//autoeditácia príspevku (12 Feb 2012, 17:19)
110mat110 napísal:Svoj vek tu nebudem uvadzat, dajme tomu, ze zacinam na VS, tj 19 rokov
Ešte jedna dôležitá vec na ktorú som nereagoval , ide oto že ty hovoríš nemám záujem o 5.000 ja som skrťomný mne stačí 500. Ved ten riaditel kde si nastúpil on už berie 5.000 a ty za svoju robotu 500 . Ty tak hovoríš ako keby ti niekto ponúkal pozíciu riaditela . Nie dakujem nechcem ja budem robotník to mi stačí.Kde tu vidíš kariérny postup. To že budeš dobre pracovat ešte stále neznamená že sa staneš riaditelom, ty si myslíš že ten námestník nechce byt riaditel, ty si myslíš že vedúci dielne netúži stat sa riaditelom. KAŽDÝ dostane podla zásluh to čo mu patrí.

//autoeditácia príspevku (12 Feb 2012, 17:34)
beardie napísal:hanbis sa za to, kde pracujes, resp za firmu, ktoru vlastnis??
myslel som si že máš záujem niečo mat,ale vidím že teba stále len zaujíma čo mám ja.
JA sa nehambím zato kde pracujem, resp. za firmu ktorú vlastním, ale opakujem ešte ras ale už posledný krát, viac už nebudem reagovat na podobné dotazy. Ja som ochotný s hocikým si sadnút na kávu a pokecat o všeličom čo ho bude zaujímat. Takže sa neskrývam a ani nechcem, ale vy ostatný alebo pár z vás sa už začínajú vyhrážat, zaslúžiš si po papuli a pod..Už niekomu tečú nervy ale číta ako hluchý :smt098
Kde pracujem som povedal, v predchádzajúcich príspevkoch a firmu ktorú vlastním mi prináša mesačne tolko kolko som chcel aby mi zarábala.

//autoeditácia príspevku (12 Feb 2012, 17:49)
ob3l1x napísal:pocuj moj krasny ...
ty mas firmu co ma 3500 zamestnancov a tu na internete sa snazis nalakavat ludi (jednotlivcov) ?
co ti krachuje tvoja "firma" ?
realne si to vezmime ... tvoje vyjadrovanie je na urovni cca 20 - 25 rocneho cloveka ....
trosku sa zamotavas do toho co vlastne mas a co ponukas ...
cize podla toho co hovoris ked clovek vlozi 75 000 eur zarobi clovek 500 eur mesacne - jeho prvotna investicia sa mu vrati po skoro 13 rokoch ...
vysvetli mi prosim ci si takeho dementa uz nasiel :D ci len ty si jediny co dal nejake peniaze a oni ti teraz posielaju z tych penazi vreckove ? :D
Počúvam pupuš.
to že mám firmu o 3.500 zamestnancoch , to je jedna vec.FIRMA FUNGUJE A PROSPERUJE.
dalej môj krásny nikoho nelákam iba hovorím svoje skúsenosti, čo sa podarilo mne, že to isté sa môže podarit aj iným ( na začiatku som aj ja potreboval poradit, pomôct ), a preto sa teras snažím o to isté pomôct iným pokial bude záujem. ale ty zjavne záujem nemáš tak neotravuj, dobre.
Moje vyjadrovanie pupuš je iba zrkadlo toho ako sa vyjadrujete vy, a bol by si prekvapený keby sme sa my dvaja stretli, ale to je jedno.
No a na záver, my dementi na rozdiel od vás múdrych máme aj peniaze aj majetok, a vy múdry vám čo ostalo, joooooj máš pravdu ved niekto musí aj pracovat, vidíš skoro som zabudol.
Bol by si skutočne prekvapený kolko ludí " pardon dementov " má záujem o to aby im posielali na konto prachy, ten kto vie ako tak to aj urobí. Ten čo nevie " ten múdry " musí chodit denne do roboty.
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Na co potom zhanas dalsie ovecky, ked si taky spokojny? Ved uz vsetko mas.
A teraz nechcem pocut taku mudru vetu, ze preto, lebo chces bohatych spravit aj inych ludi. :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

za tych svojich 3500 zamestnancov sa musis velmi hanbit, ked tu nie si ochotny dat nazov firmy. vies, ono ked zapnes nejaku hru a urobis si 2500 vojakov a 1000 robotnikov, neznamena to, ze mas velku firmu o 3500 zamestnancoch...
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

A nezarabas si aj niecim inym? V tychto dvoch temach si napisal svoje cislo http://www.mojepodnikanie.sk/comment/3462#comment-3462
http://www.mojepodnikanie.sk/forum/chce ... podnikania
a kuk to cislo je kontaktne pri tomto inzerate http://www.webregister.sk/inzercia_sk/w ... ika_sluzby
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

3500 zamestnancov mas? :smt046

a ani v obchodnom registry nieje
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

bohuzial nema, robi pre lyoness :( :D
Bobr
Guru
Guru

Presunut do vtipne temy na fore... :smt006
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

V profile uvádzaš, že máš 45 rokov...ale čo som si mal možnosť prečítať, vyjadruješ sa ako 25 ročný, ktorý si podomovým predajom voňaviek zarobil na 10 ročné BMW a teraz si myslíš aký si pán a že máš patent na rozum.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

S tou gramatikou nevyzeráš veľmi profesionálne... :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

PMkou mi prislo
mariolyon napísal:zaujíma ta názov firmy a prečo. chceš investovat, alebo si chceš začat budovat majetok.NA to ako sa volá firma to nieje doležité či sa volá ABC alebo BMX alebo BOSS. To je úplne jedno. Dôležité je čo chceš ty sám.
moj majetok by som v zivote nedal do ruky takym vygumovavacom mozgu ako si ty. to je to co chcem ja sam.
Bobr
Guru
Guru

poprosim autora temy aby mi nevypisoval cez SS, dakujem

a ked sa pytas co by malo byt v OR, tak tvoje meno...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

mariolyon ved napis meno firmy ked je taka uspesna tak nevidim ziaden problem.
Slusne sa ta tu uz spytalo zopar ludi na nazov firmy a ty stale neodpovedas.
Ludia ti nebudu investovat ked mas taketo spravanie to je to prve co by si si mal uvedomit.
Bobr
Guru
Guru

ziadnu firmu nema, tak preto nemoze zverejnit jej meno :lol:
Napísať odpoveď