"Volebny prieskum"
Re: "Volebny prieskum"
@hughito: One more time => http://volby.sme.sk/c/6256392/volit-sa- ... smeru.html
@hughito:
A ako som uz pisal, mozes si pomastit ego, ze si s niekym vyje***. Ale kto skutocne s kym vyje*** sa este len uvidi
K takym veciam ako sudnictvo, prokuratura, rovna dan si sa ani nevyjadril. Zrejme su to take banality, kt. nestoja za reakciu.(lebo napr. vôbec neráta s tým, že ak by teda niektorý ten nevolič šiel po apele voliť, tak môže voliť aj ten SMER)
A ako som uz pisal, mozes si pomastit ego, ze si s niekym vyje***. Ale kto skutocne s kym vyje*** sa este len uvidi
Inak ešte by som spomenul jeden paradox. U nás na VŠ v ročníku drvivá väčšina ľudí bude voliť pravicu, pritom sú to väčšinou chudobné deti z východu, ktoré bývajú na intrákoch, popri škole drú na brigádach, nepodnikajú a podnikať ani nehodlajú.
ehm123: Naozaj už neviem o čom to bľaboceš, o akom egu, o akom vy********, upokoj sa.
K týmto veciam som sa vyjadroval x-krát v príslušných témach, čo by si chcel konkrétne počuť ?K takym veciam ako sudnictvo, prokuratura, rovna dan si sa ani nevyjadril.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Aky system by bol podla teba najlepsi?hughito napísal:Tu treba zmeniť systém, nie si vybrať "tých dobrých" skrz voľby.
-
Nadeo
Guru wannabe
A ako zmenis system?
Tym, ze nevolis? (viem, ze na toto si odpovedal uz velakrat, ale nejde mi to stale do hlavy)
@hughito: Pisal som v mojom prispevku, ze ten kto nevoli voli nielen SMER, ale aj Harabina, Trnku, zrusenie rovnej dane, PPP atd. Chcem pocut, ze ci s tym nemas problem 
BTW: Aky system by sa Ti pacil? Kazdy zakon v referende, alebo zavedieme socik?
@sew: Ono mozno je zauzivane, ze socky volia lavicu a vyssia trieda pravicu. Na to by sme, ale potrebovali lavicovu stranu, kt. je skutocne lavicova. Zatial kazda relevantna to berie len ako marketing, lebo sociek ja na slovensku najviac.
BTW: Ja osobne si myslim, ze pravicove strany z dlhodobeho hladiska pomahaju nizsim vrstvam obyvatelstva omnoho viacej ako lavicove. Ludom predsa treba dat udicu a nie ryby.
BTW: Aky system by sa Ti pacil? Kazdy zakon v referende, alebo zavedieme socik?
@sew: Ono mozno je zauzivane, ze socky volia lavicu a vyssia trieda pravicu. Na to by sme, ale potrebovali lavicovu stranu, kt. je skutocne lavicova. Zatial kazda relevantna to berie len ako marketing, lebo sociek ja na slovensku najviac.
BTW: Ja osobne si myslim, ze pravicove strany z dlhodobeho hladiska pomahaju nizsim vrstvam obyvatelstva omnoho viacej ako lavicove. Ludom predsa treba dat udicu a nie ryby.
K týmto otázkam som sa vyjadroval už tisíckrát, tisíckrát sme to tu aj v iných témach riešili, nebudem podporovať ignorantov, ktorí sem nabehnú a pýtajú sa po prečítaní pár príspevok zas to isté.
Môžete si skrz môj profil vyhľadať rôzne moje príspevky k rôznym témam - tam aj moje názory.
Môžete si skrz môj profil vyhľadať rôzne moje príspevky k rôznym témam - tam aj moje názory.
hughito: ja samozrejme pôjdem voliť, len ešte nie som rozhodnutý, či mám niekoho podporiť, alebo mám znehodnotiť svoj hlas. Na G3 som bol, síce som bol sklamaný z toho pacifizmu + nejasné pozadie organizátorov - mám z toho zmiešané pocity.
Mimochodom: ja to tu priebežne čítam, nezasahujem tu do vašej diskusie, len ma zarazilo to, čo som aj odcitoval v mojom poslednom príspevku.
Mimochodom: ja to tu priebežne čítam, nezasahujem tu do vašej diskusie, len ma zarazilo to, čo som aj odcitoval v mojom poslednom príspevku.
Tak voliť neplatným hlasom pôjdem aj ja a čo sa týka Gorily III., z mojej strany isté sklamanie tiež. Hlavne tie politické požiadavky ohľadom Čentéša, Harabina a pod. nezmysly.
vidim isty posunhughito napísal:Tak voliť neplatným hlasom pôjdem aj ja
zaujimavy clanok, hlavne ten graf
http://drozdik.blog.sme.sk/c/289140/Oby ... _dole_blog
Nie seth nerovna sa nule, dokonca budem mat este vacsie moralne pravo na kritiku ako ty.seth82 napísal:Zároveň netvrdím, že či voliť pôjdeš, alebo nie, nie je tvoja vec, je, ale kritizovať to môžem, plus, morálne právo na diskusiu na fóre máš, ale po desiatom marci jeho časť padá v prípade politiky, pretože tvoja participácia v dianí sa rovná nule.
Ja nerespektujem tento demokraticky system, ja nechcem aby tvoj, hughitov, slayov a inych hlasy rozhodovali o chode tohoto statu.
Ja nekritiizujem vladu, ja kriziujem system ktory produkuje tuto formu vlady.
Ty si pekne zakruzkuj "mensie zlo" a nech ta hreje tvoje ego ze si myslis ze si nieco spravil, pricom si realne vykonal rovnaky prd jak ja. A myslim si ze som to uz v tychto prispevkoch aj vysvetlil ze preco
http://www.hojko.com/post1787097.html#p1787097
http://www.hojko.com/post1787427.html#p1787427
http://www.hojko.com/post1788279.html#p1788279
A este k tym reciami o voleni nevolenim Fica. Sirite tu demagogiu lebo nevolenim nepriamo podpoprujem najsilnejsiu stranu, teoreticky a hypoteticky to moze byt kazda strana ktora ziska najviac hlasov. To ze preferencie ukazuju ze najsilnejsia strana je Smer je len realne odzrkadlenie stavu spolocnosti co si zela. A kedze napr ja si nezelam nikoho zo zucastnenych stran (nevidim mensie a vacsie zlo, vidim len zlo), to znamena ze mi je uplne u riti kam pripadne moj hlas (to len vam praviciarom natom hlase tak velmi zalezi).
Potom je tu otazka ci mam moralne pravo kritizovat. Moralne pravo kritizovat mam lebo to ze mi bola udelena slaba ponuka kde som si nebol schopny vybrat neni moja chyba ale chyba systemu (ktory okrem ineho tiez kritizujem zaroven aj s ich ponukou). Ked idem kupovat nohavice a ziadne sa mi nepacia a vidim ze su sitne, zle a nic nekupim nevidim dovod preco by som nemal mat moralne pravo kritizovat tie nohavice a zaroven aj obchod ze take nohavice predava.
dalsi kus ko*ot, podaj si ruku s hughitom //t0m4s3
-
seth82
Darca
kali: či chceš, alebo nie, rovná sa nule. A určite nemáš väčšie morálne právo na kritiku, ty ho totiž nevolením nemáš žiadne.
Nerešpektuješ systém? Nechceš, aby naše hlasy rozhodovali o chode tohto štátu? Odsťahuj sa na Kubu, do Číny, prípadne do Severnej Kórey, verím, že ťa na Slovensku nik nedrží. Alebo urob niečo pre to, aby sa systém zmenil, síce ja neviem na aký, pretože nik z vás tu žiaden nepredstavil a s určitosťou môžem napísať, že v praxi nebol otestovaný, ale budiž.
Ja som si už "menšie zlo" zakrúžkoval, dokonca som tu aj napísal, že koho. Stačí pozornejšie sledovať diskusiu.
Citujem: "A este k tym reciami o voleni nevolenim Fica. Sirite tu demagogiu lebo nevolenim nepriamo podpoprujem najsilnejsiu stranu, teoreticky a hypoteticky to moze byt kazda strana ktora ziska najviac hlasov." - LOL. A ktoráže to strana teoreticky a hypoteticky najviac hlasov získa? Skús tri krát hádať.
Porovnávať demokraciu (nech už je akákoľvek) s kúpou nohavíc je mierny priestrel, ale ja už nemám energiu na to reagovať...Nevoľ, ale vždy, keď budeš po 10. marci niečo na politike kritizovať, dám ti to jasne na vedomie a pripomeniem ti to.
Nerešpektuješ systém? Nechceš, aby naše hlasy rozhodovali o chode tohto štátu? Odsťahuj sa na Kubu, do Číny, prípadne do Severnej Kórey, verím, že ťa na Slovensku nik nedrží. Alebo urob niečo pre to, aby sa systém zmenil, síce ja neviem na aký, pretože nik z vás tu žiaden nepredstavil a s určitosťou môžem napísať, že v praxi nebol otestovaný, ale budiž.
Ja som si už "menšie zlo" zakrúžkoval, dokonca som tu aj napísal, že koho. Stačí pozornejšie sledovať diskusiu.
Citujem: "A este k tym reciami o voleni nevolenim Fica. Sirite tu demagogiu lebo nevolenim nepriamo podpoprujem najsilnejsiu stranu, teoreticky a hypoteticky to moze byt kazda strana ktora ziska najviac hlasov." - LOL. A ktoráže to strana teoreticky a hypoteticky najviac hlasov získa? Skús tri krát hádať.
Porovnávať demokraciu (nech už je akákoľvek) s kúpou nohavíc je mierny priestrel, ale ja už nemám energiu na to reagovať...Nevoľ, ale vždy, keď budeš po 10. marci niečo na politike kritizovať, dám ti to jasne na vedomie a pripomeniem ti to.
seth82 sry ale si obmedzeny
ak niekto pojde volit v marci a je jedno ci mensie zlo alebo hocikoho (neratam tam noru lebo neviem povedat jej umysly) tak chces ci nechces si svoje volebne pravo pouzil takto + nepriamo si podporil tento volebny system. Ale ten ktory nevolil moze vjadrit svoju nespokojnost
a tiez si nesuhlasim s demagogiou ak nepojdes volit tak podporujes smer, lebo ten ktory ma rozum tak nepojde volit.
s kamosmi pojdeme asi k urnam a napiseme tam "volim priamu demokraciu"
ak niekto pojde volit v marci a je jedno ci mensie zlo alebo hocikoho (neratam tam noru lebo neviem povedat jej umysly) tak chces ci nechces si svoje volebne pravo pouzil takto + nepriamo si podporil tento volebny system. Ale ten ktory nevolil moze vjadrit svoju nespokojnost
a tiez si nesuhlasim s demagogiou ak nepojdes volit tak podporujes smer, lebo ten ktory ma rozum tak nepojde volit.
s kamosmi pojdeme asi k urnam a napiseme tam "volim priamu demokraciu"
-
Anem
Star
A načo to bude ,že to tam napíšeš? Pre svoj vlastný pocit?
To, že niekto nepôjde voliť by malo význam keby bola fakt ,že nulová účasť. Ale takto je rozdiel medzi vami náročky nevoličmi a tými ktorí majú politiku a budúcnosť v pi** absolútne nulový.
Nejde mi do hlavy aký to má účel chvastať sa tým ,že niekto nejde voliť. Kto vie o tom ,že to myslíte ako "odboj proti systému"? Vy a možno vaša priateľka?
To, že niekto nepôjde voliť by malo význam keby bola fakt ,že nulová účasť. Ale takto je rozdiel medzi vami náročky nevoličmi a tými ktorí majú politiku a budúcnosť v pi** absolútne nulový.
Nejde mi do hlavy aký to má účel chvastať sa tým ,že niekto nejde voliť. Kto vie o tom ,že to myslíte ako "odboj proti systému"? Vy a možno vaša priateľka?
- ano vlastny pocit staci aj ked je otazne ci si radsej neostriham nechty na nohach pocas volieb a spravim aspon nieco uzitocne
- ak si to kazdy povie toto co si napisal "To, že niekto nepôjde voliť by malo význam keby bola fakt ,že nulová účasť" tak potom to tu aj tak vyzera
- hej vsade kde pridem sa chvastam s tym ze nejdem volit QQ (vyjadril som iba svoj nazor na predosly post)
- dam hlas vtedy ak si to niekto zasluzi
- ak si to kazdy povie toto co si napisal "To, že niekto nepôjde voliť by malo význam keby bola fakt ,že nulová účasť" tak potom to tu aj tak vyzera
- hej vsade kde pridem sa chvastam s tym ze nejdem volit QQ (vyjadril som iba svoj nazor na predosly post)
- dam hlas vtedy ak si to niekto zasluzi
-
javatar
Hardcore addict
M4jk1: nuz netusim kto je tu obmedzeny
1. podpora najsilenejsej strany vo volbach (coz je hypoteticky hocikto ale prakticky to bude smer) nevolenim alebo neplatnym hlasom tu bola popisana niekolkokrat a matematika jednoducho nepusti - je to pravda
2. pokial chces zmenit system - nech sa paci, budes vsak potrebovat podporu podstatnej casti obyvatelstva ale hlavne musite byt jednotni - inak svojim prazdnym hlasom (aj ked principialne nie som proti nemu, uz som tu popisoval kto ma podla mna pravo volit neplatne) nedosiahnes nic
1. podpora najsilenejsej strany vo volbach (coz je hypoteticky hocikto ale prakticky to bude smer) nevolenim alebo neplatnym hlasom tu bola popisana niekolkokrat a matematika jednoducho nepusti - je to pravda
2. pokial chces zmenit system - nech sa paci, budes vsak potrebovat podporu podstatnej casti obyvatelstva ale hlavne musite byt jednotni - inak svojim prazdnym hlasom (aj ked principialne nie som proti nemu, uz som tu popisoval kto ma podla mna pravo volit neplatne) nedosiahnes nic
javatar: A ako to tu bolo preukázané a popísané ? Koľkokrát mám vysvetľovať, že zato, že SMER je najsilnejšia strana môžu ich voliči ? Prosím ťa, už tu nešír demagógiu a nezmysly.
-
javatar
Hardcore addict
no to je sice pekne, ze za to mozu ich volici ale to je len vyhovorka typu "ja nemozem za to, ze vela ludi je blbych" - ako som uz napisal, tebe a kalimu nemozem vycitat vas postoj - pokial tam ale niekto chce inu alternativu ako fica tak to dosiahne jedine volenim
volit mozem ak:
1. chcem tam daneho cloveka
2. nechcem tam daneho cloveka (a preto volim jeho prijatelnejsiu konkurenciu)
akakolvek je moja priorita, volbami mozem nieco dosiahnut
vela "potichu" protestujucich ludi nespravi nic - ako uz bolo pisane na SME - v kazdych volbach sa najde plno prazdnych obalok
ak chces zmenit system tak ak by si dnes zacal masivnu kampan trvalo by ti minimalne rok kym by si nieco dosiahol, ale volby cez ktore mozem nieco zmenit ja su tu uz o mesiac a preto robim co je v mojich silach v pritomnosti - ak by sa aj za rok system zmenil tak aj tak by smer dokazal za rok dost poskodit ludom
volit mozem ak:
1. chcem tam daneho cloveka
2. nechcem tam daneho cloveka (a preto volim jeho prijatelnejsiu konkurenciu)
akakolvek je moja priorita, volbami mozem nieco dosiahnut
vela "potichu" protestujucich ludi nespravi nic - ako uz bolo pisane na SME - v kazdych volbach sa najde plno prazdnych obalok
ak chces zmenit system tak ak by si dnes zacal masivnu kampan trvalo by ti minimalne rok kym by si nieco dosiahol, ale volby cez ktore mozem nieco zmenit ja su tu uz o mesiac a preto robim co je v mojich silach v pritomnosti - ak by sa aj za rok system zmenil tak aj tak by smer dokazal za rok dost poskodit ludom