Mafia 2
Re: Mafia 2
nazdar prosim vas vedeli by ste mi poradit pocas 2 druhej kapitoly mam celu hru v bielej farbe ako keby sa uplne znizil jas zacalo to po prvej kapitole ktora isla v pohodke na najvyssich detailoch ale pocas jazdy autom asi v polke zacalo byt vsetko biele Dakujem velmi pekne za pomoc
-
MichalkoOo
Zablokovaný
tu sa warez nerieši.. Poradím ti, hľadaj chybu v cracku.
čaute mam menši problem s mafiou...nainštalujem to ide mi všetko dobre nastavi si samo grafiku neseka nič..ale ten obraz je nejaky priliš biely..a to jak som nastavil skoro na minimum a stale ked vypnem hru tak mam strašne tmavu obrazovku...čo mam s tym spraviť?
original alebo warez ?
stiahnuty....
warez je proti pravidlám, kúp si original 
dobre tak mam original....
-
Fortune
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
sak si ju kup na steame teraz za 10€, ja mam uz dlhsie a bez problemov som to hral a aj dohral
Chcel som ti pomôcť ale za túto perlu ti nepomôžem.hitman957 napísal:dobre tak mam original....
Dobry den, hladam jednu vec, raz ked bol Joe s Vitom v aute, tak Joe mu hovoril také reči ako na baby take tie frázy, jednu si pamatam ze ty mas v nohavičkách zrkadlo ? pretože ja sa tam už vidím. a ja by som chcel či neviete niekto aj tie ostatné lebo nechce sa mi len kvoli tomu inštalovať hra. dakujem
zaujimava otazka na konci clanku...prijali by ste pokracovanie otvorenej dvojky alebo radsej poskocili o 10 rokov?
mne osobne boli sympaticke vsetky postavy, pribeh tiez, jedine co mi vadilo bol ten koniec, takze, ja by som to pokracovanie celkom aj prijal
mne osobne boli sympaticke vsetky postavy, pribeh tiez, jedine co mi vadilo bol ten koniec, takze, ja by som to pokracovanie celkom aj prijal
ľudia teraz neviem kde mám písať či na steam alebo sem...jednoducho mi nechce zobrazovať rebríčky... Ako keď hrám DLC "Jimmy VEndeta" a nemôžem sa pekne krásne pokochať ako som na tom oproti druhým hráčom, pretože vkuse mám čakať kým mi to steam načíta...a stále nič 
ahojte ... dokoncil som mafiu 2 ... a chcel som si zahrat dlcs .. skopiroval som si dlcs do adresara hry a nejde mi to ... ked zapnem hru nic tam nemam nove ... co mam robit ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
kúpiť si mafiu + DLC pack tj 15 EUR.
ten dlc co mam mi nestaci ?MichalkoOo napísal:kúpiť si mafiu + DLC pack tj 15 EUR.
-
palciii
steam to blockne ak to nemas kupene e a ak mas warez tka s spravil nieco zle 
tak co mam robit?palciii napísal:steam to blockne ak to nemas kupene e a ak mas warez tka s spravil nieco zle
-
lekoklatik
VIP
Pytat sa tam kde si hru stiahol, precitat si pravidla fora.