Luna Slim

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Luna Slim

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Neviem ako vam,no mne prisiel na mail spam o tomto vyrobku. normalne to neotvaram,ale urobil som vynimku. chcem sa teda spytat,ci ma niekto s tymito pripravkami skusenosti, pretoze slubuju fakt masivnu redukciu hmotnosti.

http://www.schudnitepocasspanku.eu/index.php
melonSVK
King
King

Re: Luna Slim

Príspevok od používateľa melonSVK »

Že takým veciam ľudia aj veria...
Prílohy
fake and gay.jpg
fake and gay.jpg (66.36 KiB) 1861 zobrazení
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

....Ale s prípravkom LUNA SLIM jem ďalej ako lev a za 15 nocí sa mi stratilo 29 kíl!...
Subsemnatul, Dr. Barrys, Ja, nižšie podpísaný doktor BARRYS, prednosta oddelenia Chudnutia Laboratória Just Waiting for you potvrdzujem prostredníctvom tejto záruky, že dostanete BEZPLATNE na skúšku jednu kúru prípravku LUNA SLIM. Budete mať celý čas na to, aby ste sa od prvých dní kúry presvedčili o jej účinnosť iba zrakom. Táto skúška Vás musí uspokojiť na 100%.
wtf? blbosť ako kkt... :?
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Skúsil by som to už len kvôli ich reakcii na vrátenie. Neverím, že peniaze vrátia len tak bez "akýchkoľvek otázok alebo diskusie" :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

chudnut pocas spanku? samozrejme, ze sa to da - ale pred 4-5 hodin pred spankom uz nesmiete nic zjest ;-)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

javatar napísal:chudnut pocas spanku? samozrejme, ze sa to da - ale pred 4-5 hodin pred spankom uz nesmiete nic zjest ;-)
to vobec nie je pravda. clovek by mal pred spankom prijimat kvalitne potraviny a dostatok bielkovin aby bolo telo pocas spanku vyzivovane. ak to nerobis tak sa Ti pocas spanku odburava svalova hmota a zasoba tuku zostane nedotknuta (rozklad svalovej hmoty je jednoduchsi ako rozklad tuku)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

K tabletkám, mastičkám, strojom, ...dostanete naviac úplne zdarma plán správnej výživy ! :D

takže to čo pomáha nie je ten produkt, ale tá brožúrka so správnou stravou :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

axxis - ale pocas spanku je metabolizmus o dost pomalsi takze ked nieco zjes tak ide do tukov dost podstatna zlozka cukrov a vsetky tuky, to chudnutie sa dotkne aj tukov - v kazdom pripade bol moj mysleny ironicky (preto ten smajlik na konci)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

javatar napísal:axxis - ale pocas spanku je metabolizmus o dost pomalsi takze ked nieco zjes tak ide do tukov dost podstatna zlozka cukrov a vsetky tuky, to chudnutie sa dotkne aj tukov - v kazdom pripade bol moj mysleny ironicky (preto ten smajlik na konci)
Pokiaľ čítaš moje články, určite vieš, že odporúčam jedlo pred spaním. Tak prečo teraz píšem, že je to chyba? Lebo nie je jedlo ako jedlo.
Pomalé bielkoviny, zdravé tuky a komplexné sacharidy sú vhodné na zjedenie pred spaním ak si v objemovke. Ak si v diete, pomalé bielkoviny a prípadne neaké tuky. No rozhodne nie koláčiky, čipsy, zmrzlina a podobne. Takéto jedlá ti iba zvýšia hladinu glykogénu v krvi a zaplavia tvoje telo tukmi a cukrami a nepomôžu ti v tvojom výkone v posilke ani nepomôžu tvojim svalom rásť.

Avšak to správne jedlo pred spaním môže spôsobiť pravý opak. Zníži katabolizmus, dodá bielkoviny a zásobuje svaly živinami počas noci, kedy rastú. Ak si večer nejedával, tak radšej začni, pokiaľ chceš mať silé a veľké svaly.

Buď môžeš použiť nočný proteín, alebo kazeínové bielkoviny - cottage cheese alebo tvaroh, prípadne si daj dobrú porciu mäsa - najlepšie hovädzie. K tomu napríklad zemiaky, ryžu alebo cestoviny a si tam, kde chceš byť - na dobrej ceste za svalmi.
viem, ze je to na posilovaciu temu, ale aj ked necvicis ucinky su velmi podobne.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

sme sice OT, o tomto viem (malo ale viem) - lenze to je po posilke ked chces aby mala aj neaky ucinok, v kazdom pripade nechcem pokracovat, jednak sa nebudem pliest do v com sa vyznam len okrajovo a jednak mi unika zmysel vzhladom na pointu mojho prispevku
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

javatar napísal:sme sice OT, o tomto viem (malo ale viem) - lenze to je po posilke ked chces aby mala aj neaky ucinok, v kazdom pripade nechcem pokracovat, jednak sa nebudem pliest do v com sa vyznam len okrajovo a jednak mi unika zmysel vzhladom na pointu mojho prispevku
ze to neguje vyhlasenie: jedz pred spanim - stucnies
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Neukameňujte ma za môj názor, ale IMHO tieto "prípravky" na chudnutie sú výrobcom prioritne mierené medzi skupiny s XXL+ veľkosťou (tzv. American style), ktorí sú leniví sa rozhýbať, začať chodiť do fitka, upraviť stravu a aktívne bojovať s nadváhou. Myslím, že normálny človek takéto reklamy odignoruje lebo logicky usúdi, že 10kg za 5 dní sa spánkom zhodiť nedá, ale stále sú tu takí, čo tomu uveria a na tých sa skvele profituje :)
angyalka92
Novice
Novice

Príspevok od používateľa angyalka92 »

dobry den!
kde sa da kupit LUNA SLIM?
Napísať odpoveď