Ucet v banke

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mizuno
Medium Star
Medium Star

Ucet v banke

Príspevok od používateľa mizuno »

chcem si otvorit ucet v banke, kde mi bude chodit vyplata a proste stym aj v obchode chcem platit a vyberat si peniaze hocikedy a chcem sa spytat ze v ktorej banke sa to najviac oplati? ktora ma male poplatky, je spolahliva a chodia tam co najskor peniaze ked poslu vyplatu? som na mobile, tak dokym daco vygooglim ach
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ucet v banke

Príspevok od používateľa Fabo »

Kedy príde výplata závisí od toho v akej banke ma účet zamestnávateľ respektíve kto ju vypláca, agentúra a pod.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a ktorá je najlacnejšia zase záleží od toho, čo všetko tam chceš (treba ti IB? treba ti notifikácie cez sms? Máš viac ako 26 rokov? ...)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Najlacnejsie ta asi na trhu momentalne vyjde ZUNO, pripadne mBank, ak sa nemylim.

Co sa tyka rychlosti, tak drviva vacsina firiem ma ucty v Tatra Banke, takze najrychlejsie dostanes vyplatu, ak si otvoris v Tatre, ale na to sa neda spoliehat 100%. Ja zatial vo vsetkych firmach, v kt. som robil som dostaval vyplatu z Tatry.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ale aj keď máš zamestnávateľa v inej banke, výplata Ti zvyčajne príde hneď na druhý deň okolo 10h. Ak preferuješ platby prostredníctvom karty a určite nebudeš vkladať peniaze na svoj účet v hotovosti, môžem Ti tiež doporučiť mBank, prípadne Zuno.. sú to banky, v ktorých všetko vybavíš cez Internet a nemusíš takmer kvôli každej somarine utekať na pobočku.. a tiež majú nulové poplatky za vedenie účtu, prípadne nejaké drobné za nejaké služby navyše, ktoré možno aj tak by si nepotreboval.
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

diky za rady.. no mne staci ked si obcas vyberem z uctu peniaze, ked si obcas kupim nieco cez internet a tak nic extra.. a mam 19

//autoeditácia príspevku (13 Feb 2012, 11:23)
a zase tieto banky co zacinaju na svk nemaju ani tak vela bankomatov po svk ako tie dlho rocne tak aj za vyber z ineho bankomatu sa navyse plati, tak aj o to mi ide
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ak máš 19, môžeš si v slsp spraviť účet do 26 rokov. Poplatky tam sú minimálne (30c mesačne) a internet banking aj výber z bankomatu máš zadarmo. Bankomatov je kopec na každom kroku. Prípadne si pozri iné banky, určite aj iní ponúkajú účty pre mladých
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

V mbanku vyberáš z hociktorého bankomatu - prvý výber v mesiaci zadara a ostatné sú závislé od obratu na karte.. ak kartou zaplatíš (v kamenných obchodoch alebo elektronicky cez Internet) nad 200€, máš dva výbery grátis, ak kartou platíš nad 400€, máš tri výbery grátis. Ja osobne naozaj vyberám peniaze raz do mesiaca väčšiu sumu a zvyšok všetko platím kartou, prípadne ak sa mi minie, zaplatím kamarátke nejaký účet za telefón alebo Internet, prípadne zaplatím nákup kartou a ona mi potom dá hotovosť. :)

Zuno má zvýhodnené výbery v bankomatoch Tatrabanky.

Ak Ti ide o širokú sieť bankomatov, výber sa Ti môže zúžiť na Slovenskú sporiteľňu a Tatrabanku.. aspoň v mojom okolí je ich dosť.

Ešte môžeš porozmýšľať nad Poštovou bankou. :)
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Ja mám SLSP, platím 30 centov mesačne a všetky bezhotovostné operácie (výbery z bankomatu SLSP - aj v zahraničí vrámci ERSTE group, platby online, platby kartou etc.) sú zadarmo neobmedzene, jedine finančné operácie na pobočke sú spoplatnené. Študujem v Brne, používam iba slovenskú kartu a neplatím vôbec nič navyše. Ja som spokojný, nemenil by som.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

melonSVK napísal:Ja mám SLSP, platím 30 centov mesačne a všetky bezhotovostné operácie (výbery z bankomatu SLSP - aj v zahraničí vrámci ERSTE group, platby online, platby kartou etc.) sú zadarmo neobmedzene, jedine finančné operácie na pobočke sú spoplatnené. Študujem v Brne, používam iba slovenskú kartu a neplatím vôbec nič navyše. Ja som spokojný, nemenil by som.
taky tak, jediná nevýhoda je, že to nie je večne ale iba do 26 :)
B4RT
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa B4RT »

audiotrack napísal:ak máš 19, môžeš si v slsp spraviť účet do 26 rokov. Poplatky tam sú minimálne (30c mesačne) a internet banking aj výber z bankomatu máš zadarmo. Bankomatov je kopec na každom kroku. Prípadne si pozri iné banky, určite aj iní ponúkajú účty pre mladých
neplatí tých 30c len pre študentov? teda, ja som si chcel založiť účet pre neštudenta a ked som si pozrel cenník tak by ma potom vyšiel cca tých 5€ mesačne
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Ano len pre studentov, bezny ucet je za 5 €
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Teraz áno. Rok a pol dozadu, keď bola táto téma založená, tak to bolo pre všetkých mladých.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Okrem mojho hypotekarneho uctu (bez embosovanej karty) teraz (rozumej od minuleho tyzdna) aktivne pouzivam Zuno a MBank. Viac sa mi zatial paci MBank, cize neskor Zuno asi zrusim. Inak mozem odporucat obe, ak si u nich otvoris ucet s odporucanim inej osoby, tak ti pripisu 10 Euro (pre obe osoby).

SLSP som mal, pokial nestroskotali na pol rocnej reklamacii 400 Eurovej platby kartou (ktoru som neurobil a nechceli mi ju vratit), plus mi poskytli najdrahsiu ponuku na hypoteku (a to som bol ich klientom 8 rokov).
Napísať odpoveď