Ako zhodnocujete svoje peniaze VY, my takto....
Re: Ako zhodnocujete svoje peniaze VY, my takto....
Ale ja poznám tiež jedno podobné: Trafená hus zagágalamariolyon napísal:
a čo chceš počut. ano samozrejme mám informácie o tomto článku. Rozumiem foru každý hladá skulinku ako očiernit, je to konšpirácia. Ten kto to uverejnil je z konkurenčnej firmy čiže ak sa niekto nasáčkuje do brandže čo urobíš ideš naňho vyhrabat špinu. Úplne normálne tam kde to potreboval úplne prekrútil fakta. uverejnil to čo mu vyhovovalo. A robim to preto lebo rad spochybnujem svetonazory,toto napríklad povedal " slay " takže firma má velmi dobré výsledky. Verí ten kto zainvestoval alebo má majetkový účet a svôj majetok si vytvára aby ho mal. Neverí a spochybnuje ten kto nič nemá iba prázdne slová.
Poznáš to porekadlo ako " zlodej kričí, chytte zlodeja " tak to je ono. Pekný deň ti prajem
-
mariolyon
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Ale , čo nepovieš, ty si ale vzdelaný.Imadden napísal: Ale ja poznám tiež jedno podobné: Trafená hus zagágalaa aby sa nepovedalo, prajem ti pekný deň
ked to zhrniem:
- tvrdil si, ze mas firmu o 3500 zamestnancoch, ale nie si schopny to dokazat, preto vacsina ludi predpoklada, ze je to klamstvo
- nie si schopny vysvetlit, ako vie ta tvoja firma permanentne ziskavat 7 %, preto vacsina ludi predpoklada, ze je to klamstvo
- v 2 vetach si schopny sam seba znegovat, preto vacsina ludi predpoklada, ze je to klamstvo
- z tvojich aktualnych 28 prispevkov je vacsina len slama bez akejkolvek vypovedacej hodnoty, preto vacsina ludi predpoklada, ze je to klamstvo
- vyjadrovanie a gramatiku mas na urovni nedostudovaneho ucnovkara, preto vacsina ludi predpoklada, ze je to klamstvo
zabudol som nieco?
- tvrdil si, ze mas firmu o 3500 zamestnancoch, ale nie si schopny to dokazat, preto vacsina ludi predpoklada, ze je to klamstvo
- nie si schopny vysvetlit, ako vie ta tvoja firma permanentne ziskavat 7 %, preto vacsina ludi predpoklada, ze je to klamstvo
- v 2 vetach si schopny sam seba znegovat, preto vacsina ludi predpoklada, ze je to klamstvo
- z tvojich aktualnych 28 prispevkov je vacsina len slama bez akejkolvek vypovedacej hodnoty, preto vacsina ludi predpoklada, ze je to klamstvo
- vyjadrovanie a gramatiku mas na urovni nedostudovaneho ucnovkara, preto vacsina ludi predpoklada, ze je to klamstvo
zabudol som nieco?
beardie - perfektné. tá jeho gramatika ma neuveriteľne irituje.
-
seth82
Darca
mariolyon:
1. Napísal si tvrdenie, ja som ti ho vyvrátil. Nič viac a nič menej. 500 mesačne to určite nebolo, stačí použiť matematiku. Je jedno, že som to zarobil v zahraničí, dôležité je, že tvoj "argument" som ti vyvrátil
Netuším vôbec, že čo sem pletieš akýsi liter vodky a vytriezvenie - je to zvyčajný manéver, ktorý využiješ, keď nevieš ako argumentovať?
2. Študenti nemusia byť mladí, stačí pozrieť na môj nick použiť trochu ten vynález, ktorý máš v tej hrkálke na krku a je to...Nič zložité. Nuž a ďakujem, hej, zatiaľ sa mi darí.
3. Ja nechcem vedieť o tom, čo si sa za 15 rokov naučil. ZNOVU SI NEODPOVEDAL na jednoduchú otázku - popíš zopár vetami, že ako vaša firma získava bezrizikovo kapitál na vyplácanie výnosov. Ináč, takúto "informáciu" si na fórum nevypustil práve ty, nefandi si, je tu už kopa tém o OVB a kdejakých iných podobných pochybných projektoch. To len tak pre informáciu. Na tie veci o vrahoch a neviem čom ešte nereagujem, pretože sú iba irelevantnou omáčkou nahradzujúcou tvoju chýbajúcu odpoveď na môj celkom jednoduchý dotaz.
Ak píšem o brokeroch, píšem o brokeroch. Vieš snáď čítať myšlienky, že som chcel napísať "oborový burzový odborník fondového managementu"? LOL. Mimochodom, poznáš ma? Myslím že nie, takže si svoje hlúpe uzávery o tom, čo viem a čo neviem, pre seba. Mňa nezaujímajú a zbytočne odvracajú diskusiu úplne inam.
Viem ako fungujú podielové fondy. Práve preto ma fascinuje, keď píšeš o finančnom manažmente bez rizika. Vaša firma snáď nie je nebankovým subjektom?
Na záver, aby som tu pľasol zopár zaujímavých odkazov, som zvedavý, že ako na ne zareaguješ, týkajú sa tej tvojej slávnej spoločnosti:
http://www.investujeme.cz/ertrag-und-si ... i-nahodou/ (myslím, že záverečný bod celkom jasne ukazuje na čo? No predsa na našu starú, známu pyramídu)
http://www.penize.cz/financni-poradenst ... -nejistota
http://forum.finexpert.e15.cz/viewtopic ... &t=1071008
http://www.kleinezeitung.at/nachrichten ... tern.story (tu sa krásne píše o tom, vrátane diskusie, že koľko krát už tá "firma" mala problémy v minulosti)
Hádam stačí, dúfam, že ma nebudeš presviedčať, že to sú všetko iba žvásty, pretože pochádzajú z rôznych nezávislých zdrojov a to by bola priveľká náhoda, nie?
1. Napísal si tvrdenie, ja som ti ho vyvrátil. Nič viac a nič menej. 500 mesačne to určite nebolo, stačí použiť matematiku. Je jedno, že som to zarobil v zahraničí, dôležité je, že tvoj "argument" som ti vyvrátil
2. Študenti nemusia byť mladí, stačí pozrieť na môj nick použiť trochu ten vynález, ktorý máš v tej hrkálke na krku a je to...Nič zložité. Nuž a ďakujem, hej, zatiaľ sa mi darí.
3. Ja nechcem vedieť o tom, čo si sa za 15 rokov naučil. ZNOVU SI NEODPOVEDAL na jednoduchú otázku - popíš zopár vetami, že ako vaša firma získava bezrizikovo kapitál na vyplácanie výnosov. Ináč, takúto "informáciu" si na fórum nevypustil práve ty, nefandi si, je tu už kopa tém o OVB a kdejakých iných podobných pochybných projektoch. To len tak pre informáciu. Na tie veci o vrahoch a neviem čom ešte nereagujem, pretože sú iba irelevantnou omáčkou nahradzujúcou tvoju chýbajúcu odpoveď na môj celkom jednoduchý dotaz.
Ak píšem o brokeroch, píšem o brokeroch. Vieš snáď čítať myšlienky, že som chcel napísať "oborový burzový odborník fondového managementu"? LOL. Mimochodom, poznáš ma? Myslím že nie, takže si svoje hlúpe uzávery o tom, čo viem a čo neviem, pre seba. Mňa nezaujímajú a zbytočne odvracajú diskusiu úplne inam.
Viem ako fungujú podielové fondy. Práve preto ma fascinuje, keď píšeš o finančnom manažmente bez rizika. Vaša firma snáď nie je nebankovým subjektom?
Na záver, aby som tu pľasol zopár zaujímavých odkazov, som zvedavý, že ako na ne zareaguješ, týkajú sa tej tvojej slávnej spoločnosti:
http://www.investujeme.cz/ertrag-und-si ... i-nahodou/ (myslím, že záverečný bod celkom jasne ukazuje na čo? No predsa na našu starú, známu pyramídu)
http://www.kleinezeitung.at/nachrichten ... tern.story (tu sa krásne píše o tom, vrátane diskusie, že koľko krát už tá "firma" mala problémy v minulosti)
Hádam stačí, dúfam, že ma nebudeš presviedčať, že to sú všetko iba žvásty, pretože pochádzajú z rôznych nezávislých zdrojov a to by bola priveľká náhoda, nie?
-
mariolyon
Amateur
1. tak dobre som sa už dlho nepobavil, div že sa zomnou nehádaš aké si mi vyvrátil argumenty, normálne sa hádaš ako by si podpisoval zmluvu s diablom, no to ma podrž.seth82 napísal:mariolyon:
1. Napísal si tvrdenie, ja som ti ho vyvrátil. Nič viac a nič menej. 500 mesačne to určite nebolo, stačí použiť matematiku. Je jedno, že som to zarobil v zahraničí, dôležité je, že tvoj "argument" som ti vyvrátilNetuším vôbec, že čo sem pletieš akýsi liter vodky a vytriezvenie - je to zvyčajný manéver, ktorý využiješ, keď nevieš ako argumentovať?
2.prosím, niet začo.
3.nie som ani spolupracovníkom ani zamestnancom a nič nemám s OVB , ale nerozumiem tvrdíš že vieš ako fungujú fondy a pritom tvrdíš že OVB je kadejaký pochybný podobný projekt. Ja si to nemyslím. Je to spoločnost ktorá iba sprostredkuje obchod medzi tebou a obchodníkom z cennými papiermi. Pretože neexistuje iný legálny spôsob ako si kúpit akcie alebo dlhopisy u konkrétneho fondu. nieje možné dostat sa k fondu priamo cez obchodníka z cennými papiermi. Pre OCP je velmi výhodné uzavriet zmluvu o sprostredkovaní s OVB ALEBO JEJ PODOBNEJ spoločnosti.
Dokonca ani keby si mal a chcel investovat napríklad 100 milionov. nedostaneš sa k OCP, každý ti povie nech sa páči na burzu. No a ked si taký múdry tak si pomôž ako myslíš. A tie argumenty môžeš využit hned aj v praxi. Vela štastia ti prajem
4. a nerozčuluj sa , prosím škodí to zdraviu
5. a čomu ty hovoríš zaujímavé. A vieš čo vlastne máš pravdu je to zaujímavé. Nikto s pánov redaktorov nepracuje u danej spoločnosti ale je skutočne obdivuhodné ako poniektorý ludia vedia viac a lepšie o firme ako tý ktorý sňou spolupracujú a chodia pravidelne sa školit aby vedeli erudovane a pravdivo informovat klienta.
Tak potom ty musíš byt skutočne v balíku ked máš také zaujímavé informácie, to ti skutočne musím gratulovat. Fakt si dobrý, aj stou partiou ktorý sa podobne vyjadrujú na danú tému.
Mňa len jedno by skutočne zaujímalo čo budeš hovorit povedzme v 50-ke citujem " mladým ludom sa zdá , že peniaze sú to najdôležitejšie v živote, ked zostárnu vedia to naisto " ... pretože ich niet.....
-
94jakub
Guru wannabe
Tak by si to tu už mohol konečne vysvetliť. Tiež som zvedavý na otázky, ktoré tu padli.mariolyon napísal: je skutočne obdivuhodné ako poniektorý ludia vedia viac a lepšie o firme ako tý ktorý sňou spolupracujú a chodia pravidelne sa školit aby vedeli erudovane a pravdivo informovat klienta.
Je tu 6 strán zbytočných žvástov od teba ale nikde žiadne odpovede na otázky, ktoré sa ťa tu pýtalo asi 10 ľudí.
Keď máš tých 15 rokov skúseností, tak prosím odpovedaj na tie otázky, lebo zatiaľ si sa zhovadil len ty sám.
Po 15 rokoch by si mohol vedieť, že na otázky sa odpovedá normálnou odpoveďou a nie naučenými frázičkami.
Teda pokiaľ nie si v politike. Tam to vcelku funguje.
BTW... MOAR! Vcelku zábavná téma. Ak každá o MLM, pyramíde a podobných veciach, kde sa nájde jeden odborník, ktorý vytiahne svet z biedy.
-
mariolyon
Amateur
Ja by som sa vrátil ale úplne na samý začiatok. Mne to tak pripadá že skoro všetci čo sa vyjadrujete na fore k danej téme je pre vás zaujímavá, ale nikto si to zvás nechce pripustit a tý rozumnejší už sú ticho a pozerajú ako to dopadne.mariolyon napísal:Poznáte spôsob ktorému sa hovorí " zložený úrok " ôsmy div sveta takto ho označil Albert Einstein. Je to velmi jednoduché čaro spočíva v tom že pri dlhodobom , pravidelnom , minimálnom sporení sa vaše financie kumulujú a po dobe 10-tich rokov máte na svojom účte dvojnásobok nasporených peňazí, po 20-tich rokoch je to štvornásobok a po 30-tich rokoch...... no ved to uvidíte sami na vlastnom konte. Každý sa poteší a bude velmi prekvapený.
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2012, 16:08)
Tento " zložený úrok " označil Albert Einstein za ôsmy div sveta. a po otvorenej debate som prišiel k záveru že bud nikto zvás neakceptuje takú kapacitu, ktorá niečo na tento svet revolučné priniesla a " zložený úrok " je iba jedna z mnoho vecí. A KTORÚ MIMOCHODOM AKCEPTUJE CELÝ SVET, vlastne nie celý, chytráci ako vy níkdy. ved je to podvod.
Alebo potom silne pochybujem o vašom vzdelaní. Bud jedno alebo druhé.
-
t0m4s3
Admin
Tak sa podme bavit konkretne. Mam k dispozicii 5000E, ktore momentalne na nic nepotrebujem. Za 5 rokov mi bude koncit fix na hypoteke, tak by som tie peniaze chcel co najlepsie zhodnotit. Kolko by tieto peniaze dokazali za 5 rokov u Vas zarobit?
urcite si uchyl, mama mi nedovoli stretnut sa s tebou, kym nebude vediet co si zacmariolyon napísal:NO TAK PÁNI. nadhodil som tému , dobre vyjadrujete sa k téme, dobre ale ak niekto chce niečo konkrétne vediet, tak som povedal, som ochotný sa stretnút kdekolvek na Slovensku a nie vypisovat si tu . VED TO NIEKTO ZVÁS PEKNE NAZVAL SCHOVÁVAT SA NA NETE. Tak neviem kto sa schováva daj otázku a povedz odkial si daj kontakt a dohodneme sa na termíne ak nie , tak NIE. JE TO JASNÉ NIE.![]()
![]()
![]()
urcite si len takto vytipovavas svoje buduce obete, VIES?
mariolyon ja sa s tebou stretnem. Povedal si ze kedykolvek a kdekolvek na slovensko, takze Ziar nad Hronom a tento mesiac. Kedy ta mozem ocakavat?
"Alebo potom silne pochybujem o vašom vzdelaní." Ja by som na tvojom mieste pochyboval o svojom vzdelani, skus si to po sebe aspon precitat co tu pises!
Stale dokola to iste 30 prispevkov nacvicene frazy ako opica a ked nahodou odpovedas na nieco sam tak to nema ziaden zmysel! Tebe by som nedal ani euro...
"tak dobre som sa už dlho nepobavil, div že sa zomnou nehádaš aké si mi vyvrátil argumenty, normálne sa hádaš ako by si podpisoval zmluvu s diablom, no to ma podrž"
Pripadne pridam tvoje infantilne statusy z FB:
"takto to skutočne fungure,je to nádherný pocit keď denno denne utrácate svoje peniaze, a z druhej strany denno denne sa ti vracajú peniaze spať. Niekomu sa vracajú centy a inému eurá, každému presne to čo chce a presne toľko koľko chce."
Stale dokola to iste 30 prispevkov nacvicene frazy ako opica a ked nahodou odpovedas na nieco sam tak to nema ziaden zmysel! Tebe by som nedal ani euro...
"tak dobre som sa už dlho nepobavil, div že sa zomnou nehádaš aké si mi vyvrátil argumenty, normálne sa hádaš ako by si podpisoval zmluvu s diablom, no to ma podrž"
Pripadne pridam tvoje infantilne statusy z FB:
"takto to skutočne fungure,je to nádherný pocit keď denno denne utrácate svoje peniaze, a z druhej strany denno denne sa ti vracajú peniaze spať. Niekomu sa vracajú centy a inému eurá, každému presne to čo chce a presne toľko koľko chce."
Ktoraze to droga navodi uzivatelovi pocit nadradenosti, bezchybnosti, bezmedznej dokonalosti. Vsetci takito financni poradcovia (zial, mal som tu cest zazit ich) maju nieco spolocne. Hraju sa na managerov v obleku kupovanom na maturity, na stretnutia chodia MHDckou, s jednym perom a trhacim blokom, do ktoreho kreslia infantilne grafy (typu toto mas teraz, a toto mozes mat za 10 rokov).
Poviem ti, preco to tak je. Zijes v sebaklame - sam seba sa snazis presvedcit, aky si v tom dobry, ved nie nadarmo si absolvoval tie sofistikovane brainwash skolenia. Hoc si este realne nevyprodukoval ziadnu hodnotu, nezarobil ani na chlieb s vodou, na indoktrinacnych sedeniach si nadobudol presvedcenie, ze prave ty si ten vyvoleny a uspesny, co ma tu uzasnu moznost zarabat tisice eur. Tvaris sa, ako tvoje peniaze zarabaju, no jediny zisk, ktory mas, je provizia, ktoru dostavas za lov naivnych ludi. Lenze s takymto prejavom, s absolutne neschopnou argumentaciou, ale aj stylistikou sa rychlo dostavame k jednoduchej rovnici -> ziadny ulovok = ziadna provizia = ziadne peniaze.
Dam ti radu, uplne bezplatne a dokonca aj konkretne. Vykasli sa na tie ich skolenia, na oblbovanie potencialnych klientov na internete (ked na internete, kde mas cas premysliet si co napises, reagujes takto, nechcem vediet co stvaras pri realnom stretnuti). Najdi si serioznu pracu - to je taka, o ktorej vies par jednoduchymi slovami popisat jej podstatu. Mozno sa postasti, a hned na uvod vyfasujes aj tych 500Eur mesacne v cistom (na MI slusny prijem).
A este o jedno ta poprosim, uz nic nepis. Alebo, ospravedln sa a s pokorou a ponaucenim sa vzdial od tohoto fora.
Dakujem.
Poviem ti, preco to tak je. Zijes v sebaklame - sam seba sa snazis presvedcit, aky si v tom dobry, ved nie nadarmo si absolvoval tie sofistikovane brainwash skolenia. Hoc si este realne nevyprodukoval ziadnu hodnotu, nezarobil ani na chlieb s vodou, na indoktrinacnych sedeniach si nadobudol presvedcenie, ze prave ty si ten vyvoleny a uspesny, co ma tu uzasnu moznost zarabat tisice eur. Tvaris sa, ako tvoje peniaze zarabaju, no jediny zisk, ktory mas, je provizia, ktoru dostavas za lov naivnych ludi. Lenze s takymto prejavom, s absolutne neschopnou argumentaciou, ale aj stylistikou sa rychlo dostavame k jednoduchej rovnici -> ziadny ulovok = ziadna provizia = ziadne peniaze.
Dam ti radu, uplne bezplatne a dokonca aj konkretne. Vykasli sa na tie ich skolenia, na oblbovanie potencialnych klientov na internete (ked na internete, kde mas cas premysliet si co napises, reagujes takto, nechcem vediet co stvaras pri realnom stretnuti). Najdi si serioznu pracu - to je taka, o ktorej vies par jednoduchymi slovami popisat jej podstatu. Mozno sa postasti, a hned na uvod vyfasujes aj tych 500Eur mesacne v cistom (na MI slusny prijem).
A este o jedno ta poprosim, uz nic nepis. Alebo, ospravedln sa a s pokorou a ponaucenim sa vzdial od tohoto fora.
Dakujem.
-
D4vid
Medium Star
No ty vole... Niektoré tie frázy som počul keď som bol na takom úžasnom stretnutí s "finančným poradcom".
To vás naozaj všade učia to isté?
Človek ktorý skutočne vytvára hodnoty, zisk netrávi čas písaním hlúposti na internete.
Pokiaľ teda jeho príjem nie je závislí na ovciach ktoré mu jeho kecy uveria
Takže firma s 3000 zamestnancami nebude tvoj prípad.
Ty by si mal teraz lyžovať v Alpách a nie tu vypisovať hlúposti bez výpovednej lehoty.
A ak povieš niekomu že ak chce mať výnos 500€ mesačne musí niekde vložiť 75tisíc € čo si máme o Tebe myslieť? Veď to je taká kok**ina že sa mi nechce veriť že si s tým prišiel sem.
Viem že to je len teoria...
Ale tak či tak mi z toho vychádza len to, že týmto spôsobom zarobí len človek ktorý už peniaze má... Takých v internetových diskusiách nehľadaj
To vás naozaj všade učia to isté?
Človek ktorý skutočne vytvára hodnoty, zisk netrávi čas písaním hlúposti na internete.
Pokiaľ teda jeho príjem nie je závislí na ovciach ktoré mu jeho kecy uveria
Takže firma s 3000 zamestnancami nebude tvoj prípad.
Ty by si mal teraz lyžovať v Alpách a nie tu vypisovať hlúposti bez výpovednej lehoty.
A ak povieš niekomu že ak chce mať výnos 500€ mesačne musí niekde vložiť 75tisíc € čo si máme o Tebe myslieť? Veď to je taká kok**ina že sa mi nechce veriť že si s tým prišiel sem.
Viem že to je len teoria...
Ale tak či tak mi z toho vychádza len to, že týmto spôsobom zarobí len človek ktorý už peniaze má... Takých v internetových diskusiách nehľadaj
tuto stryco ma 45 rokov, ak sa tymi srackami zivi cely zivot, pochybujem, ze je schopny pracovat v normalnom zamestnaniKoCi napísal:Dam ti radu, uplne bezplatne a dokonca aj konkretne. Vykasli sa na tie ich skolenia, na oblbovanie potencialnych klientov na internete (ked na internete, kde mas cas premysliet si co napises, reagujes takto, nechcem vediet co stvaras pri realnom stretnuti). Najdi si serioznu pracu - to je taka, o ktorej vies par jednoduchymi slovami popisat jej podstatu. Mozno sa postasti, a hned na uvod vyfasujes aj tych 500Eur mesacne v cistom (na MI slusny prijem).
Námestník? Vedúci dielne?

Pri všetkej úcte*, ty žiješ v ktorom storočí?
*ver mi, že mám s ňou po tvojich výplodoch veľký problém... môj verbálny prejav bol lepší keď som mal 15 (a toto fórum je toho dôkazom)
Väčšiu blbosť ako tvoja údajná firma s 3500 zamestnancami som pravdepodobne ešte od žiadneho financmajstra na tomto fóre nečítal (a to sme ich tu mali požehnane). Argumentovať vecami typu "majitelia veľkých firiem nechodia na tínedžerské internetové fóra" nemá zmysel, pretože z tvojej metálnej kapacity jasne vyplýva, že by si ju nedokázal ani len založiť. A nepíš mi, že jediné, čoho som schopný je ťa urážať, pretože keby si mal dostatok súdnosti a sebareflexie, tak si túto "studenú sprchu" svojim správaním sa od nás nepýtaš. My totiž nie sme idioti (väčšinou
) a irituje nás prístup "všetci ste blázni, len ja som lietadlo".
PS: Vieš, čo je problém ~20 a 45+ ročných ľudí? Že prvá skupina ešte nemá s realitou dnešného sveta kontakt a druhá ho zase stráca.
Pri všetkej úcte*, ty žiješ v ktorom storočí?
*ver mi, že mám s ňou po tvojich výplodoch veľký problém... môj verbálny prejav bol lepší keď som mal 15 (a toto fórum je toho dôkazom)
Väčšiu blbosť ako tvoja údajná firma s 3500 zamestnancami som pravdepodobne ešte od žiadneho financmajstra na tomto fóre nečítal (a to sme ich tu mali požehnane). Argumentovať vecami typu "majitelia veľkých firiem nechodia na tínedžerské internetové fóra" nemá zmysel, pretože z tvojej metálnej kapacity jasne vyplýva, že by si ju nedokázal ani len založiť. A nepíš mi, že jediné, čoho som schopný je ťa urážať, pretože keby si mal dostatok súdnosti a sebareflexie, tak si túto "studenú sprchu" svojim správaním sa od nás nepýtaš. My totiž nie sme idioti (väčšinou
PS: Vieš, čo je problém ~20 a 45+ ročných ľudí? Že prvá skupina ešte nemá s realitou dnešného sveta kontakt a druhá ho zase stráca.
-
seth82
Darca
mariolyon:
1. Balast. Napísal si, o niečom, že je to sci-fi, tvoje tvrdenie som vyvrátil, to ťa tak škrie? Samozrejme si si ale neodpustil dávku irónie, aj napriek tomu, že je celkom jednoduché to pochopiť.
3. Ja som nikde nepísal, že máš niečo s OVB - prečo ma uisťuješ o niečom, o čom som nikde nenapísal ani slovo? OVB je pochybné tak, že to až pekné nie je, ak chceš zistiť prečo, je tu o tom samostatná téma, tam som už toho o tom natáral viac ako dosť. K zvyšku sa nejdem vyjadrovať, pretože sme sa o tom nikde nebavili a teda je to irelevantné.
4. Nerozčuľujem sa, na Internetoch nezvyknem.
5. O akých mojich informáciách a o mne v balíku to píšeš? Chceš nejako zareagovať na tie odkazy, ktoré som ti zaslal, alebo budeš iba stále mútiť vodu a odpovedať v štýle Mikuláša Dzurindu, teda natáraš X riadkov, ale odpoveď žiadna? Nože, okomentuj nejako tie odkazy, články a analýzy.
Na záver - zasa sem pletieš niečo, o čom nik nediskutoval, so zjavným cieľom diskusiu otočiť kamsi inam.
1. Balast. Napísal si, o niečom, že je to sci-fi, tvoje tvrdenie som vyvrátil, to ťa tak škrie? Samozrejme si si ale neodpustil dávku irónie, aj napriek tomu, že je celkom jednoduché to pochopiť.
3. Ja som nikde nepísal, že máš niečo s OVB - prečo ma uisťuješ o niečom, o čom som nikde nenapísal ani slovo? OVB je pochybné tak, že to až pekné nie je, ak chceš zistiť prečo, je tu o tom samostatná téma, tam som už toho o tom natáral viac ako dosť. K zvyšku sa nejdem vyjadrovať, pretože sme sa o tom nikde nebavili a teda je to irelevantné.
4. Nerozčuľujem sa, na Internetoch nezvyknem.
5. O akých mojich informáciách a o mne v balíku to píšeš? Chceš nejako zareagovať na tie odkazy, ktoré som ti zaslal, alebo budeš iba stále mútiť vodu a odpovedať v štýle Mikuláša Dzurindu, teda natáraš X riadkov, ale odpoveď žiadna? Nože, okomentuj nejako tie odkazy, články a analýzy.
Na záver - zasa sem pletieš niečo, o čom nik nediskutoval, so zjavným cieľom diskusiu otočiť kamsi inam.
beardie - silno o tom pochybujem a myslim, ze sam tomu neveris
Na internete mozem byt aj homofobny 76 rocny hermafrodit s chobotom v zadku a piercingom na peceni. Tzv. Internet Hero od orangeu.
po tych SS, co som si s nim vymenil, tomu dost pevne verim