Dobry den mam taky problem ze od nejakej doby sa mi prudko spomalil NB napr. vypinanie zvuku, rapidne spomalenie pc, blokovanie sietoveho adapteru ( ked sa pripojim k nejakej wifi alebo odpojim tak zacne mi to paradne sekat a musim asi 3 -5 min pockat, pretoze CPU usage vystupy na 100%(vtedy seka cely Notebook), a to nehovorim ked zapinam NB vtedy musim cakat aj 10 min.) niekedy ken zapinam sa mi dokonca ani zvuk nezapne ze musim dat restart. Vedeli by ste nejako pomoct?
Windows 7 Ultimate 64-bit
AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2.10 GHz
RAM- 3,00 GB
Grafika- ATI RADEON HD 4570, 512MB
Kukal som na nete hry a nasiel som jednu zaujimavu vec, http://battlefield-zone.us/systemove-poziadavky/ . Je tam taka vec na otestovanie ci ta hra pojde, citujem : Aj tak nemáte istotu či hru na vašom PC spustíte? Tak neváhajte o otestujete to!
-Kliknutím SEM . (Dostali sme ohlasi, že sa jedná o Malware, zatiaľ neskúšajte!) . Je to hned pod SYS. poziadavkami, nejaky chlapik na to klikol a ma podobne problemi ako ja - HNED PRVY KOMENT. Bohuzial ja neviem preco mam tieto problemi, (NEKLIKAL SOM NA TO) mam tie problemi uz dlhsiu dobu (6-9 mesiacov).
Vopred dakujem.
Rapidne spomalenie Notebooku
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rapidne spomalenie Notebooku
...skúšal si prebehnúť PC antivirákom a anti spywareom?...AVG/NOD/Avira, vyber si...a Spyboot...
Povypinaj kraviny po spusteni.
No antivirakom som to uz presiel minimalne 1-krat a Spyboot pouzivam S&D spyboot a robievam to dost casto a este stale to nepomohlo.
Nepotrebne veci po spusteni ako je Skype a taketo podobne veci som uz vypol ale to problem neviriesilo.
Presnejsie Spybot-SD Rezident
Nepotrebne veci po spusteni ako je Skype a taketo podobne veci som uz vypol ale to problem neviriesilo.
Presnejsie Spybot-SD Rezident
stiahni ccleaner... vycisti, stiahni si od esetu antivirusak mas to na 30 dni to ti staci otvor daj Kontrola počítača ----> prisposobena kontrola ---> Profil kontroly ---> hlbkova kontrola pocitaca zafajkni ptm vsetko co tam vidis a daj Kontrolovat ako administrátor, mal som podobný problém tiez mi nenacitavalo zvuk pomaly ntb sekalo to jak marija... mal som tam 3 virusi
Ked ti nic nenajde otvor si ptm tento pocitac klikni na tvoj disk (c) pravim vlastnosti... nástroje... defragmentuj ho ptm kontrola chýb skontroluj ho (zafajkni vsetko...) opyta sa ta to ci ces resetovat pc daj ano ptm ti to bude dlho ale dlho kontrolovat HDD
Ked ti nic nenajde otvor si ptm tento pocitac klikni na tvoj disk (c) pravim vlastnosti... nástroje... defragmentuj ho ptm kontrola chýb skontroluj ho (zafajkni vsetko...) opyta sa ta to ci ces resetovat pc daj ano ptm ti to bude dlho ale dlho kontrolovat HDD
ok uz som spravil aj ccleaner, spybot sa este roby a eset to bude problem lebo predtym som mal naraz 2 antiviraky ,a jak to povedat oni sa ako keby byli lebo jak som ich tam mal naraz tak NB strasne sekal, odinstaloval som ESET a teraz s antivirom nemam problem.
Myslim ze bude stacit Officescan.
Myslim ze bude stacit Officescan.