Nahodne navýšenie kreditu

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Nahodne navýšenie kreditu

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Je jedno či to vieš premeniť na peniaze alebo nie, ide o to, že to ma finančnu hodnotu. Ale o 40€ reč nebola, reč bola o vyššej sume. Za 40€ ťa na sud nikto neda.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Numline1 napísal:Lenze po poziadani by to mal riesit operator, kedze ked obdrzis kredit, tak to je len kredit a nie peniaze. Neda sa premenit naspat na peniaze.
Som si istý, že keby sú operátori aspoň trošku seriózni, že by sa dal ten kredit premeniť na peniaze, ale to nespravia lebo by mohli prísť o zisk a pri tých obratoch, čo majú by ich to mohlo položiť. Radšej sa budú vyhovárať, že im to systém neumožňuje a neviem čo...Podobne to bolo aj kedysi (možno aj stále je, neviem), keď chcel človek s kreditom prejsť na paušál, tak to bola záležitosť pár klikov, ale naopak to "nebolo technicky možné" a keď tak chcel človek urobiť, tak si musel kúpiť novú kartu s novým číslom...
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Ryan Giggs napísal:Je jedno či to vieš premeniť na peniaze alebo nie, ide o to, že to ma finančnu hodnotu. Ale o 40€ reč nebola, reč bola o vyššej sume. Za 40€ ťa na sud nikto neda.
Nie je to jedno, su to dve. Peniaze idu operatorovi, ktory ti za ne, ako odmenu, zvysi kredit (body, nie peniaze). Tym padom to treba reklamovat u operatora, kedze jemu si tie peniaze dal a jemu si dal zle udaje co s nimi treba urobit (vybral si si zly produkt, teda cislo). Operator by mal nasledne riesit strhnutie sumy naspat a presun na ine cislo. Rohodne nevidim dovod, preco by sa s tym mal trapit majitel omylom nabitej karty. Ked to je 75 rocny dedo priputany k posteli, pojde posielat mantakovi co si nevie opisat cislo peniaze? Ked mu to spravi 50x po sebe, dedo bude mat 50000€ kredit, pojde mu posielat na ucet 50000€?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Pletieš tu 2 veci dokopy. Prečitaj si to ešte raz. Alebo pre istotu viackrat.
A hlavne odporučam prečitať si zakon, kym tu začnete hadzať nejake mudra. A pritom zbytočne, kedže zakon hovori niečo ine.
Márianka
Novice
Novice

Re:Strhnutie kreditu

Príspevok od používateľa Márianka »

Ahojtéé ja som sa chcela len spytať či nahodou neviete či mi mohol sa niako len tak strhnuť kredit pretože mi mama dobila za 10 eur kredit a za dva dni som si ho len kukla a mam tam 1 euro a nikam som nevolala neda sa to niako zistiť? Dakujem :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

u operatora
Napísať odpoveď