Zdravím, môžem vás poprosiť, poraďte mi niaku dobrú wifi kartu . Keď tak , niake informácie , čím sa líšia? ci je rozdiel v rýchlosti ,sile ,atd atd
Pozeral som sa na jednu , ale k nej sa vlastne pripája wifi anténa (samozrejme ) a tak ci tam mozem pripojit aj klasickú anténu z routru ,lebo tých mam doma po aleluja .
A tiez , mal som doma USB wifi benkin , a mal som problém v tom že sa často pripájal a odpájal od wifi, mal som 60% signál a otváralo mi strašne vela krát program IPconfig... aj 50-100 krát a potom mi to cele blblo... nestalo as vám to už niekedy? ..
Riešim zároveň otázku
Mám doma router getnet s integrovanou anténkou 3Dbb a mám si objednať nový, no neviem ci zobral router s silným signálom a kúpit priemerný wifi adaptér na PC alebo si kúpit medium router a kúpiť niaky silnejší adaptér? ... riesim to kvoli ziareniu... wifi mi prechádza cez 3 steny a tato anténa je na to dost low takze dalujem za rady
Wifi karta
Re: Wifi karta
USB vifi blbnu nic nove slabe napajanie, zly vykon.
Podla routra kup pci wifinu tej istej znacky.
Router staci za 25€ anteny byvaju uz k nim okolo 8Db a tobi malo prejst aj cez 5stien
Podla routra kup pci wifinu tej istej znacky.
Router staci za 25€ anteny byvaju uz k nim okolo 8Db a tobi malo prejst aj cez 5stien
Ok budem brat novy router od telekomu k netu zdarma tak si vezmem s co najlepsou antenou(najvhodnejsou) a k tomu uz len kartu rovnakej znacky? ak by som mal getnet router a asus kartu? bol by problem? no a na karty sa pripaja este antenka tak ak tam dam klasicku routrovu postaci to?
od telekomu bi som nechcel nic...
asus ma celkom dobre wifi, ale su drachsie
Kup TP-LINK alebo Edimax s odnímatelnou antenou, uplne staci.
asus ma celkom dobre wifi, ale su drachsie
Kup TP-LINK alebo Edimax s odnímatelnou antenou, uplne staci.