Zdravím,
vedel by mi niekto poradiť alternatívu k DSL WEB HOSTING, potreboval by som presne túto funkcionalitu, ale s podporou Databázy.
http://downloads.zoznam.sk/program/dsl-web-hosting-25
alternativa k DSL WEB HOSTING
Re: alternativa k DSL WEB HOSTING
how it works?
-
pipiak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nechapem velmi...ale sak ked mas dyn.verejnu ip mozes pouzit dyndns a nasledne cez url pristupovat k webovemu servru zvonku, naco taka app ?
Prvýkrát som sa stretol stou aplikáciou, ale nepodporuje databázu takže som to ani neskúmal.sharky-no napísal:how it works?
Už si to skúšal resp. je to možné, ale vživote som to ešte neriešil. Dočítal som sa o riešení pomocou firewallu kerio, ale ten nevyužívam, takže by si mi vedel doporučiť dáke iné konkrétne riešenie ? Najlepšie dáke Free riešenie.pipiak napísal:nechapem velmi...ale sak ked mas dyn.verejnu ip mozes pouzit dyndns a nasledne cez url pristupovat k webovemu servru zvonku, naco taka app ?
-
pipiak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ono podla mna, je idealne mat nejaky kvalitnejsi router do ktoreho priamo mozes dane nastavenia dyndns nastavit a on sa uz postara o vsetko dalsie...ty si uz potom len normalne spustis web server na pc a router ti ho bude forwardovat vonku;)