Mass Effect 3
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mass Effect 3 (6.3.2012)
tak to ja mam ultimate paragon save z 1 aj dvojky
len si uz nepamatam, ake rozhodnutia som porobil v tych individualnych misiach spolocnikov v me2
-
Nadeo
Guru wannabe
Mne sa stratil save z 1ky, tak som musel ist stym povodnym v dvojke(este som nemal DLC). FFFUUU,vsetko naopak povyberali ako som hral ja(som hral vsetko paragon)
-
Daggertail
Light Professional
dufam, ze tie DLC z jednotky nebudu mat nejaky velky vplyv na pribeh, lebo som ani jedno nehral ,kdezto v dvojke som presiel vsetky 
-
lekoklatik
VIP
Ľudia ktorí tu majú Xbox, môžete skúsiť facebook puzzle a získať tak skorší prístup k demu (neviem o koľko) a avatar.
https://www.facebook.com/dialog/oauth?c ... r_birthday
https://www.facebook.com/dialog/oauth?c ... r_birthday
Mam BF3 a tam je letak ze mam skorsi pristup k ME3. To znamena ze MP budem moct hrat uz zajtra?
-
lekoklatik
VIP
Ty máš leták a nás sa pýtaš? WTF?
Nie len mi nieje jasne ci to zahrna SP alebo MP
Tak ja tipujem ze minimalne tie "velke" DLC budu mat nejaky ten vplyv(samozrejme nic obrovske). Shadow broker, arrival, overlord mozno. Inak sa robi cestina len neviem ci bude exkluzivne iba pre xzone alebo to dostane aj na slovensko(kedze xzone neposiela na svk) tak stale neviem z kade to objednat.Daggertail napísal:dufam, ze tie DLC z jednotky nebudu mat nejaky velky vplyv na pribeh, lebo som ani jedno nehral ,kdezto v dvojke som presiel vsetky
DLC-čka nebudú mať podľa mňa nejaký veľký vplyv.
V jednotke bolo iba jedno príbehové DLC - Bring Down the Sky. Tu asi nejaký odkaz v ME 3 bude, no asi nič výrazné.
V dvojke toho bolo viac: Kasumi, Zaeed, Overlord, Shadow Broker a Arrival.
Najviac príbehovo podstatné sú posledné dve, no ja si myslím, že odkazy na tieto DLC-čka budú v trojke, či ich hráč hral alebo nie.
Plus, v Shadow Broker a Arrival neboli žiadne veľké rozhodnutia, tažke pôjde podstate o "canon".
V jednotke bolo iba jedno príbehové DLC - Bring Down the Sky. Tu asi nejaký odkaz v ME 3 bude, no asi nič výrazné.
V dvojke toho bolo viac: Kasumi, Zaeed, Overlord, Shadow Broker a Arrival.
Najviac príbehovo podstatné sú posledné dve, no ja si myslím, že odkazy na tieto DLC-čka budú v trojke, či ich hráč hral alebo nie.
Plus, v Shadow Broker a Arrival neboli žiadne veľké rozhodnutia, tažke pôjde podstate o "canon".
-
Nadeo
Guru wannabe
Zajtra demo 
shadowbroker a arrival neboli o rozhodovani, ale len na doplnenie pribehu medzi dvojkou a trojkou. Hrac, ktory nehral tieto dve DLC, najskor bude v niektorych suvislostiach tapat (specialne shadowbroker)
tak zahral som demo (vyhral som kod na predcasny pristup v sutazi ) a mozem povedat ze to bude pecka 
Demo sa už dá stiahnúť pre PC (Origin - free games) a Xbox Live.
No tak skusil som MP a teraz idem na SP 
Práve som dohral demo... a ja jednoducho nemám slov. ME 1 aj 2 boli perfektné, ale ak bude ME 3 pokračovať v tempe, ktoré je nastolené v deme, tak to bude priam majstrovský kúsok. Inak tá kroganská samica na konci - jednoducho čerešnička na torte. 
Ach jaj, dohral som demo a zas uvazujem nad kupou
K MP som sa este nedostal a ten ma bude musiet presvedcit, lebo davat 40 € za SP urcite nebudem. Co sa tyka dojmov, tak super. Cakal som sice lepsiu grafiku a hlavne ostrejsie textury, lebo mi to pripadalo len o kusok lepsie ako dvojka. No v ME nikdy neslo o grafiku, ale o pribeh a ten vyzera velmi nadejne. Atmosfera je super, len ma trochu znepokojuje to nastavenie obtiaznosti, ja by som chcel co najviac kecania ale aj tazsie suboje a z toho vyberu mi to vychadza tak, ze pri kope kecania budu boje lahsie.
Tak ME je u mna srdcova zalezitost, pre ktoru ozeliem aj peniaze za CE. Demo neskusam, nechcem si hru kuskovat sposobom, ako sa snazi ju kuskovat ea v ramci hype..
to ovladanie sa chova nejak divne a zvysene cooldowny sa mi tiez velmi nepacia... 15 sec. global cooldown warp wtf ? to uz bude len o obycajnom strielani...
Nebudu tie spominane "cooldowny" sucastou mozneho vylepsovania? (neviem, len sa pytam)