mobil do 200€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
jefty
Star
Star

mobil do 200€

Príspevok od používateľa jefty »

Zdravim, hladam mobil, asi androidom (je mi sympatickejsi v porovnani so symbianom) do 200 eur. Takze hranica okolo 200 eur.

Chcem ho vyuzivat hlavne na volania, sms, dost casto cestujem asi 40 minut busom, takze pocuvanie hudby, pripadne pozeranie filmov, serialov a tak. Fotenie a natacanie videa mam na salame, to pouzivam len malokedy. No skor sa casto pripajam na net, takze nejake surfovanie by mohol zvladnut. Chcem aby sa na tom dobre dalo pisat, smsky, poznamky do kalendara a pod.

Nie som bohvieako zatazeny na socialne siete, FB pouzivam len malo, takze nejake specialne prepojenie alebo co byt nemusi. Staci fb mini aplikacia pre android a bude to ok. Nejake prepojenie galerie s fb a twitterom ako ma HTC wildfire s ma moc netrapi.

Pozeral som zte blade, ktory je vraj v pomere cena/vykon velmi dobry s kvalitnym displejom.

Snad nie som prilis narocny, len som napisal na co budem mobil pouzivat a co by mal zvladnut. Dakujem vam za rady.
jefty
Star
Star

Re: mobil do 200€

Zte skate - da sa nieco v cenovej hladine 200 eur najst nieco vykonnejsie?
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa galbavymartin »

a chces novy alebo z bazaru? ZTE Skate urcite nie!!!

ak bazar: HTC Desire/S, Samsung Galaxy S

obchod:
http://www.marzo.sk/samsung-gt-s5830-ga ... k/d-71612/

http://www.marzo.sk/sony-ericsson-xperi ... t/d-71906/
mr.joda
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mr.joda »

zožeň si HTC desire alebo Galaxy S , sú to vynikajúce telefóny , spravíš lepšie keď kúpiš taký jazdený High end spred roka - roka a pol ako dnešnú hračku s 500MHz procákom a androidom .
harlik
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa harlik »

Ja zas hovorim ze bazar urcite nie!!! Kupovat pouzite veci a specialne mobily je macka vo vreci. Vacsinou maju vydrbanu uz bateriu, su opouzivane, doskriabane, kto vie kolko krat padol na zem, ake poruchy skryva a mozu sa neskor prejavit, skratka nie. Radsej nieco nove aj keby to mal byt uz ZTE Skate. Je to dobry fon a jeden z najlepsich co sa tyka uprav a taktovania. Taky displej a taka cena si myslim, ze nic lepsie nie je ak sa hodi velky displej. Pekna recenzia aj diskusia k nej od pouzivatelov je tu: http://mobilizujeme.cz/clanky/zte-skate ... zte-blade/
Jedine co mne najviac vadi je asi taka malickost, ze sa neda rozbehat led dioda ako nocne svetlo podobne ako to dokaze napriklad HTC Wildfire. Mozno sa to casom vyriesi. Skvela alternativa je LG Optimus Black a rozhodne stoji si trocha priplatit za 3 krat lepsi mobil. Priplatok nie je velky, ale niekolkokrat vacsi je prinos. Recenzia tu: http://mobilizujeme.cz/clanky/lg-optimu ... displejem/
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

http://www.alza.sk/sony-ericsson-xperia ... 263504.htm

viem že nad cenu, ale v správnom shope by mohol byť aj za oveľa menej. Je to fakt dobrý telefón za tie prachy.
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

zober nejake htc z bazara, do 200 sa da v pohode zohnat uplne novy este zabaleny kus(vybraty u operatora), napr. wildfire s, alebo nieco podobne.....
savi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa savi »

Do 200 € by som teraz bral určite Xperiu mini PRO: http://mobilne-telefony.heureka.sk/sony ... o/?order=2
Podla mna uplne staci, a v recenziách píšu hovadinu že baterka iba 2 dni :lol: blbost, ja mam vyssie spominanu xperiu Neo a baterka mi drzi aj 3-4 dni a to aj volam a som na wifi na nete, takze xperia mini pro s mensim displayom musi vydrzat tiez aspom 3 dni. Ja som nadmieru spokojny, takze odporucam bud xperiu Neo alebo xperiu mini RRO :wink:
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

harlik: to čo si napisal o bazare je len polovica pravda....ak sa moze stretnut osobne tak je bazar dobra volba....ak na dobierku tak vtedy to je macka vo vreci...mam s bazarom dobre skusenosti....samozrejme osobne...

savi: bavit sa o androidoch a pisat vydrz 3-4 dni je dost hlupost...samozrejme ked ho nemas standby...alebo malo volas...ale pokial mas net a surfujes tak normalne je mozne sa bavit o 2 dnoch...a mat andorid bez internetu je jazdi ako na mercedesi na 1
savi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa savi »

No jasné, že ked si na nete asi min. 3 hod a viac tak určite mi baterka tolko nevydrzi, ale som na nete viac krat zaden asi cca na 20 min par telefonatov obacas trochu hra a naozaj mi mobil vydrzi min 3 dni dakedy aj 4 (mam vyplu 3G siet, min jas, pouzivam taskkiller ... na net pouzivam iba wifi a ked niesom na nete tak ju vypinam), viem si mobil dobre zostzelovat taklze s bateriou nemam problem. Sice mino PRO ma iba 1200 mA bateriu oproti moje 1500 mA ale zase ma mensi display cize by to malo byt cca rovnake. Vsetko zalezi ako ten mobil clovek vyuziva, samozrejme ak ma zaplu 3G siet a vyuziva aj net od operatora a pod tak samozrejme ze viacej ako 2dni nedostane od ziadneho smartphonu :wink: A ktomo mercedesu, ano mas pravdu, ale ked mas trocha v hlave vsetko sa da s rozumom vyuzit a funkcie idu lahko zapnut prave vtedy ked ich potrebujem :-D .
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Ale jasne ak vies narabat sa da....ja nie som vsak nadsenec task killerov....vyuzivam iba ked je nutnost a nechavam na system....co sa tyka baterky momentalne spokojnost vlastnim Galaxy Note a den a pol urobim v ohoe mam stale 3G kedze mam net od operatora...cize mam aj synchro spustene....doma wifina...
harlik
Expert
Expert

Preco nepouzivas taskillera castejsie a nechavas to na system? Viem, ze nieco nie je dobre takto robit, lebo sa rozhasi system, ale zase na druhej strane plno blbosti bezi a system si s tym nic nerobi a neuprace, tak je to tak na dve strany ano ci nie...Ake mas zle skusenosti s taskillermi?
jefty
Star
Star

Dakujem vam za prispevky, po hladani, zvazeni si situacie som sa rozhodol pre ZTE Blade kupeny z Orangu od niekoho z okolia TT. Kupil som ho za 110 eur, co nie je take najhorsie. Je to moj prvy android, rootol som ho, nahodil som si tam asi 5x inu vlastnu romku, jednoducho ucil sa snim robit. Nahodil som ho na GEN2 atd. Naucil som sa, takze po urcitej dobe si vyberiem zasa nieco ine. Kazdopadne dakujem za rady, som s nim spokojny, funguje tak ako ma.

Co by ste mi mohli este poradit je folia na displej. Kde sa da kupit folia priamo na ZTE Blade, na displej? Ta proti poskrabaniu a tak. Dakujem. Samozrejme sa este spytam tu v meste.
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

ja som mal kedysi Blade a displej som vobec neposkriabal zalezi vsak ako sa snim zaobchadzas.....

Harlik: neodporuca sa pouzivat task killera systemu akurat tak skodis....mam 1GB RAM nic mi neseka ani neblbne....s vydrzou som spokojny naco zbytocne killovat? a ked som mal Galaxy Mini a killoval som dost blbol...je to vsak subjektivne a kazdemu ine vyhovuje :)
harlik
Expert
Expert

galbavymartin napísal:ja som mal kedysi Blade a displej som vobec neposkriabal zalezi vsak ako sa snim zaobchadzas.....

Harlik: neodporuca sa pouzivat task killera systemu akurat tak skodis....mam 1GB RAM nic mi neseka ani neblbne....s vydrzou som spokojny naco zbytocne killovat? a ked som mal Galaxy Mini a killoval som dost blbol...je to vsak subjektivne a kazdemu ine vyhovuje :)
Ano neodporuca sa pouzivat killera bezhlavo. Ale fakt je to niekedy nutne a aj prospesne, hlavne na takych telefonoch, ako kupil zakladatel temy. Fakt kolko krat sa mi stalo, ze nieco skoncim, zavriem to nepouzivam to, nechcem to tyzden vidiet ale ono to stale bezi, tak to ma nasiera, lebo takto sa to potom nechutne a hlavne zbytocne spomaluje, kde blby android si nevie spravit poriadok. Az tak dokonaly system to nie je a este s Froyom som mal dost zle skusenosti. Teraz s tym novym 4.0 neviem ako to je. No a po Galaxy Note poskulujem uz aj ja :wink: Potom sa ta na par veci popytam ak nemas nic proti.
jefty
Star
Star

mobil sa snazim si kazde 2 dni restartnut (ak nezabudnem), takze bezi vzdy v pohode. Taskkillera nepouzivam. Nemam Froyo ale Gingerbread. And 2.3.4
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

harlik jasne kludne sa popytaj nemam problem...

jefty tak mne sa by sa restartovat nechcelo to radsej taskkillera
Napísať odpoveď