BattleField 3
Re: BattleField 3
tak potom ma to obislo co som rad, dost mam aj bez toho nerv ked hram 
Mne ten patch dosral celu hru. FPS okolo 35 + artefakty, obrovske stihacky a podobne srajdy... nehratelna hra. Ze nevedia urobit hru ok... ale dosrat aj patch co ma 150MB to je uz moc
ja neviem, u mna potom ma asi opacny efekt. Vcera sa mi nejako dobabral hlas na sluchadlach tak som siel do menu stisit. Neviem ako ale zmenilo mi to rozlisenie na vyssie
nechal som to tak, je to krajsie a v pohode plynule 
Obrovske stihacky?? Postni fotofrajerik napísal:Mne ten patch dosral celu hru. FPS okolo 35 + artefakty, obrovske stihacky a podobne srajdy... nehratelna hra. Ze nevedia urobit hru ok... ale dosrat aj patch co ma 150MB to je uz moc
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
frajerik preco ma neprekvapuje ze ty si jediny nespokojny

Mam byt spokojny s tymto? Ten posraty patch mi pokazil celu hru a vsetko mi tam blikaju textury, artefakty, cierne stvorceky, tiene na celu mapu a podobne. Kym nevyjde ten velky patch tak je ta hra pre mna teraz nehratelna. Vsetko tam blika a fps okolo 35 je nehratelne. Paradny patch fakt....doteraz som to mohol aspon hrat no takto sa to neda. Som zvedavy ci ten "big patch" neposere hru totalne.
A kde mas obrovsku stihacku? 
veď ešte ani s vypadávajúcim a oneskoreným zvukom nič neurobili. mám pocit, že na dôležité veci kašlú
TeaPack napísal:A kde mas obrovsku stihacku?
Nikde. Obrovska stihacka sa objavila ked som to hral 1x po patchi. Restartol som hru aby som vedel ci to neni iba nejaky taky ojedinely bug no po restarte stale vypadavali textury a podobne srajdy ako na obrazka. Stihacka sa uz neobjavila a nemal som chut ju hladat a cakat co sa este objavi...
Je to najlepsia hra, bug free, dice nailed it, peckova hra a vozidla, vylepsena destrukcia, obrovske mapy, nastroje na tymovu hru no co viac si priat? BF2 v novom kabate. Ja som s touto hrou velmi spokojny, ovela lepsie ako CoD. Ked este vyladia par bugov a daju nove metro mapy tak jednoznacne hra roku. /s
Snajper2: bacha lebo tu sa dava karma - o sto sest ked neblaholis hru a napises pravdu tak hned ti leti.
edyt// perlicka na zaver. Domyslite si sami co z toho obrazku vyplyva
-
->slavo<-
Addict
frajerik ty maš aku graficku kartu ?
-
xH4wK
Frajerik je presna kopia whinera FEAR z fora pc.sk 
btw toto bol asi skor nejaky kozmeticky patch, velky patch ma byt niekedy next month
alebo mozno aj skor kto vie
a co mas za zostavu ? mozno ti to nestiha ... ja mam externu zvukovku xfi titanium a este mi ziadnen zvuk nevypadol ani sa neoneskoruje..Snajper2 napísal:veď ešte ani s vypadávajúcim a oneskoreným zvukom nič neurobili. mám pocit, že na dôležité veci kašlú
btw toto bol asi skor nejaky kozmeticky patch, velky patch ma byt niekedy next month
xH4wK napísal:Frajerik je presna kopia whinera FEAR z fora pc.sk
a co mas za zostavu ? mozno ti to nestiha ... ja mam externu zvukovku xfi titanium a este mi ziadnen zvuk nevypadol ani sa neoneskoruje..
btw toto bol asi skor nejaky kozmeticky patch, velky patch ma byt niekedy next monthalebo mozno aj skor kto vie
Jasne ty mas bezchybnu gold ultra platinum bug free verziu. Vypadavajuci zvuk je bug a ma ho vela ludi. Vypadne ti vsetko audio a nic nepocujes. Po case to znova nabehne. Zvukova karta s tym nic nema.
So zvukom som nemal nikdy problem ale mal som strasny problem s artefaktami. Ale ono to po case zmizlo
Ked to hra kamos na xboxe daju sa pozriet hry ktore odohral (vysledne skore vsetkych hracov) ? je na battlelogu ale nic take nevie najst
-
DeJF
Addict
Hej dá. Tak isto ako keď hrá pc hráč.
-
Runes
Addict
sak co sa tyka battlelogu tak nemoze si xboxak pozret statistiku na PC ??? 
-
hojko
Site Admin
frajerik: Z toho obrazku mi vyplyva, ze si netrafil, ci??? 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
BF s novým patchom som skúsil až dnes, žiaden problém. Žiadne artefakty, veľké stíhačky, spomalený zvuk..
hojko: nie. vyplyva z toho to ze oci mas na samom vrchu hlavy a gulky tiez idu z tamad. Ty ho mozes pekne trafit pretoze oci mas uplne na helme ale on teba nevidi(respektive neviditelny pruzok helmy) cize obrovska vyhoda...kompetetivna strielacka 
zh1nt0-"e-sports are the focus of Battlefield 3" yeah, sure. dajte mi kludne minuska zase trololo
zh1nt0-"e-sports are the focus of Battlefield 3" yeah, sure. dajte mi kludne minuska zase trololo