Magické číslo 23?
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Magické číslo 23?
Ty si to pochopil tak, že 50% tej skupiny bude mať rovnaký dátum narodenia.
No je to myslené tak, že je 50% pravdepodobnosť, že tam bude skupina s rovnakým dátumom narodenia.
Ale je pravda, že je to napísané trochu zvláštne.
No je to myslené tak, že je 50% pravdepodobnosť, že tam bude skupina s rovnakým dátumom narodenia.
Ale je pravda, že je to napísané trochu zvláštne.
-
twardykamen
Medium Professional
imho to najlepsie vystihol jeden user na csfd:
"Mezi 16.červencem 23:00 hod. a 23.červencem jsem se byl 23-krát vymočit. No řekněte, není to krajně podezřelé?? Přímo šokující!!!"
"Mezi 16.červencem 23:00 hod. a 23.červencem jsem se byl 23-krát vymočit. No řekněte, není to krajně podezřelé?? Přímo šokující!!!"
Ak ťa tieto numerologické hračky uchvacujú, tak ti odporúčam knihu Dan Brown - The Lost Symbol, tá sa celá toči okolo čísla 33. Ja na ňom postavený celý dej.Element napísal:Čaute počuli ste o magickom čísle 23?Čo nato vravíte?
Ak by si náhodou našiel záľubu v čísle 19, tak potom si nenechaj újsť niektoré z bestsellerov Stephena Kinga.
-
weroro
Flash coder
Na toto mi jeden známy napísal niečo čo aj mne dáva logiku. citujem:Hensym napísal:Existuje tzv statisticky narodeninovy paradox... ked vyberiete nahodnu skupinu ludi je urcite pravdepodobnost ze cast z nich bude mat rovnaky datum narodenia... no a pri pocte ludi 23 je to prave 50%"
BTW: moje rodné číslo: 860110 => 8+6-1+10to znamená, že keby si pred Ditúriou (obchodný dom v LV) každý deň odchytil náhodne 23 ľudí a to robil po celý rok, tak v 50% prípadoch sa ti podarí nájsť aspoň dvoch čo majú v jeden deň narodeniny
Ak ťa tieto numerologické hračky uchvacujú, tak ti odporúčam knihu Dan Brown - The Lost Symbol, tá sa celá toči okolo čísla 33. Ja na ňom postavený celý dej.[url=[/url] napísal:Čaute počuli ste o magickom čísle 23?Čo nato vravíte?
Ak by si náhodou našiel záľubu v čísle 19, tak potom si nenechaj újsť niektoré z bestsellerov Stephena Kinga.[/quote]
som 19teho narodený
pri číslach sa neodpočítavaBTW: moje rodné číslo: 860110 => 8+6-1+10
Vidím že ste tu popísali rôzne názory ja som si niečo o tom čítal a že je to jedno z čísel ktoré používajú okultisti, preto je rozšírené v show biznise
toto si pozrite kto vie trocha po nemecky krátky úvod Sido a Bushido vydali album 23 a presne hovoria tam že sova a 23 je symbol illuminátov
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=ErAvWNZ0euQ- Prílohy
-
- Sido-Bushido-23-Standard.jpg (120.88 KiB) 437 zobrazení
Toto si môžeš povedať o každom dvojcifernom celom čísle. Napr. 33 je číslo slobodomurárov, číslo 88 kryptofašistov, číslo 12 je posvätné číslo starych pohanskych národov. Hádam na každé číslo nájdeš nejaku historicky viac či menej známu osobnosť, ktorej súčet či súčin datumov narodenia tvori dané číslo alebo bezvýznamnú a neoveriteľnú štatistiku s datumami narodenia ľudí pred obchodným domom v LV.
-
PhYs0c
King
no do pecka
moj datum narodenia
2.11.1990
2+1+1+1+9+9+0=23
moj datum narodenia
2.11.1990
2+1+1+1+9+9+0=23