Najlepšie internetové obchody | e-shopy | Vaše skúsenosti
Re: NAJLEPSIE INTERNETOVE OBCHODY
Mňa zaujali Hollister a Abercrombie veci no ceny sú podozrivo nízke.
Jednoznacny fake, otvorte si dsquared a pozrite si tricka na strane www.ioffer.com .. vsetko sedi len cena nie
hadajte, ktora je vyssia 
Presne na to narážam. Preto ma prekvapilo, že freax_xo po objednaní topánok na nič neprišiel. Duplom keď si objednal Jerremy Scott topánky. U tričkách ako sú Hollister a Abercrobie sa veľmi ťažko zisťuje či sa jedná o fake alebo original preto mám pocit, že si tu niekto robí reklamu
-
Plexxak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Vyzerajú naozaj dôveryhodne, navyše porušujú zákon, nemajú uvedené poriadne kontaktné údaje a nemajú zverejnený kontakt na orgán dozoru... O prevádzkovaní e-shopu toho zjavne moc nevedia...
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2012, 17:55)
Môžem odporučiť internetový obchod www.tabletstore.sk - majú všetko čo sa tabletov týka a aj nejaký doplnkový sortiment navyše, doby dodania síce nie sú vždy najlepšie ale zatiaľ som nemal žiadny problém
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2012, 17:55)
Môžem odporučiť internetový obchod www.tabletstore.sk - majú všetko čo sa tabletov týka a aj nejaký doplnkový sortiment navyše, doby dodania síce nie sú vždy najlepšie ale zatiaľ som nemal žiadny problém
-
Soviet
Darca
http://www.hiraxshop.sk/
Perfektny pristup. Komunikacia... Daval som si tam robit opasok na mieru z pravej koze a vsetko prebehlo bez najmensich problemov.
Vrelo odporucam
Perfektny pristup. Komunikacia... Daval som si tam robit opasok na mieru z pravej koze a vsetko prebehlo bez najmensich problemov.
Vrelo odporucam
-
guess.whoo
Redeemer
ja zas pripajam vynikajucu skusenost s eshopom www.mall.sk
10teho vecer som objednal tovar a 12teho doobedu som ho mal uz doma
Dnes som objednal knihu z www.bookdepository.co.uk, tak verim, ze to pride
Pre mna zatial neznamy obchod.
Pre mna zatial neznamy obchod.
S mallom mam aj ja len skvele skusenosti....su seriozneji ako vacsina takychto velkych obchodov.guess.whoo napísal:ja zas pripajam vynikajucu skusenost s eshopom http://www.mall.sk
Dodanie maju tiez velmi rychle.Pokial objednate do 2hej, tak tovar dostanete uz na druhy den!!!
Taktiez dobra skusenost s obchodom hifisluchadla.sk...zvolil som expresne dorucenie o BA a tovar mi dorucili za 3hodiny po objednavke!
S mallom som mal len negativne skusenosti. Ak si clovek objedna jednu hocaku vec, oni na nu zabudnu alebo co, pokial im mailom nepohrozite ze si objednate u ineho predajcu, dovtedy to nemate.Tovar kludne meska aj tyzden. (Dobre, kto je v Blave mi moze kludne odporovat, ale nech si skusi nejaky banskobystrican alebo kosican nieco objednat tak uvidi, ze na com je.)ArAsHiD napísal: S mallom mam aj ja len skvele skusenosti....su seriozneji ako vacsina takychto velkych obchodov.
Dodanie maju tiez velmi rychle.Pokial objednate do 2hej, tak tovar dostanete uz na druhy den!!!
Taktiez dobra skusenost s obchodom hifisluchadla.sk...zvolil som expresne dorucenie o BA a tovar mi dorucili za 3hodiny po objednavke!
-
guess.whoo
Redeemer
ja som z okresu VK a do 36 hodin som mal tovar doma
myslim si ze skor vynimka. Poznam 4 ludi ktori si tam nieco objednali a 4 to dostali az po maili alebo az dokonco po 2-3 tyzdnoch. tak ja uz neviem. zeby mali nejaki zakaznici protekcie alebo co?
tiež som asi dvakrát bral z mall, a vec čo mali skladom, expedovali skoro po týždni
Asi pred tyzdnom som objednaval z mall.sk - bolo to doobedu, na druhy den som mal tovar doma..
si z Blavy?
takze sa to tyka len vychodňarov???
Známy(od Prešóóva, od Prešóóva), tam asi tristvrte roka dozadu bral 2notebooky a tlaciaren a taktiez nemal najmensi problem....
chcem sa spýtať už viackrát som objednavala zo sportdirect ,ale toto sa mi este nestalo v polozkach co som si objednala boli veci pre order no peniaze sa mi vratili spat ale neposlali mi mail ze moju objednavku rusia ,tak teraz neviem ci si to mam objednat este raz?a ked si to objednam aj s tými veci co maju oznacenie pre order príde mi to ?uz cakam na objednavku 2 mesiace a nic.pisala som im aj maily ale nic
-
hojko
Site Admin
martina26: Ked ti vratili peniaze, tak je jasne, ze ti nic nepride, nie??? Pride mi to logicke. Ak ti nic neprislo do tyzdna, max. dvoch, tak to objednaj opat, nie to este cakat 2 mesiace.