Ochotnícke divadlo

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Luko141
Amateur
Amateur

Ochotnícke divadlo

Príspevok od používateľa Luko141 »

Zdravím :smt006

Chcel som sa spýtať, či tu náhodou nepobehuje niekto, kto už je, alebo má chuť založiť, ochotnícke divadlo. :smt081
Bez skúseností (prvý krát som hral pred komisiou) som sa na VŠMU na herectve dostal až do tretieho kola (medzi 30 najlepších z 300 ... brali 15).
Zisťujem teda, že so skúsenosťami by to mohlo byť o rok lahšie a zdvihli by sa moje šance.... mám námety na 4 hry... baví ma písať divadelné hry, takže o to pokoj, kludne by som to aj režíroval, alebo mám kontakt na babu, ktorá je prijatá na réžiu na VŠMU, ta by keď tak pomohla...

:smt098 eh... som sa rozkecal, takže záverom:

... nachádza sa tu niekto, kto sa chce, alebo pozná niekoho, kto by sa chcel venovať divadlu v okolí Trnavy? :roll: ... díky moc za odpovede :smt006
monika martonova
Novice
Novice

Re: Ochotnícke divadlo

Príspevok od používateľa monika martonova »

neviem ci je to este aktualne, ale ja mam zaujem zalozit ochotnicke divadlo. Mala by som aj dakych ludi len nam chyba reziser a hry :) napisem podrobnejsie ak je tato tema este aktualna.
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

asi ta sklamem ale tema je spred dvoch rokov a ten uzivatel ma 11 prispevkov takze sanca ze to tu sleduje je zial miziva ;(
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa javatar »

ale pokial by mu napisala SS je ista sanca ze mu o tom dojde mail (pripadne mu rovno poslala mail ako si vsimam ikonky) a sanca ze pouziva mail ktory zadal pri registracii je pravdepodobne vyssia (ak nepouzil ten minutes mail alebo obdobu)
Napísať odpoveď