spinava škrtiaca klapka
spinava škrtiaca klapka
S čím to môžem doma vyčistiť ? mam to rozobrate a špinavé to je jak sv*na
Re: spinava škrtiaca klapka
zajdi do mototechny a pytaj si sprej na cistenie skrtiacich klapiek... a rovno sa ho opytaj ako sa to aj robi, lebo to bude asi dlasie vlakno, ktore zalozis...
To viem aj ja že to majú v mototechne ale písal som niečo ako to vyčistiť doma...Jazdim do prace od rana do večera takže nemam čas na mototechnu (nestíham).Inak som automechanik tak viem ako sa to stríka .....
tak si kup ten sprej a vycisti si to doma... si myslim, ze np ked si atuomechanik
tak ako to chces vycistit doma, ked sa to cisti sprejom a ten sprej nemas?
bez ho kupit
Dik za radu fuxx ale ja to mam teraz rozobraté menim spojku a zaroven robím motor takže nemam ako a je veľa hodín ísť do mesta pre sprej ja som na to mrkol až teraz a vidím že je to zaje*aneFuxxo napísal:tak si kup ten sprej a vycisti si to doma... si myslim, ze np ked si atuomechanik
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Automechanik sa pýta ako sa čístí škrtiaca klapka? Seems legit.
To je ako keby som sa ja pýtal aký je rozdiel medzi L1 a L2 cache [či L3, ktorú nahradila L2 a nachádza sa už len na doskách viacmenej].
To je ako keby som sa ja pýtal aký je rozdiel medzi L1 a L2 cache [či L3, ktorú nahradila L2 a nachádza sa už len na doskách viacmenej].
-
Suffel
Guru
ak mas po ruke nejaku benzinku tak skus behnut tam mozno budu mat.. na tych vecsich som to dost casto videl.. alebo potom druha moznost zhodit dolu celu klapku a umyt ju s technickym benzinom alebo riedidlom...
V praci mam na to prípravky, ale akosi som si zabudol zobrať troška aj dom.mam striekaciu pištol a viem že sa to dá vystriekať ako písal dotyčný vyššie nemiem meno ale dakujem mu že sa to dá vystrikať tlakovkou s riedidlom.Ale píšem preto či nemá niekto novšiu fintu iba to !!!uplink napísal:Automechanik sa pýta ako sa čístí škrtiaca klapka? Seems legit.
-
paradajka
Star
zhodis ju bez problemov drzia ju styri sroby a vycistis technickym benzinom !ked ju zhodis tak ju vycistis pekne aj odspodu kde je to tie zajeba**** dost !