bohuzial velmi trefne povedane91pato310 napísal:asi moc demokraticke na nasu krajinu
Gorila
Re: Gorila
v USA je to s lobingom ešte lepšie aj keď je legálny
Edo Chmelár:
Že by ?
Kód: Vybrať všetko
Neviem ako vy, priatelia, ale ja sa cítim po dnešnom "okrúhlom stole" na STV venovanom antigorilím protestom ako po opici. Pokúsim sa Vám opísať svoje pocity: na začiatku komunikovala za organizačný výbor Lucia Gallová požiadavku odloženia volieb. Potom nasadili Alenu Krempaskú, ktorá požiadavku odloženia volieb označila za druhoradú. No a nakoniec vytiahli Petra Pčolinského, ktorý sa jakobínsky vyhráža, že kto nejde voliť, nemá právo kritizovať... Podčiarknuté sčítané, jediným výsledkom tohto "okrúhleho stola" s rozpačitou argumentáciou je zvýšenie preferencií niektorých politikov, ktorí si tam zadarmo šikovne urobili kampaň. Bohužiaľ, protesty, do ktorých mnohí z nás vkladali nádej, porodili mŕtve dieťa a až príde čas, vyjadrím sa k tomu, čo si o tom myslím, otvorene. Dnes poviem len toľko: toto nebola naša hra, náš bol iba hnev.Re: Gorila
Okruhly stol som pozeral a mam uplne rovnaky nazor ako Edo. Som z toho znechuteny.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nieje nejaky link kde by sa to dalo pozriet?
-
vendo
Guru
zvuk je fajn ale obraz sa mi tam akosi stale rozpada
cim blizsie k volbam tim je to horsie. Skopcim sem koment z jednej stranky. Plne s nim suhlasim
prokurátor stopne a ani nemusí vysvetľovať prečo. Vlastne, nikto menusí nič hovoriť, lebo by porušil mlčanlivosť. Obsah spisu, ktorý sa mal skartovať ale neskartoval, nie je dôležitý nakoľko mal byť skartovaný a teda keďže spis oficiálne neexistuje, nie je čo skúmať. Jedného premiéra závažné obvinenia nezaujímajú, druhý zase nemôže zakročiť " nemá kompetencie". 3 premiér príde s materiálom, ktorý je síce pravdivý ale tajný - a má problém. Keďže spis, je tajný, nemal ho odkiaľ získať a teda neexistuje.
No a aby toho nebolo málo, 3/4 občanov si už stihlo prečítať tajný spis Gorila, vrátane všetkých politikov, funkcionárov, sudcov, prokurátporov, policajtov, študentov, dochtorov, umelcov, príslušníkov inakosti či dôchodcov. A to spis vlastne oficiálne neexistuje . lebo bol skartovaný. Ale všetci vyvaľujú oči že čo všetko je možné. Premiérka obsahu spisu "nemôže uveriť", predseda najsilnejšej vládnej strany "žasne". A všetci sa divíme, čudujeme a vyvaľujeme očiská.
A prezident? Ten ignoruje vládu aj parlament, zatiaľčo chudákovi Čentéšovi už narástla polmetrová brada. Trnka sa smeje, Harabín vybabral s celou vládou .... a NIKTO s tým NIČ nemôže urobiť.
prokurátor stopne a ani nemusí vysvetľovať prečo. Vlastne, nikto menusí nič hovoriť, lebo by porušil mlčanlivosť. Obsah spisu, ktorý sa mal skartovať ale neskartoval, nie je dôležitý nakoľko mal byť skartovaný a teda keďže spis oficiálne neexistuje, nie je čo skúmať. Jedného premiéra závažné obvinenia nezaujímajú, druhý zase nemôže zakročiť " nemá kompetencie". 3 premiér príde s materiálom, ktorý je síce pravdivý ale tajný - a má problém. Keďže spis, je tajný, nemal ho odkiaľ získať a teda neexistuje.
No a aby toho nebolo málo, 3/4 občanov si už stihlo prečítať tajný spis Gorila, vrátane všetkých politikov, funkcionárov, sudcov, prokurátporov, policajtov, študentov, dochtorov, umelcov, príslušníkov inakosti či dôchodcov. A to spis vlastne oficiálne neexistuje . lebo bol skartovaný. Ale všetci vyvaľujú oči že čo všetko je možné. Premiérka obsahu spisu "nemôže uveriť", predseda najsilnejšej vládnej strany "žasne". A všetci sa divíme, čudujeme a vyvaľujeme očiská.
A prezident? Ten ignoruje vládu aj parlament, zatiaľčo chudákovi Čentéšovi už narástla polmetrová brada. Trnka sa smeje, Harabín vybabral s celou vládou .... a NIKTO s tým NIČ nemôže urobiť.
Nieco k samotnym organizatorom protestu gorila
http://beo.sk/domace-udalosti/1462-priz ... narodovcov
http://beo.sk/domace-udalosti/1462-priz ... narodovcov
-
seth82
Darca
A všetkých platil Soroš. Tieto ko*ot keď čítam, tak neviem, či sa mám smiať, alebo plakať...To si nevedia vymyslieť inú sprostosť konečne? Fantázie majú podľa všetkých tych pawebov dostatok...
Soroš platí aj celé Occupy predsa..aj keď mi stále nie je jasné, že ako ? To posiela tým ľuďom v stanoch nejaký hodinový plat ? Ako ich zháňa ? Na inzerát ?
Odporúčam tento časopis: http://www.extraplus.sk/
Síce niektoré veci v pohode, aspoň nejaký netradičný pohľad na dianie, ale inak plno hlášok a samozrejme, Soroš na každej druhej strane.
Odporúčam tento časopis: http://www.extraplus.sk/
Síce niektoré veci v pohode, aspoň nejaký netradičný pohľad na dianie, ale inak plno hlášok a samozrejme, Soroš na každej druhej strane.
Čo z toho vyplýva? Všetcia sú keketi! Od A po Z
zaradom. Politici, novinari, finančníci, organizatori gorilovín, vystupujúci, protestujúci, voliči aj nevoliči, komentátori, moderátori, blogujúci, anonymní, neanonymní ..
Všetcia! Keketi! Sťerilizúvať! Hneď a zaraz!
@slay
iba ja som lietadlo
iba ja som lietadlo
A ty zo vsetkych mas tu fantaziu najvacsiu lebo nie vsetkych ale dvoch a to:seth82 napísal:A všetkých platil Soroš. Tieto ko*ot keď čítam, tak neviem, či sa mám smiať, alebo plakať...To si nevedia vymyslieť inú sprostosť konečne? Fantázie majú podľa všetkých tych pawebov dostatok...
Peter Weisenbacher spolzakladatel duhoveho pride, ktory je podporovany Sorosovou nadaciou otvorenej spolocnosti co je holy fakt http://duhovypride.sk/organizatori
a Robert Mihaly, ktory sa podiela na legalizacii marihuany co tak isto tiez Soroso podporuje http://www.aktuality.sk/clanok/175083/u ... marihuany/ to ze ma byt nim plateny udava uz zaniknuty prop.sk.
A opat pripomeniem aky si pokrytec, lebo furt tu places jak ti niekto vklada do ust co si nepovedal a ty teraz spravis to iste.
A mne z toho vyplyva ze ti uz zacina celkom pekne je*at.slay napísal:Čo z toho vyplýva? Všetcia sú keketi! Od A po Z zaradom. Politici, novinari, finančníci, organizatori gorilovín, vystupujúci, protestujúci, voliči aj nevoliči, komentátori, moderátori, blogujúci, anonymní, neanonymní ..
A co je na tom zle?a Robert Mihaly, ktory sa podiela na legalizacii marihuany co tak isto tiez Soroso podporuje
Korag - s tou otázkou to myslíš vážne?
Normalne sa pytam, tak neodpovedaj na otazku dalsou otazkou.
Typické konštrukty: nájsť link o tom, že Soroš poslal peniaze do kdesi do Kalifornie.
Mihály participoval na protestoch ohľadom legalizovania marihuany na SK.
Soroš financuje Mihályho.
Mihály participoval na protestoch ohľadom legalizovania marihuany na SK.
ok, tak minimalne to, že by porastla konzumacia marihuany => viac sfetovaných ľudí => väčšia kriminalita. že ti toto nedošlo sa čudujem.Korag napísal:Normalne sa pytam, tak neodpovedaj na otazku dalsou otazkou.
Mňa financuje pán Soroš. Dobrovoľne sa priznávam. Prebieha to takouto formou:
1) zavolá mi, čo by som mal urobiť - napr. napísať diskusný príspevok
2) po vyplnení úlohy mi pribudne na účte cca 50€, nie veľa ja viem, ale záleží na tom čo p. Soroš požaduje.
Odvtedy sa mám dobre a nemyslím na nič iné iba na jeho veľké plány. Pán Soroš je veľmi inteligentný a nikdy nezabudne prečítať po raňajkách 2-3 slovenské denníky, aby presne vedel, čo treba urobiť.
1) zavolá mi, čo by som mal urobiť - napr. napísať diskusný príspevok
2) po vyplnení úlohy mi pribudne na účte cca 50€, nie veľa ja viem, ale záleží na tom čo p. Soroš požaduje.
Odvtedy sa mám dobre a nemyslím na nič iné iba na jeho veľké plány. Pán Soroš je veľmi inteligentný a nikdy nezabudne prečítať po raňajkách 2-3 slovenské denníky, aby presne vedel, čo treba urobiť.