Gorila

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Gorila

Príspevok od používateľa kali520 »

Ked reagujes cituj celu vetu. Soros financuje Mihalyho podla zaniknuteho prop.sk. Dalej som len poukazoval na ich rovnake angazovanie sa v politickych a inych socialnych otazkach, co moze znamenat vselico a aj nic. Kazdopadne Mihalyho aktivity podpruje nadacia otvorenej spolocnosti co je Sorosova organizacia, takze ano financuje ho.

Co je ale dolezite a naco som reagoval bola ta priblbla sethova poznamka vseci, cim sa snazil zhodit hodnotu toho clanku, pricom tam vobec nejde o nejakeho Sorosa a je tam spomenuty len cisto zo zaujimavosti.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ale aký to má pre teba záver: Soros založil kedysi dávno nejakú Nadáciu otvorenej spoločnosti ktorá je dnes rozlezená po celom svete. Táto organizácia organizuje, alebo spoluorganizuje napr. Dúhový pride, kde nejakým spôsobom participuje nejaký človek. Ty napíšeš, že toho človeka financuje Soroš. Za prvé, je to pritiahnuté za vlasy, za druhé, na základe čoho to uvádzaš ako negatívny fakt ?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

t.b napísal:ok, tak minimalne to, že by porastla konzumacia marihuany => viac sfetovaných ľudí => väčšia kriminalita. že ti toto nedošlo sa čudujem.
mas nejake padne argumenty ze trava ma priamy nasledok kliminalneho zmyslania? popripadne odkial si cerpal?
podla mna je to totalne konzervatyvny a ujety nazor a to nehulim
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

t.b.: Ty si riadne mimo.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

wladas napísal:mas nejake padne argumenty ze trava ma priamy nasledok kliminalneho zmyslania? popripadne odkial si cerpal?
podla mna je to totalne konzervatyvny a ujety nazor a to nehulim
Cerpal asi z Americkej protidrogovej propagandy z 50-tych rokov.
91pato310
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 91pato310 »

ved v Holandsku je/bola trava dovolena a znizil sa pocet hulicov a boli mensie problemy. Jediny problem bol ten ze sa stamade pasoval do inych krajin.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

kali520 napísal:A mne z toho vyplyva ze ti uz zacina celkom pekne je*at.
Poviem ti, kedysi mi Mečiar pripadal ako mega kkt, potom však prišiel Fico a zrazu mi už aj ten Mečiar pripadal ako menšie zlo. Dnes pri pohľade na to čo sa hrabe do parlamentu, mi už aj Fico pripadá ako mesiáš. Rovnako kedysi som mal najväčšiu zábavu z teba a Kriju, ale dnes mi už aj vy dvaja pripadáte ako výnimočne vyrovnané a realisticky na svet pozerajúce osvietené bytosti :lol: popri všetkých tých dementoch čo internet vyplodil za posledný rok. A to už je čo povedať :lol: ..

Dnes som už úplne rezignovaný na akúkoľvek diskusiu na tomto fóre aj inde.. ľudia sú debilní a debilní aj ostanú. Na veky vekov amen. Komu niet rady tomu niet pomoci.

Už som naozaj iba ja lietadlo :lol:
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

kali520: A ty máš zjavne problém pochopiť iróniu, ktorá z môjho predchádzajúceho príspevku úplne sála. Myslím, že hughito už do podstaty problému zabŕdol, ale ja ešte pridám jeden slávny výrok Arthura Conana Doylea, ktorým sa debilné (mnou spomínané) weby a ich blogeri riadia plnou parou: "It is a capital mistake to theorize before one has data. Insensibly one begins to twist facts to suit theories, instead of theories to suit facts."

Na tvoje osobné útoky na mňa ohľadom pokrytectva ani nebudem reagovať, pretože mi to za to nestojí.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

slay napísal:Dnes som už úplne rezignovaný na akúkoľvek diskusiu na tomto fóre aj inde.. ľudia sú debilní a debilní aj ostanú. Na veky vekov amen. Komu niet rady tomu niet pomoci.
Co slay uzatvaras sa uz do vlastneho sveta? :lol:

A kedysi si tu tiez bol vyhoneny z Miklosa a z modrych zmdrov a teraz si lietadlo. Co ti ine ostava vsak. :roll:
seth82 napísal:A ty máš zjavne problém pochopiť iróniu, ktorá z môjho predchádzajúceho príspevku úplne sála
Ty si reagoval len preto aby si bol zaujimavy.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja vôbec nereagujem preto, aby som bol zaujímavý. To by som bol v tých témach o konšpiráciách zaujímavý už donekonečna. To iba ty si pocítil potrebu kopnúť si, tak si tak spravil, najprv preto, že som vraj pokrytec, lebo si vraj domýšľam, potom, keď som vysvetlil jasnú iróniu, tak už som vlastne zlý preto, lebo som chcel byť zaujímavý. Prosím, ušetri ma takýchto filozofických kydov, na to mám psychiatra. A vezmi si k srdcu ten výrok od Doylea, celkom sa hodí.
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

o par dni volby a priam sa tesim co nas caka http://vyzva.tumblr.com/
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

nech by tam bolo cokolvek - imunita ficovolicov je nekonecna, fico zivy dobrovolne neodstupi a nech by tam bola aj ta najcistejsia pravda, vacsina obyvatelstva si to ani nevsimne...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

To bude nejaky trolling. Hlavne pochybujem, ze vyjde nejaka nahravka(y) kompromitujucia vsetkych na tom obrazku tam.
slay
Addict
Addict

kali520 napísal:Co slay uzatvaras sa uz do vlastneho sveta? :lol:

A kedysi si tu tiez bol vyhoneny z Miklosa a z modrych zmdrov a teraz si lietadlo. Co ti ine ostava vsak. :roll:
Ale kdeže kali. Ja si stojím za všetkými vyjadreniami čo som tu kedy povedal, či už na adresu pravice, SDKU, Mikloša alebo Fica, Slotu, či židov, slobodomurárov etc. Moje postoje sa nezmenili. Možno sa obohatili, možno vylepšili, ale určite sa zásadne nezmenili.

Pokiaľ ide o "modrých zmrdov" a Mikloša. Nikdy som z SDKU ani z neho osobne nerobil bezúhonnú osobu, ale vzhľadom nato, že všetky strany sú na tom rovnako to nie je vždy ten najlepší parameter na hodnotenie. A ak som tu niekedy propagoval pravicu, tak z dôvodu hospodárskej politiky a programu, ktorý prezentovala. To u mňa stále platí, bohužiaľ oni to už nereprezentujú dostatočne silne. Pravica je rozmrvená a Radičovej vláda ukázala, že už zmekli a poľavili aj v "reformných snahách". Preto som aj posledné voľby nadržiaval viac SaS keďže boli ráznejší a jasnejší vo svojej politike.

Môj hlas a propagáciu vždy dostane strana, ktorá pre mňa bude predstavovať rozumnú alternatívu z hľadiska hospodárskej politiky. Ak by sa dnes SDKU vzchopilo a namiesto sebaľútosti ponúklo jasné pravicové riešenia, nemal by som problém im dať hlas. Ale mám dojem, že v poslednom čase sa ich "program" točí len okolo strašenia Ficom a kecoch o tom ako chceme patriť do EU. A to je pre mňa málo..

Každopádne svojho času zohrali správnu úlohu a je jedno aké majú preferencie dnes. Podstatní sú ľudia, voličská základňa, ktorá čaká na jednoduchú stranu, ktorá bude prezentovať jednoduchý, jasný a rozumný program, bez idiotizmov o sociálnej politike pre ľudí, európskej únie, nových riešeniach, zmenách z dola a debilných sľuboch o odstránení korupcie.. proste dnes strany ako by nemali agendu a uniká im o čom by politika skutočne mala byť. Rieši sa tu nejaká chu**** o Gorile, ACTA, SOPA - čo sú isto dôležité témy, ale nie z hľadiska hospodárskej politiky na najbližšie 4 roky, skôr je to celospoločenská vec, ktorá by mala prebiehať nezávisle na voľbách.

Teda v skratke, pravicový volič ako ja, dnes nemá čo voliť. Je to dôsledok toho, že v spoločnosti teraz panuje nálada, ktorej sa strany prispôsobujú a dnes nikto nečaká reformy a riešenia ako v roku 2002, dnes tu všetci riešite samé sračky a objavy teplej vody. To mňa netrápi, preto si skutočne pripadám ako lietadlo. Čo mi ostáva?
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

and
Prílohy
424577_356132051083836_105421219488255_1163559_1898744568_n.jpg
91pato310
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 91pato310 »

ShepDog napísal:o par dni volby a priam sa tesim co nas caka http://vyzva.tumblr.com/
aj keby to bolo prave. Zisti sa ze to malo byt tajne/vymazane cize ziadna nahravka oficialne neexistuje co znamena ze nemaju ziadny dokaz. :smt059

Yoggy dufam ze si robis srandu :D Uz vidim ako sa nejaky typek oblecie presne rovnako ako na fotke :) Tiez si mozem nalepit nalepku 99% na dvere a povedat ze je to konspiracny byt kde chodia clenovia 99% jest male deti :D
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

a dokonca vyzerá ako superman :D neviem, bolo to na facebooku
slay
Addict
Addict

yoggy napísal:

and
:roll: ďalší objav teplej vody.. skutočne len zagratulovať.
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

a mne bolo cudne ze tam je fotka fica :D, http://vyzva.tumblr.com/
Napísať odpoveď