Plynova vzpera kufra Octavia I
-
KaptMichal
King
Plynova vzpera kufra Octavia I
Caute, chcem sa spytat ci ste to uz niekto menili doma alebo je treba ist do servisu. A este ci ich kupovat od Universal - firma, ktora vyraba najlacnejsie diely. Ci radsej si priplatit? Nie je problem kupit drahsie ale chcem vediet ci tam je nejaky rozdiel, ci len zbytocne neplatim viac za nic. Dakujem
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Plynova vzpera kufra Octavia I
na vacsine aut to vymenis aj doma...
co sa tyka znaciek, myslim, ze v tomto pripade bude akakolvek cina alebo polsko stacit...
co sa tyka znaciek, myslim, ze v tomto pripade bude akakolvek cina alebo polsko stacit...
-
Kibo
Hardcore addict
Výmena Ti zaberie 3 min. aj s prípadnou cigaretkou. Neviem, aký je rozdiel medzi originálom a a druhovýrobou, ale ja by som kúpil originál, prípadne použitý z mladšieho auta... Raz som sa takto "ulakomil" a po krátkej dobe som ten neoriginál reklamoval...
-
RATZINGER666
Darca
ludia kupuju cinske tlmice, polske loziska, taiwanske homokinetaky a ine dolezite diely a potom taketo auta davaju do autobazarov, kde si to potom ini kupia... jednou plynovou vzperou na kufri z druhovyroby nic nepokazis 
-
Kibo
Hardcore addict
Na tom niečo bude Ratzi
Ja som to na Favorite riešil takto drevenou doskou, ale to som už vedel, že jeho osud je spečatený a nechcel som dať doňho už ani živú korunu
Ja som to na Favorite riešil takto drevenou doskou, ale to som už vedel, že jeho osud je spečatený a nechcel som dať doňho už ani živú korunu
-
KaptMichal
King
Dakujem chlapci, aj som si myslel ze to nebude problem prehodit doma, a teda rozdiel medzi lacnejsim a drahsim je 130kčs takze myslim, ze aj ked zbytocne kupim drahsi az tolko neprerobim.