League of Legends
Re: League of Legends
Konecne padol moj prvy pentakill v zivote s xin zao.Hrdina s ktorym ani dako pravidelne nehravam,no celkom prekvapenie pre mna.
Skoro som sa došťal keď som to videl
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rYuK9trREo
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
ale mu dali

Nejake to tu je mrtve
Tak pridam aspon spotlight nove hrdinu ked nikto nic http://www.youtube.com/watch?v=IyOeyjwZ ... AAAAPAAAAA
Tak pridam aspon spotlight nove hrdinu ked nikto nic http://www.youtube.com/watch?v=IyOeyjwZ ... AAAAPAAAAA
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Konecne elo 1253 a bronzovy odznak
Pre niekoho malo ale ja som stastny
Pre niekoho malo ale ja som stastny
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
ku*va co by som za to dal, hram solo a cim dalej je to tazsie vyhrat, uz som pod 1000... a nechapem co robia v tych ranked, raz intentional feeding ze si to chodi po mide feedit k nim do base, raz afk po 5 minutach pretoze ho raz zabili...preco vzdy v mojom teame? preco ? keby ten clovek sedi vedla mna tak by som ho vtedy vedel zmlatit do krvi..
-
lekoklatik
VIP
ako som tu pred casom pisal ze uz viem ako nato, aby som sa lahko dostal hore, tak je to ozaj blbost. mal som stastie na fajn teamy.
Teraz je to bieda a ak sa mi postasty vyhrat jednu hru z 5tich, tak to radsej hned vypnem nech si nedodrbkam rank viac -_-
1300 sa drzim, len tak tak.
Teraz je to bieda a ak sa mi postasty vyhrat jednu hru z 5tich, tak to radsej hned vypnem nech si nedodrbkam rank viac -_-
1300 sa drzim, len tak tak.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
hraj champov a pozicie ktore vedia najviac ovplyvnit hru ... solo top, jungler, mid ... vyhraj svoju linku ... ukludnuj , usmernuj svoj team a pomaly ale isto sa budes splhat hore ...PhYs0c napísal:ku*va co by som za to dal, hram solo a cim dalej je to tazsie vyhrat, uz som pod 1000... a nechapem co robia v tych ranked, raz intentional feeding ze si to chodi po mide feedit k nim do base, raz afk po 5 minutach pretoze ho raz zabili...preco vzdy v mojom teame? preco ? keby ten clovek sedi vedla mna tak by som ho vtedy vedel zmlatit do krvi..
Mne dost pomohol AP mordekaiser na mide ... na takomto ele budes na mide dominovat , superov midar bude podfarmeny , podlevelovany ... a nafeedeny mordekaiser si dokaze dat aj polku enemy teamu sam
hral som tri 3 hry a dve som musel leavnut. noob friendly hra s dost biednou competitive urovnou a to asi kazdy povie co vyrastal na dote.
btw: dota2 ked vyjde official bude apokalypsa
sry za hate ale nehrajte to
btw: dota2 ked vyjde official bude apokalypsa
sry za hate ale nehrajte to
-
lekoklatik
VIP
Dobre robíš, ty to radšej nehraj. Rage quit a potom sa človek čuduje a na hru nadáva.M4jk1:-) napísal:hral som tri 3 hry a dve som musel leavnut.
Nehraj to, keď to nevieš a si nervný.
Vzdy sa snazim hrat ranked len s tymi champami s ktorymi to ako tak viem (GP,shaco),no aj tak velmi velmi tazko sa hra.Vacsinou natrafim fakt na super hracov (teda lepsich ako ja) a na zaciatku nemam sancu si dat kill.Mozno sa mi podari kill za kill...Akurat jednu hru sa mi podarilo nafeedit ,tak,ze som viedol team a bol som najvacsi damager,ale inak su to sami fanatici.. 
-
lekoklatik
VIP
Ja som dnes prehral tak nechutnú hru, až mi z toho bolo zle. Horšie bolo že som hral s 2mi čechmi (nevedeli o mne že som slovák, nevypisujem to ľuďom).
Vyhrávali sme asi 14-2 (ja som mal s Garenom 5/0/3) a hru sme prehrali. Bolo to jednoduché. Oni neboli schopní počúvať to čo im bolo hovorené. To nebol team. To bola banda ko*ot a najhorší som bol samozrejme ja. Pretože som "soloval, feedil, zámerne kazil hru" -__-
Bolo mi z toho na tiku.
Vtip bol v tom že sa nehorázne báli. Ale nehnevajte sa na mňa, ale tak netlačiť lajnu za stavu 14-2. WTF? Tak kedy potom?
Nasledujúcu hru som chvala bohu dostal hráčov ktorí boli aspoň rozumní a tam to pre nás dopadlo tak 30-10 možno (op garen 5/0/9)
Vyhrávali sme asi 14-2 (ja som mal s Garenom 5/0/3) a hru sme prehrali. Bolo to jednoduché. Oni neboli schopní počúvať to čo im bolo hovorené. To nebol team. To bola banda ko*ot a najhorší som bol samozrejme ja. Pretože som "soloval, feedil, zámerne kazil hru" -__-
Bolo mi z toho na tiku.
Vtip bol v tom že sa nehorázne báli. Ale nehnevajte sa na mňa, ale tak netlačiť lajnu za stavu 14-2. WTF? Tak kedy potom?
Nasledujúcu hru som chvala bohu dostal hráčov ktorí boli aspoň rozumní a tam to pre nás dopadlo tak 30-10 možno (op garen 5/0/9)
ja som bol zas teraz dobru hru zo shacom 26/7/11 teamove score 54/66 a bol to win:D bola so mnou katarina ktora mi ukradla blue iba som pozeral že čo to može byť za pi** že kradne blue a nema ani rage ani manu? ale taky sa najdu vzdy. Dufam ze na dote 2 bude takych ***** menej
-
lekoklatik
VIP
kkti su všade. S tým proste musíš počítať. Alebo si urob premade 
//autoeditácia príspevku (21 Feb 2012, 1:07)
dnes je mi z tejto hry uplne na grc. bez premade sa nejaku dobu radsej hrat ani nebudem. grcam.
//autoeditácia príspevku (21 Feb 2012, 1:07)
dnes je mi z tejto hry uplne na grc. bez premade sa nejaku dobu radsej hrat ani nebudem. grcam.
A toto si povedia vsetci piati alebo styria a hra je v pi*i este predtym nez sa zacala. Lebo na zaciatku si kazdy mysli ze on je v tom teame najlepsi a ostatni su k*koti.Radioactive_Mouse napísal:
hraj champov a pozicie ktore vedia najviac ovplyvnit hru ... solo top, jungler, mid ... vyhraj svoju linku ... ukludnuj , usmernuj svoj team a pomaly ale isto sa budes splhat hore ...
Mne dost pomohol AP mordekaiser na mide ... na takomto ele budes na mide dominovat , superov midar bude podfarmeny , podlevelovany ... a nafeedeny mordekaiser si dokaze dat aj polku enemy teamu sam
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
tak hej na takomto ele je vela trollov ale nestavalo sa mi casto ze ked som napisal mid ze by mi ho niekto zobral , namietky boli len ked som bol last pick ...tam mi nezostavalo nic ine len zobrat ten support
btw. najhorsie elo je okolo 1200 ... tam je vela ludi ktori hraju ranked prvy krat a tie picky su castokrat ako v normal game uplne odveci .... to ovela kvalitnejsie hry a picky su na ele 1100 a nizsie pretoze tam su ludia ktori maju za sebou uz nejake tie ranked hry a vedia co sa na rankedoch pickuje
btw. najhorsie elo je okolo 1200 ... tam je vela ludi ktori hraju ranked prvy krat a tie picky su castokrat ako v normal game uplne odveci .... to ovela kvalitnejsie hry a picky su na ele 1100 a nizsie pretoze tam su ludia ktori maju za sebou uz nejake tie ranked hry a vedia co sa na rankedoch pickuje
-
xH4wK
Inak hravam to aj ja ^^ tak si ma kedtak pridajte... nick xH4wK
btw pred chvilkou sa zadarilo
btw pred chvilkou sa zadarilo
Tak som si ta teda pridal xH4wK. To skore 
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
ja sa zvycajne snazim neumriet a preto nebyva vynimkou score 28/0.. btw ak padnete pod 1000 elo uz sa odtial nevyhrabete, verte mi
sice tym pickuje ako keby boli 1300 ale to co predvadzaju v hre 
Ťažko sa mi číta akí ste všetci dobrí, máte skóre 28/0 a podobne a pri tom hráte elo 1100
Je tu vôbec niekto kto má vačšie elo ako 1300? okrem leka ?
Je tu vôbec niekto kto má vačšie elo ako 1300? okrem leka ?