Citate knihy?
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Citate knihy?
Vcera som docital Digitalnu pevnost od Dana Browna. Zatial jedno z najlepsich co som cital pre mna asi.
-
rufus59
Light Professional
Práve som dočítal Krstný otec a čítam Sicílčan a chystám sa kupiť Metro 2033.
-
twardykamen
Medium Professional
aktualne G. Hofe- Cerveny sneh ,2WW z pohladu nemeckeho vojaka.
Táákže, práve objednaná celá séria Stopárov sprievodca galaxiou (v češtine). Dúfam že ma nesklamú 
tý nesklamú ani náhodou ale v slovenčine sa mi páči viac ako ktoré pasáže
ja tiez prave citam krstneho otca strasne sa mi to paci, je ten sicilcan tiez taky dobry? Nad tym Metrom tiez uvazujem, aj ked som precital ukazku zda sa mi to dost tazkopadne napisane, aspon ten slovensky preklad.rufus59 napísal:Práve som dočítal Krstný otec a čítam Sicílčan a chystám sa kupiť Metro 2033.
Nedavno som docital Ja Claudius Boh od R. Gravesa a musim povedat ze to bola zatial jedna z najlepsich knih ake som kedy cital, i ked zo zaciatku to bol trocha chaos, kedze sa tam obmienalo privela postav. Predvcerom som taktiez docital 1984 od Orwella a tiez musim tuto knihu hodnotit ako velmi dobru. No a teraz sa chystam na Bukowskeho tak uvidim ako sa mi to bude pacit.
Ak nerátam skriptá tak vo vlaku som čítal V pekle plynových komôr a teraz mám pripravené Útek z továrny na smrt
A chystám sa na Hawkingov Vesmír v orechovej škrupinke a v kocke
A chystám sa na Hawkingov Vesmír v orechovej škrupinke a v kocke
Jean-Jacques Rousseau - Rozprava o pôvode a príčinách nerovnosti medzi ľudmi
Metro 2033 precitane. Sci-fi nie je to co by som vyhladaval, ale musim uznat, ze Dima je pan. som zvedavy na 2034
//nema niekto papierovu verziu Metra 2034, ja ju citam v kindle, takze mapu nemozem pouzivat... jej scan by ma potesil
//nema niekto papierovu verziu Metra 2034, ja ju citam v kindle, takze mapu nemozem pouzivat... jej scan by ma potesil
-
Soviet
Darca
Tak docital som akurat Rok, ktory zmenil svet (Michael Meyer) a celkom citatelne, avsak moc vela politiky, co samozrejme v skutocnosti aj bolo, ale vedelo ma to z napinavej casti dost velmi utlmit.
no ja akurat finisujem s poslednym dielom trilogie Millenium od Stiega Larssona - Vzdusny zamok, ktory vyuchol. pri prvej knihe som sa rozbiehal pomaly, ale neskor ma to neskutocne pohltilo, vrelo odporucam.
-
p4ra
Redeemer
Dnes som docital to biografiu Steva Jobsa. Naozaj skvela kniha, dobre napisana. Paci sa mi, ze ho naozaj vykresluje takeho, aky bol. A je tam vela autentickych rozhovorov, co knihe dodava este vacsiu doveryhodnost. Odporucam.
Dnes som sa pustil do Stanislav Zamecnik - Na hranici lidskosti. Su to pribehy a fakty o koncentracnych taboroch. Zatial je to dost krute a kniha vyzera zaujimavo.
Dnes som sa pustil do Stanislav Zamecnik - Na hranici lidskosti. Su to pribehy a fakty o koncentracnych taboroch. Zatial je to dost krute a kniha vyzera zaujimavo.
-
audiotrack
VIP
kurt vonnegut - Raňajky šampionov
Vtipné, zaujímavé, ľahko čitateľné, trochu nemravné a odvážne drzé.
Vtipné, zaujímavé, ľahko čitateľné, trochu nemravné a odvážne drzé.
2/3 mam precitane a musim suhlasit, pocas citania sa to snazim aplikovat na seba a dost to pomahakafiatko napísal:po Vianociach som dočítala " Miluj svoj život" od Louise L. Hayovej, nikdy som moc neverila knihám takéhoto druhu, ale po ťažkom minulom roku, mi padla vhod, a veľa vecí v nej čo je napísané si človek uvedomí a koná potom inak...
Veľmi rada čítam, rada striedam rôzne štýly (teda okrem podobných ako Harry Potter a pod. - také mi nič nehovoria, ale možno raz aj na takú príde a osloví ma to
)
Osobne mám veľmi rada všetky od Dana Browna (najmä Stratený symbol), potom klasika Krstný otec
, všetky od Evity Urbaníkovej (také pohodičkové čítanie), poprípade aj z Evita Press podaktoré knihy, rada podporujem slovenských spisovateľov, ak ma kniha zaujme.. My deti ze stanice ZOO je super kniha (skutočná kniha) - počas mojej stredoškolskej éry sa nedala zohnať, jedna kniha stále kolovala po triede
, Maxim E. Matkin (ale v tomto prípade ma napr. nebavila kniha Aj ja teba, ale naopak musím vyzdvihnúť Mexickú vlnu
), teraz napr. čakám na knižku Paměti - G. Cassanova (a nie a nie prísť, tak snáď sa jej raz dočkám). a mnohé íné, no teraz nie a nie spomenúť si
Idem si prečítať vaše tipy, verím, že sa inšpirujem a nabehnem do kníhkupectva
napr. neviem si predstaviť čítať knižky cez tablet.. radšej si na dovo pribalím aj 5 kníh, ale potrebujem cítiť ten papier a vôňu, atď.
milujem knihy... (okrem školských
)
Osobne mám veľmi rada všetky od Dana Browna (najmä Stratený symbol), potom klasika Krstný otec
Idem si prečítať vaše tipy, verím, že sa inšpirujem a nabehnem do kníhkupectva
M4jk1:-) - Tiež to akurát čítam a myslím si že tie veci majú niečo do seba.. myslel som si to aj pred tým ako som začal čítať tú knihu, tá ma len v tom utvrdila 
Nedavno som docital Stephen King - Pod kupolou. Odporucam, kniha padla za 3 dni, a aj ked ma trochu sklamal ten narychlo spraveny zaver, hodnotim knihu velmi pozitivne. Pravdepodobne od tohto autora este nieco precitam 
ivka_87: mám doma čítačku kníh. Kvalitnú ... no nie je to ono. Jednu knižku som tak prečítal, ale nemal som z toho ten pôžitok
Taký rozdiel ako fajčiť klasickú cigaretu vs elektronickú
Posledná kniha čo som čítal, bola od Dominika Dána - Na podpätkoch
- vcelku pohodové čítanie, nič náročné - také seriálové mi to prišlo.
Ale mohli by sa tie kníhkupectvá uvedomiť
10€ za knihu je trochu dosť. A to platí aj pri anglických ...
čo som pozeral v Martinuse, tak pod 7€ skoro žiadna kniha, hoc je to mäkká väzba a kniha má napr len 200 strán
Neviem či som to našiel dávnejšie tu na fúre, ale bol to link na anglické kníhkupectvo, ktoré posiela na SVK zdarma a mali fakt super ceny. Len sa už k tej stránke neviem dopátrať
Taký rozdiel ako fajčiť klasickú cigaretu vs elektronickú
Posledná kniha čo som čítal, bola od Dominika Dána - Na podpätkoch
- vcelku pohodové čítanie, nič náročné - také seriálové mi to prišlo.
Ale mohli by sa tie kníhkupectvá uvedomiť
čo som pozeral v Martinuse, tak pod 7€ skoro žiadna kniha, hoc je to mäkká väzba a kniha má napr len 200 strán
Neviem či som to našiel dávnejšie tu na fúre, ale bol to link na anglické kníhkupectvo, ktoré posiela na SVK zdarma a mali fakt super ceny. Len sa už k tej stránke neviem dopátrať
Citate knihy?
Tak ja v Kindle citam a kedze som pred tym cital v iPhone je to pre mna krok v pred.
Jedina nevyhoda je pri citani Metro 2033 a 2034, kde je potrebne citat s mapou na obale knihy, co je u Kindle neprekticke, preto mam tie mapy vytlacene a nosim ich v puzdre na citacku.
Jedina nevyhoda je pri citani Metro 2033 a 2034, kde je potrebne citat s mapou na obale knihy, co je u Kindle neprekticke, preto mam tie mapy vytlacene a nosim ich v puzdre na citacku.