sluchadla k ipodu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
kelsoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

sluchadla k ipodu

Príspevok od používateľa kelsoo »

hojte :] mam problem s vyberom sluchadiel .... chcel by som nieco vedsie stylstudioviek ... o az nejaku extra kvalitu zvuku mi nejde najme by mi slo o vzhlad mam problem ze takzvane studiovky su na hlave v meste a podobne smiesne velke a preto z toho typu hladam nieco co tak nevycnieva do stran ako na prilozenom obrazkuv lavo skor nieco ako je v pravo a vraj su take SENNHEISER HD201 ale neviem poznate este nejaky podobny model ?
Prílohy
Untitled.png
Ryan Giggs
VIP
VIP

Re: sluchadla k ipodu

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Väčšina z prenosnych sluchadiel s hlavovym mostom neodstava od uši a hlavy. Študiovky a vobec kazde cirkumauralne sluchadla maju veľke rozmery, su neskladne a hlavne maju dlhy (3 a viac metrov) a hruby kabel. Na nosenie von sa vôbec nehodia. A uz z principu cirkumauralnej konstrukcie budu odstavat. Vyber si nejake z prenosnych supraauralnych modelov a nebudeš mať problem. HD 201 su domace sluchadla, nie študiovky.
kelsoo
Star
Star

Príspevok od používateľa kelsoo »

tak hd201 by na nosenie do fitka a von neboli spranou volbou taktiez ? Ake podobneho tvaru by si odporucil ?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Maju 3-metrovy kabel a su cirkumauralne (vojde ti tam cele ucho), takže most ti sice priliehať k hlave bude, ale mušle už nie tak celkom.
Napísať odpoveď