if (isset($_POST['all_rights']) || isset($_POST['make_super_admin'])) {
$admin_rights = "";
$result = dbquery("SELECT DISTINCT admin_rights AS admin_right FROM ".DB_ADMIN." ORDER BY admin_right");
while ($data = dbarray($result)) {
$admin_rights .= (isset($admin_rights) ? "." : "").$data['admin_right'];
}
$result = dbquery("UPDATE ".DB_USERS." SET user_level='103' WHERE user_id='".$_POST['user_id']."'");
}
if (isset($_POST['make_admin'])) {
$result = dbquery("UPDATE ".DB_USERS." SET user_level='102' WHERE user_id='".$_POST['user_id']."'");
}
if (isset($_POST['make_moderator'])) {
$result = dbquery("UPDATE ".DB_USERS." SET user_level='104' WHERE user_id='".$_POST['user_id']."'");
}
if (isset($_POST['make_vip'])) {
$result = dbquery("UPDATE ".DB_USERS." SET user_level='105' WHERE user_id='".$_POST['user_id']."'");
}
no ale samozrejme vzdy sa najde daka chyba ... a v mojom pripade ked tie buttony zaradom klikam tak mi ostanu vsetky oznacene a to nemozu byt potom nemaju vyznam to tam mozem supnut rovno checkboxy .....
ale nemoze to fungovat ako ma ked nemam rovnake name vo vsetkych inputoch .. ale nemozem dat do vsetkych name rovnaky nazov lebo v name mam $_POST funkcie .... a nwm ako to mam editovat aby fungovali aj radio buttony ako maju ale aby mi vykonavalo aj funkciu $_POST...... pls poradte ak by ste o niecom vedeli ...
if (isset($_POST['all_rights']) || ($_POST['user_level']=='make_super_admin')) {
$admin_rights = "";
$result = dbquery("SELECT DISTINCT admin_rights AS admin_right FROM ".DB_ADMIN." ORDER BY admin_right");
while ($data = dbarray($result)) {
$admin_rights .= (isset($admin_rights) ? "." : "").$data['admin_right'];
}
$result = dbquery("UPDATE ".DB_USERS." SET user_level='103' WHERE user_id='".$_POST['user_id']."'");
}
if ($_POST['user_level']=='make_admin') {
$result = dbquery("UPDATE ".DB_USERS." SET user_level='102' WHERE user_id='".$_POST['user_id']."'");
}
if ($_POST['user_level']=='make_moderator') {
$result = dbquery("UPDATE ".DB_USERS." SET user_level='104' WHERE user_id='".$_POST['user_id']."'");
}
if ($_POST['user_level']=='make_vip') {
$result = dbquery("UPDATE ".DB_USERS." SET user_level='105' WHERE user_id='".$_POST['user_id']."'");
}
paradicka uz to ide .... jednu zatvorku som v tom bludisku zmazal a potom ked som to nasiel nesiel som zistit kde chyba ale nastastie som si pred hodinou urobil zalohu ..... tak velmi pekne dakujem .... vyriesene