Strana Slobodné Slovo

Diskusie na politické témy...
olihope
Medium Star
Medium Star

Re: Strana Slobodné Slovo

Príspevok od používateľa olihope »

Strana, ktora by bola dobra v parlamente na krizitovanie a ako taka kontrolna zlozka. Nieco ako Matovic. Vela toho nespravi, ale upozorni na problemy zaujimavym sposobom.

Tu je jeden neskutocny zostrih, co sa mi podarilo najst. Nora ma prosto pravdu (aj ked ma troska iny slovnik, neodporucam pozerat maloletym)
Misojogi
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Misojogi »

sory ale to su len kecy frazy ake pocujes v krcme denne po piatom pive
nevidim na nej nic prinosne. to Matovic ma aspon nejake napady .... a podarilo sa mu zohnat na kandidatku schopnych ludi
Trussardi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Trussardi »

zajtra- 21:30 ta3 , 23:00 markiza
streda- 21:30 stv2
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Mojsejová je tupá husa, ktorá trepe dve na tri. Trepe to čo chcú sedláci počuť. Presne ako Fico, rozdiel je len v slovníku. Hovoriť tu o tom, že má hentá kreatúra pravdu je primitivizmus najhrubšieho zrna. Ona v riti bola a hovno videla. Vie toho asi toľko ako tí čo vravia, že má pravdu.

Tu sa už každá štetka v teplákoch s vyperoxidovanou hlavou, alebo ožran s tromi zubami čo neskončil ani základku, rozumie do politiky, ekonomie a určite aj do jadrovej fyziky. Má pravdu.. jasné presne kvôli takému to typu ľudí čo toto vravia je slovensko tam kde je a aj tam ostane. Tu vám to prepáčim, lebo tu chodí trištvrte detí čo majú ešte o svete predstavy, ale normálny dospelý človek by si mal držať aspoň minimálnu úroveň, povedzme Slota, Malíková.. keď už niekto klesne aj pod túto hranicu na úroveň Mojsejovej, tak by sa mal ísť dať dobrovoľne vykastrovať.

Skutočnosť, že niečo také ako Mojsejová môže v našej krajine žiť a dokonca prosperovať, znamená že sa máme fakt fakt faaakt dobre. Ba až pridobre, asi pôjdem voliť Smer alebo 99% aby nám bolo aspoň trošku horšie. :nono:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Best of...
Napísať odpoveď