F1 sezona 2012
Re: F1 sezona 2012
No tak nos Ferrari vyzerá zatiaľ najhoršie. Force India je na tom podobne.
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2012, 14:19)
Do prvého príspevku som doplnil nejaké fotky.
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2012, 14:19)
Do prvého príspevku som doplnil nejaké fotky.
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Ferrari
aspoň nech je rýchle lebo vyzerá strašne ... McLaren vedia čo sa týka vzhľadu 
Renault celkom pekne auticko, schod maju taky vyhladenejsi, farba tomu este momaha zakamuflovat. Zatial najkrajsi z nosanov. Mcl bude asi sam bez schodu.
-
redliner
King
Ešte si počkajme na RedbullPascalwb napísal:Renault celkom pekne auticko, schod maju taky vyhladenejsi, farba tomu este momaha zakamuflovat. Zatial najkrajsi z nosanov. Mcl bude asi sam bez schodu.
Čo ja viem, ten Lotus (Renault) je taký obyčajný. Viac sa mi páči Force India. Ale ten nos majú vyriešený na pohľad lepšie ako napr. Ferrari. To je katastrofa.
-
MP4-27
Guru wannabe
bojim sa o Mclaren...vsetci maju ten nos najvyssie ako sa len da co je logicke kdez to McLaren ma najnizsie polozene auto a aj predok nosa...tym padom strata pritlaku uz hned na zaciatku...pokial nieco netaja o com pochybujem
Hej hej. Dostane sa pod auto menej vzduchu... Ale zas zober si, že aj minulý rok mali veľmi podobný predok a nejako im to neškodilo. Teraz to majú len o pár cm nižšie. Každopádne, rysuje sa to na veľmi dobrú sezónu. Hlavne vďaka jazdcom.
-
MP4-27
Guru wannabe
ale skodilo...ved stale mali slaby pritlak...a dobry boli alebo mali byt vdaka motoru na takych tratiach ktore im vyhovuju...ale sa mi zda ze je viac trati ktore im nevyhovuju..Sapo napísal:Hej hej. Dostane sa pod auto menej vzduchu... Ale zas zober si, že aj minulý rok mali veľmi podobný predok a nejako im to neškodilo. Teraz to majú len o pár cm nižšie. Každopádne, rysuje sa to na veľmi dobrú sezónu. Hlavne vďaka jazdcom.
Sauber vyzera strasne, ten skin pekne odflakli oproti minulemu roku, pridavaju sa k ferrari k najskaredsiemu autu zatial.
Nechapem, preco fia neurcila aj vysku auta, tym by boli polozene nizsie ako mcl a neboli by tu tieto schody.
Nechapem, preco fia neurcila aj vysku auta, tym by boli polozene nizsie ako mcl a neboli by tu tieto schody.
-
MP4-27
Guru wannabe
RB vyzera velmi zaujimavo...a zacina sa kopirovanie 
Tak tie auta sa skoro nezmenili, jedine maju schod, a vyzera to tak ze RBR ma vtom schode dieru.
-
MP4-27
Guru wannabe
a co ine asi???redliner napísal:Myslíš toto ?
Tam asi budu odvadzat vzduch pod auto alebo na difuzor, coskoro asi okopcia ostatny, zajtra prve testy.
Inak ten RB má aj podlahu zajímavú. Hm.
Možno nakoniec aj McLaren príde s takým krídlom, ak sa to ich nízke neosvedčí.
Možno nakoniec aj McLaren príde s takým krídlom, ak sa to ich nízke neosvedčí.
-
MP4-27
Guru wannabe
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... mDkqtuHha4 ach nie Hamilton ty si ale debil 
Blokoval tam Hamiltona. Akokoľvek toto pravidlo je absolútna hlúposť, už dosť napomohli predbiehaniu s DRS. Keď pozerám tú formulu tak predbiehanie s DRS je úplne umelé. Myslím si, že predbiehaniu dosť napomohli nové gumy Pirelli a DRS by mali zrušiť/skrátiť DRS zóny. Kedysi bolo predbiehanie v F1 skutočne o schopnostiach jazdca, v súčasnosti to nanešťastie FIA chce všetkými možnými spôsobmi zmeniť. Hlave aby "show" bola ...Sapo napísal:Ja som zvedavý ako sa tomu prispôsobia jazdci. Je to nedomyslené, ale pravdepodobne chcú zabrániť situácii, ktorá sa stala v Monze keď Schumi niekoľko kôl blokoval Buttona, ale aspoň sa bolo na čo pozerať.
No je to mozne ze to bol Hamik. Nepametam si to presne do detailov. Inak spravili na to aj ten kreslený komix (alebo ako zo nazvať), to čo momentálne beží na fuckbooku. Možno to už niektorí videli.
//autoeditácia príspevku (17 Feb 2012, 19:26)
Vitalij Petrov bude jazdit v Caterhame kde nahradi Jarna Trulliho. Dneska to potvrdili.
//autoeditácia príspevku (17 Feb 2012, 19:26)
Vitalij Petrov bude jazdit v Caterhame kde nahradi Jarna Trulliho. Dneska to potvrdili.
-
redliner
King
Rozbor monopostov http://techf1les.wordpress.com/
-
MP4-27
Guru wannabe
super clanok...fakt odbornik pisal...a ty co navrhuju tie monoposty su este o level viacredliner napísal:Rozbor monopostov http://techf1les.wordpress.com/