Dufam, ze niesom jediny kto ma/mal podobny problem.. lebo dufam, ze niesom divny
nervozita
nervozita
zdravim
Dufam, ze niesom jediny kto ma/mal podobny problem.. lebo dufam, ze niesom divny
... Tak som totalne bachnuty do jednej baby a vzdy ked viem, ze sa mam s nou stretnut alebo ked som volakde v jej blizkosti mam uplnu nervozitu, chveju sa mi ruky a puls 160.. da sa s tym volaco robit?? napriklad dnes mi to pokazilo den, kedze je sestrina kamaratka bola ju aj s inou navstivit. Ja si s nou obcas napisem na internete, normalne by som sa s takym clovekom bavil..ale ja som sa jej dnes len na chvilu ukazal a dokopy nic nepovedal a to som bol cely cas doma
uff...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: nervozita
13? 15?
hh... vek nebudem uvadzat.. asi som to trochu prehnane napisal.. ak mate niekto taku podobnu skusenost napiste
-
audiotrack
VIP
mal som. V spomínanom veku. Preto sa pýtam
aj mna to zaujima, mam podobny problem ale u mna ide skor o to, ze neviem co mam povedat a proste niesom sam sebou... (vek 15)
-
audiotrack
VIP
myslím že v tej puberte je to normálne. Je to obdobie, kedy začínate baby vnímať ako ženy. Dovtedy ste spolu chodili a hrali sa schovky, možno futbal a neviem čo (aspoň v mojej dobe to tak bolo, teraz neviem či sa ešte chodí von hrávať alebo je to iba o internete) a teraz začínate chcieť randiť. Ale ubezpečujem vás, že tieto veci pominú. Skôr či neskôr, to závisí od toho, ako často budete s babami tráviť čas. Rozhodne sa netreba pre to znepokojovať. Buď prekonaj svoj strach z odmietnutia a zahanbenia a nadviaž konverzáciu alebo si počkaj na vážnejší vzťah v dospelosti. A o čom sa baviť? To je úplne jedno. Spýtaj sa jej čo ju baví a podobne. Tém je kopec
za posledne mesiace citim zlepsenie, viem sa bavit s babou uplne v pohode. horsie to je s tou, na ktorej mi troska viacej zalezi... tam si musim davat pozor na kazde slovo, zeby som nepovedal hlupost. (aj tak to v 80% pripadoch nepomoze) len ma serie, ze cez net mi to ide ako po masle a v realnom svete mam problem povedat jedno slovo.
to je choroba dnešnej doby žial 
no vidíš, aj to je dobrá téma. Povedz jej že si nervozny v prítomnosti peknej baby. Aj jej zložíš kompliment, aj sa o tom môžete trošku porozprávať čo iste pomôže aj tvojmu sebavedomiuthe_Zero napísal:aj mna to zaujima, mam podobny problem ale u mna ide skor o to, ze neviem co mam povedat a proste niesom sam sebou... (vek 15)
-
badboy007
Star
Začni chodiť viac von v piatky, začni viac komunikovať s kamošmi atď.. Ak sa chceš fakt zlepšiť musíš sa viac premáhať. Rozprávaj sa s ľudmi a autobuse, v obchodoch,..proste aj s tými ktorích nepoznáš!the_Zero napísal: za posledne mesiace citim zlepsenie, viem sa bavit s babou uplne v pohode. horsie to je s tou, na ktorej mi troska viacej zalezi... tam si musim davat pozor na kazde slovo, zeby som nepovedal hlupost. (aj tak to v 80% pripadoch nepomoze) len ma serie, ze cez net mi to ide ako po masle a v realnom svete mam problem povedat jedno slovo..
Ináč na strach je dobré nejaké bojové umenie
rainbow myslim, ze to stoji za vyskusanie
badboy007 celkovo, u mna to viazne pravdepodobne v mojom sebavedomi. myslim si o sebe, ze niesom velmi pekny a pritom to vobec nemusi byt so mnou az take zle. ako som povedal, nemam ani tak problem rozpravat sa s neznejsim pohlavym, ako rozpravat sa s jednou konkretnou osobou. tam nastavaju trapne chvile ticha, cize som duplom znervovany a vobec nic rozumne ma v tej chvili nenapadne. nic to, treba mi asi trening. verim, ze sa to casom zlepsi.
btw: nejaky sposob ako si zvysit sebavedomie by ste mi nevedeli poradit?
badboy007 celkovo, u mna to viazne pravdepodobne v mojom sebavedomi. myslim si o sebe, ze niesom velmi pekny a pritom to vobec nemusi byt so mnou az take zle. ako som povedal, nemam ani tak problem rozpravat sa s neznejsim pohlavym, ako rozpravat sa s jednou konkretnou osobou. tam nastavaju trapne chvile ticha, cize som duplom znervovany a vobec nic rozumne ma v tej chvili nenapadne. nic to, treba mi asi trening. verim, ze sa to casom zlepsi.
btw: nejaky sposob ako si zvysit sebavedomie by ste mi nevedeli poradit?
ach nebe! nie je všetko len o kráse ...myslim si o sebe, ze niesom velmi pekny
Použi google, ale tu je zaujímavý článok:nejaky sposob ako si zvysit sebavedomie by ste mi nevedeli poradit?
http://charismaseeker.blogspot.com/2007 ... senie.html
dovolim si oponovat, v tomto veku je vzhlad pre dievcata dolezity. teda, aspon co pozorujem v mojom okoli.
ten clanok je zaujimavy, uz som ho kedysi cital. kazdopadne, skusim sa inspirovat
googlit, som googlil. islo mi skor o vas nazor / chcel som pocut co pomohlo vam.
ten clanok je zaujimavy, uz som ho kedysi cital. kazdopadne, skusim sa inspirovat
-
jin
VIP
sotam & the_Zero & Co.: Vo Vašom veku je to úplne normálne. Užívajte si to. Pokiaľ sa chcete babe prihovoriť vždy to berte tak, že nemáte čo stratiť. Ste ešte veľmi mladý, celý život pred sebou, bez záväzkov, bez povinností, prevažne živený rodičmi. Achjo... 
Pokiaľ chcete nervozitu prekonať, tak si zvážte vždy najhorší možný scenár - tj. odmietnutie. Čo sa stane, keď Vás odmietne? Nie, nestrápnite sa, nestratíte sociálny status, nebudú sa Vám smiať. V podstate sa nestane vôbec nič, budete len o skúsenosť bohatší a budete mať možnosť spraviť si sami na sebe prípadovú štúdiu, čo môže byť pre Váš ďalší život prospešné...
Pokiaľ chcete nervozitu prekonať, tak si zvážte vždy najhorší možný scenár - tj. odmietnutie. Čo sa stane, keď Vás odmietne? Nie, nestrápnite sa, nestratíte sociálny status, nebudú sa Vám smiať. V podstate sa nestane vôbec nič, budete len o skúsenosť bohatší a budete mať možnosť spraviť si sami na sebe prípadovú štúdiu, čo môže byť pre Váš ďalší život prospešné...
Vzhlad v mladom veku hra velku rolu aj aj vystupovanie, styl a oblubenost v kolektive.Vekom sa naroky znizuju aj u muzov a aj zien.Nervozita v mladom veku je normalna,chcelo by to len trening,viacej komunikacie a vyhnut sa internetovej deformacii.
-
badboy007
Star
Presne ako hovorí jin, keď oslovíš babu nič nestratíš iba získaš
! Však aj keď povieš nejakú somarinu zistíš, že si to asi nemal povedať ale nabudúce už nič také nepovieš!! Niekto je naturál a nemá problém komunikovať, niekto sa to musí naučiť
.
. Dobré je začať chodiť na hodiny tancovania, keď budeš mať možnosť niekde tancovať ukážeš čo si sa naučil a iný bude len kukať
. Kúp si nejaké pekné oblečenie, voňavku, doplnky,.. Uvidíš, že to zaberie a tvoje sebavedomie bude trošku vyššie! Samozrejme, že nemôžeš výsledky očakávať hneď. Daj tomu čas..
//teraz ma napadlo.. ak máš možnosť hrať na klavíri tak to určite využi
. baby na to letia..
Poznáš ten pocit keď sa Ti niečo darí viac ako ostatným?? Je to presne ten pocit keď sa Ti zvyšuje sebavedomie, pocit keď sa cítiš lepší ako ostatný. Čiže začni robiť rôzne aktivity a športy. Na začiatok je asi najlepšie posilňovanie, ale musíš makať. Budeš vyzerať lepšie než ostatný, keď sa pozrieš na nich uvidíš že si na tom lepšiethe_Zero napísal: btw: nejaky sposob ako si zvysit sebavedomie by ste mi nevedeli poradit?
//teraz ma napadlo.. ak máš možnosť hrať na klavíri tak to určite využi
skúsbtw: nejaky sposob ako si zvysit sebavedomie by ste mi nevedeli poradit?
http://www.qark.net/kategorie/sebevedomi
To si ich zatial ešte asi veľa nemal (žiadnu), keď si taký nervózny, alebo si prvý krát zamilovaný
-
TommyHot
Addict
Toto chvenie a nervozitu (a motyliky v bruchu jak keby som do nej zamilovany, aj ked viem, ze nie som) zazivam, ked sa mam stretnut s mojou najlepsou kamaratkou. Rozumieme si jak keby sa pozname odmalicka (pozname sa asi 6 rokov) a preto to nechapem. Ale vzdy sa na tom dobre zasmejeme