pada win....
pada win....
Zdravim,potreboval by som poradit v com moze byt chyba?
Kupil som nove komponenty:doska-ASUS P8Z68-V LX
procesor-Intel Core i3-2120
ramky-Corsair 4GB KIT DDR3 1600MHz CL9 XMS3 DHX
Ostatne veci mam zo stareho pc-zdroj 400w,grafika msi r3650,hdd 350gb.
Problem je v tom,ze mi pada win pri jednoduchych aplikaciach ako je mozila,chrome....ked hram hry,tak je vsetko o.k.
Ramky som prehnal cez soft a vsetko je v poriadku.Pri zatazi to ide v poriadku a pri prehliadacoch to pada...
Kupil som nove komponenty:doska-ASUS P8Z68-V LX
procesor-Intel Core i3-2120
ramky-Corsair 4GB KIT DDR3 1600MHz CL9 XMS3 DHX
Ostatne veci mam zo stareho pc-zdroj 400w,grafika msi r3650,hdd 350gb.
Problem je v tom,ze mi pada win pri jednoduchych aplikaciach ako je mozila,chrome....ked hram hry,tak je vsetko o.k.
Ramky som prehnal cez soft a vsetko je v poriadku.Pri zatazi to ide v poriadku a pri prehliadacoch to pada...
Re: pada win....
smart disku?
predpokladam, ze si nahodil cisty system
predpokladam, ze si nahodil cisty system
ano,daval som novy win.len mi nejde do hlavy,preco to pri hrach ide v pohode a pri zapnuti prehliadaca to pada.....pc pipne a po chvilke vyhodi modru tabulku a restartne sa...
pravdepodobne vtedy, ked sa pouzije akceleracia grafikou
o.k...myslis,ze reinstal windowsu to vyriesi?pretoze ja som sa s tym este nestretol!
skor nekompatibilita ovladacov grafiky s prehliadacom, mas oba v najnovsich verziach?
ano mam,ovladace na grafiku som stahoval najnovsie ake som nasiel z ati stranky
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2012, 21:12)
uz to zacalo padat aj ked spustim win.media player a bs player.a po restarte nenabehne ani wifi a zvukovka.dufam,ze nebude zla doska.skusim reinstal win a uvidim ci to pomoze.
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2012, 21:12)
uz to zacalo padat aj ked spustim win.media player a bs player.a po restarte nenabehne ani wifi a zvukovka.dufam,ze nebude zla doska.skusim reinstal win a uvidim ci to pomoze.
akym softom si testoval ramky?
Nafoť BS. Niekedy sa z toho dá vyčítať závada.
ramky som dal skontrolovat len ceaz instalacku win 7 a tam to neukazalo ziadny problem,.ked som ich dal skontrolovat cez Memtest86+ V4.20,tak padol win.chcel som ho preinstalovat,ale stale to vyhadzuje eror 0-c000005 a instalacka nepokracuje.tak teraz neviem,ci je zly hdd,alebo ram,alebo doska????
ked to najblizsie uvidis padat, proste si nieco zelaj...
ale nie. nieco podobne mi robil NB ale tam bola na vine baterka. stiahni si Hiren's Boot CD tam mas niekolko softov na test RAM
ale nie. nieco podobne mi robil NB ale tam bola na vine baterka. stiahni si Hiren's Boot CD tam mas niekolko softov na test RAM
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nepotrebuje Hiren's Boot CD, samotný Memtest 86+ (či aké je to číslo) na USB, nabootovať a najlepšie otestuje RAM. Skontroluj aj HDD s HD Tune v MiniPE (Health a Error Scan [pomalý] a daj sem do prílohy foto, ak sa ti to podarí). Ale pravdepodobne je to len Windows alebo zlé ovládače.