PC headset 100-150 Eur

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

PC headset 100-150 Eur

Príspevok od používateľa ColdRain »

Zdravim, ako nazov napoveda ohliadam sa po PC headsete do tych 150 eur max, ale radsej by som ostal v hladine do 100 eur
Vyuzitie bude vsestranne - hry, filmy, komunikacia a hudba, tlmenie nejak netreba riesit nemam koho rusit

zatial sa mi pozdavalo http://www.alza.sk/tritton-pc-510hd-gam ... 236819.htm co poviete?
akymkolvek odporucaniam som otvoreny :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Re: PC headset 100-150 Eur

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Pokiaľ to ma hrať skutočne kvalitne a musi to mať mikrofon, tak Sennheiser PC360. Sice čosi nad rozpočet, ale oplati sa priplatiť. Alebo kompromis PC350: http://sluchadla.heureka.sk/sennheiser-pc-350/. Inak je ale podstatne lepšim riešenim "normalne" sluchadla a mikrofon zvlašť (stolovy alebo klopovy). Dosiahneš tym podstatne lepši zvuk.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

PC360 mám a tiež odporúčam.

A Ryan - hrávaš hry? Lebo to vyzerá že nie keď odporúčaš stolový mikrofón. Takto by sa rozhodne nedalo hrať.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Su aj klopove mikrofony.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Viem ale podľa mňa kravina. Do hry nepotrebuješ super zvuk. Len nech to nechrčí a nešuští a nech ťa je rozumieť. PC 360 to v pohode spĺňajú.
Ja by som nemohol hrať so stolovým alebo klopovým mikrofónom keďže sa pri hre často posúvam a mením miesto (pre pohodlie) a to by som musel aj posúvať mikrofón (klopový by zasa šušťal) + často otáčam hlavou.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Pri hre super zvuk nepotrebuješ. To je pravda, ale chce to aj na hudbu.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To je pravda ale ak by si kúpil dobre slúchadlá na hudbu a mikrák, tak ide dosť nad cenu. Takto to ma všetko v jednom o 15€ navyše.
Ja som PC360 testoval na hudbe aj na filmoch a podľa mňa sú postačujúce viac ako dosť. Stačili by mi aj KOSS SB-45 ale sie sú prebassované a trochu menšie (nevojdú mi tam uši).

Ale je to na ňom. Ide o to na čo ich bude primárne využívať (hudba alebo hry?).
Ryan Giggs
VIP
VIP

Dosť nad cenu? Veď dostatočne kvalitny mikrofon kupiš za par eur. A sluchadla za 150€ hraju podstatne lepšie ako tie PC360.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Je to na nom. Ja chcem mat na PC poriadok a kable navyse nie su pre mna. Takto len pichnem sluchadla do front panelu, dam na hlavu a hram.
ColdRain
Addict
Addict

no povedal by som, ze 50:50 ... hudbu mam velmi rad, ale doteraz som fical na lacnych reprakoch a headsete za 8e, ale ked som si kupil k mp3 koss porta pro a objavil v skladbach nove nastroje (:D) rozhodol som sa trosku zainvestovat aby som si tu hudbu viac uzil, ale na druhu stranu hravam aj hry a na stolovy mikrak fakt nemam na stole miesto, resp nervy ho furt posuvat a klopovy je tiez kabel navyse, preto chcem headset s mikrakom, lebo je to pohodlnejsie
Ryan Giggs
VIP
VIP

To je jasne, pokiaľ chce all in one, tak headset to vyrieši, ale ak chce isť cestou kvality, toto nie je ten spravny smer.

Porty nie su nejak kvalitne sluchadla, s nejakymi za 150€ by si tych nastrojov objavil 2x toľko. :)
ColdRain
Addict
Addict

no je mi jasne, ze sluchadla sa vedia tahat az po stovky eur a v tomto porovnani tie porty nejak neexceluju, ale oproti stuplom od vyrobcu su fajn :D + k mp3 si nemozem dovolit nic drahsie, lebo je vazne riziko ze ich piatok vecer stratim a nic viac nechcem riskovat :D

a je rozdiel kvalita a kvalita, je mi jasne, ze bez mikraku sa daju kupit sluchadla co su niekde inde ako ten headset, ale musim(resp chcem) ist cestou kompromisu a myslim, ze aj tak bude ten skok tak vyrazny pre mna, ze budem este hodnu chvilku uchvateny aj z headsetu za 150
Ryan Giggs
VIP
VIP

Zaleži ale z akeho headsetu. Nie je headset ako headset aj keď je rovnaka cena. Ale tie PC360 hraju bezpečne lepšie ako Porty.

Porty su sice oproti dodavanym špuntom k telefonom lepšie ale oproti špuntom za rovnakou cenu už je to porovnanie o inom.
ColdRain
Addict
Addict

no myslel som ten headset pc 360
myslim, ze ostanem uz pri nom...ale keby mal niekto este nejaku alternativu tak budem len rad :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Lepšie hrajuci headset najdeš v tejto cene ťažko. Takže asi jasna voľba.

Jedine že by si chcel take nezmysly ako 5.1 zvuk a pod. To sa musiš poobzerať inde. Lepšie to ale hrať nebude.
Napísať odpoveď