Diera v stene po vrtani

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Zedo
Medium Expert
Medium Expert

Diera v stene po vrtani

Príspevok od používateľa Zedo »

Mal som taku smolu, ze k policke ktoru som montoval boli pribalene take shitne hmozdinky ktore mi v stene totalne rozpadli a nedrzali. Tym padom mi ostala diera v stene. Ako to napravit ?
Dal som tam sadru no neviem ci dobre. Teraz staci uz len omietku naniest a vyhladit ? a namalovat ?

Dik
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Diera v stene po vrtani

Príspevok od používateľa Frikso »

To co tam mas za dieru? Vsak po hmozdinke musi byt len male ocko. Zatri to sadrou do hladka, ak mas stenu inej farby, ako bielej tak to bude treba natriet. Ziadnu omietku davat netreba.
mr.joda
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mr.joda »

Bielu sádru,vyhladiť po zatvrdnutí napr.šmirglom. mohol si tam dať sádru a potom do nej vtlačiť hmoždinu, po vytvrdnutí ti to tam bude držat jak blázon,bežne sa to tak robí
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Prípadne na miesto sádry tmel tomu určený. Čítať vieš a ak nie, tak popros predavača nech ti dá tmel na stenu.
mr.joda
Light Star
Light Star

Zbytočné,sádra je lacná a splní úlohu dokonale.
Zedo
Medium Expert
Medium Expert

Fajn dik :) mr.joda robil som to tak ale ta hmozdinka sa mi rozletela... Som ju mohol jedine tak vyhodit. No nic zasadrujem a musim aj natriet.... kedze stena je modra
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a poličku už nechceš? Mohol si vyvrtať dieru vedľa a polička by zakryla
lekoklatik
VIP
VIP

mr.joda napísal:Zbytočné,sádra je lacná a splní úlohu dokonale.
Jasná správa. Je to lacné, tak je to dobré že? Jáj mastri.

//ďakovala za doplnenie.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nehovoriac o tom, že kúpiš celé vrece a minieš trošku. Tmel je univerzálnejší ako sádra, tým zapcháš čokoľvek (aj miesta kde sádra nemôže, napríklad kvôli vlhkosti)
Zedo
Medium Expert
Medium Expert

audiotrack napísal:a poličku už nechceš? Mohol si vyvrtať dieru vedľa a polička by zakryla
Presne to som spravil. Policky boli dve cize 2x balenie hmozdiniek bolo a pri oboch mi to iste spravilo s hmozdinkami skusim ist kupit kvalitnejsie a spravim to....
lekoklatik
VIP
VIP

Dúfam že sa nebavíme o kúpeľňovej sadrokartónovej stene ^_^
Tam by asi hmoždinky moc nepomohli.
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

buhahahah že brúsnym papierom :D:D:D lol to som ešte nepočul normálne daj sadru najlepšie ak máš bielu stenu tak super biela alebo biela a potom špongiu čo umývaš riady tak namoč do vody a pretri bude to vyzerať ako omietka a tip ak je hmoždina zlá a prekúca sa vytiahni odštiep z dreva kus a nabi kladivom do steny pripadne daj tam aj tú hmoždinu a daj dokola zápalky prípadne aj do nej ono ked tam dáš skrutku tak krasne to pritiahne

//autoeditácia príspevku (20 Feb 2012, 17:51)
len si znižuj karmu a čo si obyčajný pako, čo si znížil za to že si ty nikdy nebol na montáži a má ruky také čo nič nikdy neurobili a si neskúsený za to nemusíš znižovať karmu ty vševedko! tu je dobre fajn dobra vetička pre teba "všetci sú debili len ja som lietadlo" ja som mu chcel pomocť daj si pre mňa za mňa aj tri krát karmu dole možno dostanem basu okej, nie som proti ale nech vedia aký si
lekoklatik
VIP
VIP

Tie zápalky v stene je tiež dobrý výmysel -_-
Do kedy to tam vydrží? Či plánuješ o rok meniť miesto poličky?
Rob si ako chceš chalan, ale tmel je lepšie riešenie, ako sadra. Obe varianty sú jednoduché.

@Matej18: tým že si budeš nad karmou rozčuľovať ti ju nikto nevráti. Ale píšeš ako maďar, dobre si ma pobavil ^_^
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

Možno píšem ako maďar, je mi to jedno možno neviem písať všetkými 10timi to mi je jasne, niekaždý absolvoval strojopis nemám vysokú školu! Myslíš že ma to žere ?? Vôbec nie mám strednu školu s maturov, k čomu je ti matura v dnešnej dobe ? možeš ju použiť tak v najmenšej miestnosti čo máš doma. Ale viem čo vydrží v praxi - ten tvoj tmel - má určitú zaruku čo sadra nema a pokial je v suchu tak vydrží určite ako tmel a drevo(zapalky sú ked nemáš doma nič po ruke nejaký kus dosky) Ozaj skús do tmelu zavrtať znova hmoždinu asi to pojde.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Aha ich profesionalni hmoždikári. :D Treba zatreť škáru a už sa vadia.
cumilko
Star
Star

Príspevok od používateľa cumilko »

Matej18 napísal:buhahahah že brúsnym papierom :D:D:D lol to som ešte nepočul normálne daj sadru najlepšie ak máš bielu stenu tak super biela alebo biela a potom špongiu čo umývaš riady tak namoč do vody a pretri bude to vyzerať ako omietka a tip ak je hmoždina zlá a prekúca sa vytiahni odštiep z dreva kus a nabi kladivom do steny pripadne daj tam aj tú hmoždinu a daj dokola zápalky prípadne aj do nej ono ked tam dáš skrutku tak krasne to pritiahne

//autoeditácia príspevku (20 Feb 2012, 17:51)
len si znižuj karmu a čo si obyčajný pako, čo si znížil za to že si ty nikdy nebol na montáži a má ruky také čo nič nikdy neurobili a si neskúsený za to nemusíš znižovať karmu ty vševedko! tu je dobre fajn dobra vetička pre teba "všetci sú debili len ja som lietadlo" ja som mu chcel pomocť daj si pre mňa za mňa aj tri krát karmu dole možno dostanem basu okej, nie som proti ale nech vedia aký si

Tomuto sa hovorí fušerstvo potom k vám niekto dojde niečo navŕtať povedzme umývadlo (iba príklad môže to byť hoc čo iné.) a pán odborník vám do toho natlačí zápalky.. Hlavne že to drží (Teraz) predáš byt a nový majitel si môže spraviť zápalkáreň.
Prílohy
pat-a-mat.jpg
mr.joda
Light Star
Light Star

Áno,môžeš to pretrieť za čerstva niečím mokrý(špongia,štetec) alebo necháš zaschnúť a prebrúsiť šmirgľom,je to úplne jedno aký systém zvolíš. Takisto je na tebe či použiješ tmel alebo sádru,sádra stojí pár centov,tmel neviemkoľko- účel plnia obe. Pokiaľ by si dal do diery sádru a do toho natlačil hmoždinku tak sa nič nestane,sádra je po vytvrdnutí veľmi pevná
Napísať odpoveď