Seat Ibiza
Seat Ibiza
Zdravim potrebujem poradit ohladom jednej veci tika sa to puzdra ktore mi vipadlo (vid obrazok) a teraz ked mi vipadlo tak nemôzem radit rychlost 2 a spiatocku a paka radenia ma velu vôlu tak potrebujem vediet ako sa vola ten diel (Puzdro) ...aby som ho vedel objednat teraz na tom obrazku vidno ako to je bez toho puzdra ...
Re: Seat Ibiza
tak uz vieme, ze ide o Seat Ibizu, ale napis nam sem aky mas motor a rok vyroby auta...
Aha fakt sry
takze je to rok 1995 1,4 44kw
na sluzobnej VW T4 som mal podobnu chybu.. boli to take silonovo-silikonove gulicky .. take ako vidis na foto.. presne toto ti tam bude chybat, respektive ti to odpadlo odtial 
Ano ja viem lenze mne treba vediet ako sa to vola aby som to vedel objednat 
pytaj si puzdro na riadiacu tyc.. neviem ako inak to nazvat.. vytlac si obe ftky co si nafotil ty, vytlac si foto, ktoru som ti upol ja a v mototechne budu urcite vediet o co sa jedna... alebo skus original diel.. tieto zalezitosti nie su az take drahe
No dobre tak asi to tak spravim diki ...
a mohol by si aj napisat, ze ako si dopadol a ako sa to presne vola 
No takze taka je vec ze treba mi kupit cely diel a ten vinde okolo 30 E samotne puzdro (Sylikonova gulicka) sa vraj kupit nedaFuxxo napísal:a mohol by si aj napisat, ze ako si dopadol a ako sa to presne vola
Tu je ten diel :
http://www.mecatechnic.com/zoom.asp?cod ... &langue=GB
A este mam na teba otazku ty si to kupoval na najake auto ako si spominal ? vies mi povedat kde ? a mozno by pasovalo nejake na moje auto aj ...
Ked sa pozries na ten kovovy diel na ktorom chyba silikonovy silentblok alebo co to vlastne je, tak na nom bude napisany kod. Bude to napriklad v tvare 6K0 805 449A alebo nieco na ten styl. Podla toho sa do vo VW Group programe ETKA pozriet o co ide, zistit cena, taktiez sa da podla toho cena zistit na internete, pozriet na eBay a i.
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ja osobne by som skusil este vrakovisko.. pobehat a pohrabat sa tam ci to na nejakom aute nenajdes.. myslim ze by to malo pasovat aj z inych kedze napr. to co si postol je na Golf IV.. pripadne ak by si mal nejakeho znameho co ma sustruh pripadne CNC tak by ti to mohol skusit aj zo silonu vytocit, aj ked neviem co je hento za material ale z toho obrazku to vypada na umelu hmotu..
vrakovisko by som v tomto pripade ja neskusal, lebo je velka sranda to tam natiahnut tu gulicku a demontovat ju bez poskodenia je prakticky nemozne. skus zajst niekde do bardi auto, alebo autokelly tam sa ti na ti ochotne pozru...