obchodný čip kod
obchodný čip kod
Bol som v obchode kupoval som si neake oblecenie a ked uz som prisiel domov z oblecením tak na gatách som nasiel ten čip alebo čo je to neviete ako by sa dal dať dole.Jednu moznost poznam
a to rozpárať gate aleto nechcem
.Aj druhu ist do toho obchodu ale to by som musel mať ten lístok čo som nakupoval.Ale ja ho nemam len problémy by som mal
.
Re: obchodný čip kod
mas na mysli tu plastovu vec? taky vypukly kruh co ti davaju dole pri pokladni pri plateni?
ano presne tu myslímCheZteR napísal:mas na mysli tu plastovu vec? taky vypukly kruh co ti davaju dole pri pokladni pri plateni?
tak najprv skus zistit ci je to cip s farbou alebo bez, ako to zistis to netusim, ak nasilne otvoris cip s fabrou - vies co sa stane
, ak je to bez farby mozes to kludne rozmlatit
bez blocka nemas sancu ze by ti to dali dole
bez blocka nemas sancu ze by ti to dali dole
ešte skúsiť inú predajňu, kde také nohavice nepredávajú. Myslím si, že by ti to v pohode otvorili.
No to neviem..Lubenečko napísal:ešte skúsiť inú predajňu, kde také nohavice nepredávajú. Myslím si, že by ti to v pohode otvorili.
Ja si myslim ze by mi to neotvorili
Nemyslím tak že v tom istom "reťazci" .. ale úplne iný obchod. Ak to máš značku napr. Wrangler, tak ti to otvoria aj v TESCU .. pretože oni takú medzi dizajnom Cherokee isto nemajú, teda ťa nebudú podozrievať že si ich ukradol 
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A ako si sa dostal s tym cipom von z obchodu? Pretoze by to malo zacat pipat ak prejdes cez dvere, aj ked su gate zaplatene, tak to zacne pipat, tak mi je cudne ako si sa s tym mohol dostat von bez ujmy
-
rufus59
Light Professional
Oni to neotvaraju pomocou magnetu ? Použiť veľký magnet a aby sa vytiahol ten kolíček s toho plastu ?
ano, ale silnym, nie takym ake sa pouzivaju na nechavanie sprav na chladnicke 
//autoeditácia príspevku (21 Jan 2012, 13:27)
ved pocujes ako to vzdy doslova "buchne" ked to otvara pri pokladni
//autoeditácia príspevku (21 Jan 2012, 13:27)
ved pocujes ako to vzdy doslova "buchne" ked to otvara pri pokladni
-
D_I_C_K
Light Professional
Ak niesi zlodej a nemáš do obchodu kde si to kupoval 1500km tak sa tam pekne chod prejsť a poprosiť ju tam, že si si doma všimol ten čip...pekne ti ho vezme odopne a ideš domov...dokonca ta ani peniaze nebude pýtať!!!
Ak v tom nahodou je farba tak sa ti to rozbíjať doma neoplatí a ak si si ich naozaj kupil a neukradol tak sa nemaš čoho bať.. 
-
mirak2
Hardcore addict
bez blocku nanho este policiu zavolaju.
1. Moze mu nohavice postrazit kamarat a on sa pojde normalne spytat najskor.
2. Mojej sestre sa to stalo s vianocnym darcekom na ktorom nasla tuto vec. Zbehli do tesca, poprosili predavacku a dali jej to dole.
3. Mozno ked prides s niekym starsim tak to bude doveryhodnejsie.
2. Mojej sestre sa to stalo s vianocnym darcekom na ktorom nasla tuto vec. Zbehli do tesca, poprosili predavacku a dali jej to dole.
3. Mozno ked prides s niekym starsim tak to bude doveryhodnejsie.
OK mam to vyriesene nechcelo sa mi s tim zatazovat tak som to odstrihol a potom zasil
pokial by som mal ciste svedomie a nemal by som blocek, tak by som isiel priamo do tej predajne a opisal by som im moj problem. ked by povedali, ze nemam blocek, tak by som im povedal datum a cas cca kedy som ich kupoval (samozrejme ak si toho nakupoval viac, tak by si im nadiktoval vsetko co bolo na blocku, aby ti verili, ze si nevymyslas...). musia mat evidenciu kedy co predali a mal by si to za sebou bez strihania a sitia
-
Grim
Darca
...kto nevie otvoriť hubu, má pozašívané rifle...
ako si vysiel z obchodu bez toho aby ti to piskalo?
-
rufus59
Light Professional
To sa stalo aj mne vysiel som z obchodu a zistil to až v aute, no vratil som sa späť a bolo probleme. Tiez som nepiskal. 
Mne to nepískalo.Ved obchod u čínancov
.Kupoval som toho velmi dost asi ten cinan bol omameny
s toho kolko som toho kúpil a zabudol na tie gate.
//autoeditácia príspevku (25 Júl 2012, 19:50)
//autoeditácia príspevku (25 Júl 2012, 19:50)
Kebyze som zlodej tak naco by som to tu písal?D_I_C_K napísal:Ak niesi zlodej a nemáš do obchodu kde si to kupoval 1500km tak sa tam pekne chod prejsť a poprosiť ju tam, že si si doma všimol ten čip...pekne ti ho vezme odopne a ideš domov...dokonca ta ani peniaze nebude pýtať!!!![]()
Ak v tom nahodou je farba tak sa ti to rozbíjať doma neoplatí a ak si si ich naozaj kupil a neukradol tak sa nemaš čoho bať..
Kľudne si mohol zájsť do akéhokoľvek obchodu kde to vedia dať dole a oni by dali. Aj bez bločku. No ale takto si si aspoň precvičil šitie