Díky
Fraps-Problémy
Fraps-Problémy
Nechápem Stiahol som si Fraps a nahráva mi 30 sekund a chcel by som aspon kebyze mi nahrava neaku hodinku ale vseliako som to skúšal a nič nejde.pls poradte mi.
Díky
Díky
-
lekoklatik
VIP
Re: Fraps-Problémy
Kúp si ho 
Stiahni ho,vypni internet,naistaluj,nehaj ho zapaty,zapni internet a nahravaj kolko chces 
ked ho vypnes potom musis odznova
ked ho vypnes potom musis odznova
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Jozo211: Miesto zapinania a vypinania internetu nie je jednoduchsie spravit obmedzenie firewallom alebo to rovno bloknut cez hosts subor???
A nepoznáte neaky dobri program na natacanie ale CamStudio nedavajte.Nieco lahke ako Fraps??
-
uplink
VIP
Camtasia je fantastická...škoda tej ceny, že 499 evri 
Ale ja by som chcel neaku zadarmo.
-
Permonik1998
Light Star
Tak nic 
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2012, 12:56)
dobre takže warez som už zmazal a potrebujem pomoc, Ked nahrávam nejakú hru napríklad wc3 tak sa mi konečné videouloží vo viacerých častiach a každá časť má cca 2 min. Mám full verziu a neviem kde može byť problém.
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2012, 12:56)
dobre takže warez som už zmazal a potrebujem pomoc, Ked nahrávam nejakú hru napríklad wc3 tak sa mi konečné videouloží vo viacerých častiach a každá časť má cca 2 min. Mám full verziu a neviem kde može byť problém.
-
audiotrack
VIP
A čím to nahrávaš? Lebo nejako si to zabudol spomenúť, a v tejto téme padlo viac názvov programov
-
Permonik1998
Light Star
jaj naozaj, nahrávam to s programom Fraps 60 FPS , video ide skvele ani neseká ALE konečné video sa zorloží na viacej častí a každá po cca 2 minútach
ked mas kúpení tak skús sa pozrieť na toto video:Permonik1998 napísal:jaj naozaj, nahrávam to s programom Fraps 60 FPS , video ide skvele ani neseká ALE konečné video sa zorloží na viacej častí a každá po cca 2 minútach