nechápem!?
nechápem!?
Rok aj nejaké mesiace dozadu som sa zoznámil s jedným dievčaťom, už vtedy sme si padli do oka. Stretávali sme sa čoraz častejšie, ja som jej vyjadril svoje pocity, no ona ma len naťahovala. Ako bozkávali sme sa, hladili atd. atd. No prišlo mi, že sa stále nevedela spamatať zo svojho bývalého, aspon ju to vždy vedelo vyviesť z rovnováhy ked sme ho stretli. Hocikedy mala bujné výkyvy nálad. Ja som jej povedal, že sa chcem niekam v živote posunúť a nech povie čo chce, ked mi povedala, že nech to necháme tak, a ostaneme kamaráti tak som jej na to povedal, že ja s nou kamarát byť nedokážem, vždy budem chcieť niečo viac. Rok sme sa nestretávali, iba čo sme sa pozdravili a padli také "povinné" otázky.
Teraz (2-3mesiace dozadu) sme sa začali znova po roku stretávať a povedala mi, že sa na mňa strašne namotala a "zaláskovala" sa do mňa (prešli cca 2týždne odkedy sme sa začali znova stretávať). Veci išli vpohode, no ked sme spolu vybehli do mesta, tak mi nechcela dať ani pusu, dotyky minimálne. Rovnako ako ked je v blízkosti svojích ľudí (kamarátov, kamarátiek). Keď som sa jej na to pýtal, prečo tak je, tak mi povedala, že nie je ešte na také niečo zvyknutá a že nechce ísť do toho rýchlo. (nechápem, kedže sa chcela so mnou vyspať, lenže ja som to všetko nechcel pokaziť a radšej som prchol, kedže som cítil, že to nie je ešte ono) áno, trošku som sa chcel s nou pohrať, a vrátiť jej to jej naťahovanie z minulosti (verte či nie). Neskôr mi začala vravieť o voľnosti, no ja jej dávam voľnosti až dosť, proste do ničoho ju nenútim, nekontrolujem, nijak nebuzerujem no zaujímam sa prijateľne o to čo robí (proste klasicky). V poslednej dobe mi začala vysvetlovať o tom, že sa nechce nikam ponáhľať. Znova ked sme stretli jej bývaleho začala byť vytočená a hovoriť blbosti. Že nevie či si chce ešte niečim takým znova prejsť (vzťah) a podobne.... (boli sme obaja opitý no pamatám si všetko, a vtedy býva človek úprimný)... Máva divné výkyvy nálad, raz je všetko vpohode, potom zas divné. Nechápem ale prečo sa tak správa, a čo ju môže ovplyvňovať tak v okolí ľudí ktorí ju poznajú. Buď stále dúfa, že sa vráti k bývalému (sama vie, že to je nemožné, má priateľku/y, sám ju podviedol. Alebo má nejakého iného "potencionálneho" alebo súčastného priateľa okrem mňa, ak sa tak môžem vlastne nazvať... Aký máte pohľad vy na vec? Začína ma to v poslednej dobe dosť rozhadzovať
Teraz (2-3mesiace dozadu) sme sa začali znova po roku stretávať a povedala mi, že sa na mňa strašne namotala a "zaláskovala" sa do mňa (prešli cca 2týždne odkedy sme sa začali znova stretávať). Veci išli vpohode, no ked sme spolu vybehli do mesta, tak mi nechcela dať ani pusu, dotyky minimálne. Rovnako ako ked je v blízkosti svojích ľudí (kamarátov, kamarátiek). Keď som sa jej na to pýtal, prečo tak je, tak mi povedala, že nie je ešte na také niečo zvyknutá a že nechce ísť do toho rýchlo. (nechápem, kedže sa chcela so mnou vyspať, lenže ja som to všetko nechcel pokaziť a radšej som prchol, kedže som cítil, že to nie je ešte ono) áno, trošku som sa chcel s nou pohrať, a vrátiť jej to jej naťahovanie z minulosti (verte či nie). Neskôr mi začala vravieť o voľnosti, no ja jej dávam voľnosti až dosť, proste do ničoho ju nenútim, nekontrolujem, nijak nebuzerujem no zaujímam sa prijateľne o to čo robí (proste klasicky). V poslednej dobe mi začala vysvetlovať o tom, že sa nechce nikam ponáhľať. Znova ked sme stretli jej bývaleho začala byť vytočená a hovoriť blbosti. Že nevie či si chce ešte niečim takým znova prejsť (vzťah) a podobne.... (boli sme obaja opitý no pamatám si všetko, a vtedy býva človek úprimný)... Máva divné výkyvy nálad, raz je všetko vpohode, potom zas divné. Nechápem ale prečo sa tak správa, a čo ju môže ovplyvňovať tak v okolí ľudí ktorí ju poznajú. Buď stále dúfa, že sa vráti k bývalému (sama vie, že to je nemožné, má priateľku/y, sám ju podviedol. Alebo má nejakého iného "potencionálneho" alebo súčastného priateľa okrem mňa, ak sa tak môžem vlastne nazvať... Aký máte pohľad vy na vec? Začína ma to v poslednej dobe dosť rozhadzovať
Re: nechápem!?
Podla mna je uplne normalne, ak sa v spolocnosti teraz vyhyba bozkom, kontaktu a dotykom. Boji sa sama seba, boji sa teba, boji sa kamaratov co by vas mohli vidiet a mozno aj byvaleho. Chce to cas, netlacit na nu, spravat sa ku nej ako to vyzaduje situacia a nenutit ju, aby ta drzala za ruku ked ste s kamaratmi niekde v centre mesta alebo v nakupnom centre a pritom ste na ociach stovke ludi. Teraz ti musi stacit aj to, ze ked ste spolu mimo ludi, tak sa drzite, bozkavate, casom by sa to malo zmenit.
časom? je to už skoro 2roky čo sa rozišla s bývalým... a ona nemám problém na verejnosti, ona má problém s ľudmi čo ju poznajú
Tak to je teda velmi dlha doba. Ked na verejnosti je vsetko v pohode a medzi kamaratmi nie, tak niekde bude maly problem a to, ze sa mozno boji reakcie okolia, mozno sa nechce ukazovat s niekym, mozno sa boji aby sa to nedozvedel jej byvaly alebo hnusne povedane sa za teba hanbi. Tu poslednu moznost som uviedol ako vtip. Skus sa s nou porozpravat, nenutene, uplne v klude, hlavne pomaly a mozno sa dozvies preco sa tak sprava.
Ako dievca ti poviem,ze ta posledna testom spomenuta moznost vobec nemusi byt vtip.
Je to divny vztah...a nemyslim,ze by sa to napravilo.
Ja si neviem predstavit,ze by som sa hanbila za chlapa, ktoreho som si vybrala na dlhsie..resp.sa s nim len nehram.
Je to divny vztah...a nemyslim,ze by sa to napravilo.
Ja si neviem predstavit,ze by som sa hanbila za chlapa, ktoreho som si vybrala na dlhsie..resp.sa s nim len nehram.
prečo by sa za mna hanbila?? ako nechápem... nie som žiadny strašiak, myslím, že nemám problém vo výzore, v správaní taktiež nie, a pri dievčatách tiež nie, nie som žiadny zakríknutý chlapec, ako zas nie som žiadny sexidol alebo čo... žiadne "zvášty" sa o mne v meste nešíria, aspon o tom neviem
Moznosti som ti napisal viac a ty reagujes na tu poslednu a najmenej pravdepodobnu.
tak tá ma najviac zarazila... možno to bude reakciou okolia, možno to bude hocičím... a to ako, nebudem robiť veci ako cítim kôli reakcií okolia?? ako chápem, že najviac mi vie povedať ona, no ako vravím, vždy ked sa jej na to spýtam povie mi, že sa nechce nikam ponáhľať
Tak zenam zalezi na reakcii okolia....aspon trochu urcite
Ja sa napriklad citim smiesne,kebyze sa mam pred znamymi bozkavat alebo hoc aj za ruku drzat.
Podla mna je to nevhodne a moze to obtazovat druhych.
No ale kedze si spominal aj jej podivne nalady, tak si myslim, ze si si hlavne zle vybral.
Ja sa napriklad citim smiesne,kebyze sa mam pred znamymi bozkavat alebo hoc aj za ruku drzat.
Podla mna je to nevhodne a moze to obtazovat druhych.
No ale kedze si spominal aj jej podivne nalady, tak si myslim, ze si si hlavne zle vybral.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
INsomNIA: Komu nezalezi na reakcii okolia??? Myslim, ze kazdemu aspon trosku. Tiez som neraz povedal, ze mi je jedno co si o mne myslia susedia, hoci aj ked som siel obleceny ako gadzo, ale v konecnom dosledku v urcitych veciach mi to jedno nebolo.