Problém s domácim kinom
Problém s domácim kinom
Zdravím páni,
včera mi prišlo domáce kino Samsung HT-D5500, rozbalil som ho, pozapájal repráky (okrem zadných, čakám kým príjde wireless modul) a prepojil ho s HD DVR boxom od chella a s TV. Použil som na to dva hdmi káble, jeden som napojil z HD DVR boxu do domáceho kina, konkrétne do hdmi IN a druhý som zapojil z domáceho kina z hdmi OUT do TV. Všetko funguje, len deje sa to, že po čase sa to jednoducho vypne, respektíve skočí čierna obrazovka a musíme to vypnúť zapnúť. Neviete, čím to môže byť spôsobené? TV máme SAMSUNG UE37D5500.
Ak niekoho niečo napadne, prosím poradte. Dík moc.
včera mi prišlo domáce kino Samsung HT-D5500, rozbalil som ho, pozapájal repráky (okrem zadných, čakám kým príjde wireless modul) a prepojil ho s HD DVR boxom od chella a s TV. Použil som na to dva hdmi káble, jeden som napojil z HD DVR boxu do domáceho kina, konkrétne do hdmi IN a druhý som zapojil z domáceho kina z hdmi OUT do TV. Všetko funguje, len deje sa to, že po čase sa to jednoducho vypne, respektíve skočí čierna obrazovka a musíme to vypnúť zapnúť. Neviete, čím to môže byť spôsobené? TV máme SAMSUNG UE37D5500.
Ak niekoho niečo napadne, prosím poradte. Dík moc.
Re: Problém s domácim kinom
po akom asi case sa to vypne?
ps. mas dobre pozapajane HDMI kable? tym ze ti to bassuje mika hybe tk sa ti mozu pouvolnovat...
popr. ked ti nikto neporadi skus pozlateny hdmi kabel...
ps. mas dobre pozapajane HDMI kable? tym ze ti to bassuje mika hybe tk sa ti mozu pouvolnovat...
popr. ked ti nikto neporadi skus pozlateny hdmi kabel...
No takto, ono sa to nevypne ze by sa vyplo priamo kino ci telka, ale skoci cierna obrazovka a ze bez signalu, skontrolujte zapojenie bla bla bla. Jeden kabel mam pozlateny, druhy nie. A zapojene su dostatocne.
bez domaceho kina isla telka bez problemov? ak si ju mal teda zapojenu cez hdmi s boxom??
neviem ci je to mozne ale skusal si zapajat telku s boxom a potom box s domacim kinom?
este skontroluj ci mas v telke nastavený výstup hdmi... pokial ti to nepojde skus si kupit ten pozlatený hdmi kabel
alebo restartovat vystup...
neviem ci je to mozne ale skusal si zapajat telku s boxom a potom box s domacim kinom?
este skontroluj ci mas v telke nastavený výstup hdmi... pokial ti to nepojde skus si kupit ten pozlatený hdmi kabel
alebo restartovat vystup...
Ano, tv isla dobre, bola prepojena kablom ktory nebol pozlateny. No tak som to chcel, len problem je v tom ze hd box ma len jeden hdmi slot takze tam zapojis len jeden kabel. preto som to zapojil z hd boxu do kina a z kina do tv. V tv to mam zapojene v hdmi2. Este tam mam okrem hdmi slotov, dvi slot ale ten nvm na co je, nevyznam sa do toho.
ty musis v telke ten slot (vstup vystup) nastavit ktory je zapojeny mas to tak?
na telke mas viac HDMI vstupov vystupov? ak ano skus zapojit box aj domace kino do telky...
na telke mas viac HDMI vstupov vystupov? ak ano skus zapojit box aj domace kino do telky...
neviem, ako to myslis ze nastavit. V telke mam 3 hdmi a jeden dvi ktory ale vyzera ako hdmi, a aj cezen ide obraz. No asi to skusim ked prijdem domov. Len pojde potom zvuk z boxu cez kino ?
sak ked si napajas cez hdmi trebars telku ty musis nastavit cez kery hdmi to cez vysielat prijmat... 
Zvuk by mal ist ale nebudes pridavat zvuk na boxe ale cez telku... skus
Zvuk by mal ist ale nebudes pridavat zvuk na boxe ale cez telku... skus
jaj to hej, ked to mam strcene v hdmi2 tak na telke je source nastaveny na hdmi2. jj skusim
ked ti to nepojde cez HDMI tak zapoj box s telkou a na ten box zapoj cez RCA kable domace kino...