League of Legends
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
Naposledy som mal okolo 1340 aj nejaké drobné (max 1398), ale opäť som prestal hrať tak to mmntalne neriešim...
-
PhYs0c
King
Opak, treba si uvedomit jednu vec, ja hravam solo
viem ze aj leko, lenze ked sa ti stane to ze v elo 1250+, 10 hier za sebou tvoj tim prehra koli 1 cloveku, ktoreho dokonca reportuju aj protivnici tak to fakt nasere a ide to dolu vodou
mal som nieco vyse 1200 ked v hre hrac po tom ako ho prvy krat zabili sa nasral a nechal sa zabijat, proste po mide si to je*al k ich nexusu, mal 0/27, ja nechapem ako sa toto na elo 1200+ moze vobec stat... hrali sme premade a vyhra jak lusk
ale tam sme proste vsetci na teamspeaku, dohodneme sa kto co pickuje podla toho co vie hrat, ake ma runy, namiesto ss si hovorime ze je miss na lane, atd..ale to sme uz zohrani...je to uplne nieco ine..
Sranda citat tieto komentare.
Ja som na 1650 a citim sa ako na 1200. Je uplne jedno kde ste, ko*ot dostavas vsade. Momentalne moje hry vyzeraju, vyhra/prehra/vyhra/prehra... Mozte byt aj na 2200 aj tak dostanes feedera alebo leavera, potom ako som hral proti 2200 hracovi ktory mal 1/9 sa uz vobec nevzrusujem nad touto hrou. Takze neplacte, zozente si vlastny premade alebo chojte solo q ale bez plakania
Ja som na 1650 a citim sa ako na 1200. Je uplne jedno kde ste, ko*ot dostavas vsade. Momentalne moje hry vyzeraju, vyhra/prehra/vyhra/prehra... Mozte byt aj na 2200 aj tak dostanes feedera alebo leavera, potom ako som hral proti 2200 hracovi ktory mal 1/9 sa uz vobec nevzrusujem nad touto hrou. Takze neplacte, zozente si vlastny premade alebo chojte solo q ale bez plakania
-
Croven
Star
brat mal 1900+ a tiez mega retardi vo velach hrach,ci v jeho alebo v druhom tyme
kopec krat ako pozeram stream hraju hraci nejaku hru si vyberu herov a hraju akokeby areny ... niekedy smo to skusal hrat ale nepamatam nazov hry ak niekto pomoze tak budem vdacny 
-
lekoklatik
VIP
Prečo to píšeš do témy League of Legends?
Možno to bude Bloodline Champions
Možno to bude Bloodline Champions
ano to dik... ta lebo vela lol hracov to hraje pocas streamov tak som vedel ze to niekto bude vediet
Nuz,je to tak... vzdy je niekto lepsi.Ja som si myslel,ze uz viem celkom so shacom hrat.Hraval som s nim na istotu az kym sa nestalo,ze som mal skore ledva 9/9/*.A pravda kazdy si mysli,ze je najlepsi a ostatni su len ko**ti a preto si vyberaju aj takych hrdinov.Cize v normal game uplna klasika,ze sme 4x AD a 1x AP.Uz ani nehovorim o tom,ked niekoho prvykrat zabijem,tak ze mi zacne pisat "more luck?" a podobne bludy...Dalej ma rovnako zaraza ako ma mozu reportnut zato,ze nepomozem so shacom spoluhracovi,ked nanho nabehli 4 a pre mna by to znamenal jasny koniec tiez a ani by som nikoho nezabil? Mozno mam so shacom svojsky styl hry (drzim sa v strani a pri teamfighte sa zvyknem vynorit medzi poslednymi..)I ked ono to mozno vyzera,ze som nejaky stealer,no a mozno som,ale ked mam ja napriklad tanka,tak utocim prveho a myslim si,ze assasini su na toto...
-
PhYs0c
King
ja to robim takisto s oshacom, pockam kym sa vsetci natauntia na tanka a potom nabehnem ja, myslim ze tym ovela viac pomozem timu, ked pouzijem prvy spell na to ze dam vacsi damage ako ked na to ze len ujdem
novsak kazdy ma svoju strategiu.Vzdy mi vynada aspon 1 hrac,ale aspon mam viac killov ako smrti..Pre mna nieje uspech ,ked zomriem a dam kill,ale ked dam kill a prezijem.To iste GP,ezreal atd.. to niesu podla mna hrdinovia,ktory maju utocit ako prvy...
Väčšina ľudí čo hrá shaca to robí podobne..a niekedy sa ani nečudujem že za to dostanú report..môžeš mať aj 10/0 ale keď budeš jednoducho celý teamfight čakať vedľa a vyštartuješ až keď zbadáš že niekto má 200 hp, killneš ho a zas utečieš tak jednoducho je to o ničom..Ty si možno myslíš že aký si dobrý , ale v skutočnosti si useless..Pretože vyhrať teamfight 4v5 je hard, potom dáš ks a goldy idú tebe, to znamená že tí 4 čo sú vo fighte nebudú mať peniaze na poriadny equip a jedno s druhým..preto hranica medzi dobrým a zlým shacom je veľmi malá..
Ako vravíš shaco nemôže začať fight ako prvý ale jednoducho musíš nájsť tú rovnováhu..ani killstealovať ani sa bezhlavo vrhať dopredu.
Ako vravíš shaco nemôže začať fight ako prvý ale jednoducho musíš nájsť tú rovnováhu..ani killstealovať ani sa bezhlavo vrhať dopredu.
Tu krasne vidno aki ste ste otrasni hraci a este si myslite ze to robite dobre. To uz ani na smiech nieje.
-
Sarger
Guru wannabe
Teraz si reagoval na ktorú časť diskusie?? Veď nechaj nech si myslia, že shaco je op... 
Na tych co tu pisu ze nabehnu po teamfighte pozbierat killy a este su na seba hrdi ze su dobri hraci lebo maju na konci kladne skore. Pritom vyslovene prehrali hru. A este bez hanby zaj*be ze on chyta stale zly team...
Hovoris mi z duse Gangy. A najlepsie je to, ked niekto stale pise ks, pritom som mu ja dal tristvrte hp dole (on tam postava jak pajac a caka co urobim). Viete mi to niekto vysvetlit ?
-
Geogomeogo
Light Professional
Podľa mňa tá zlatá stredná cesta za Shaca je eliminovať po jednom, a to nie pri team fighte, ale pred ním. Proste, takého AD carry by mal feednuty Shaco (ak sa vydarí Jungle, Shaco je jeden z naj gankerov, to Q...) dať za 5 sekund. Q, auto attack, R, E, kill. A ak team fight, tak trošku počkať a pustiť sa tam, hodiť clona, narobiť tam riadny guláš, Shaco vie byť dosť dobrý v team fightoch ak sa zaňho vie. Niekedy sám neviem čo robím, len ho pustím, auto attackujem, a jak sa začnu rozchádzať tak hodím Ečko po niekom, koho focusujeme. To je moja stratégia.
-
uplink
VIP
99% hráčov čo hrá lolko hrajú jak retardovaní na killy, ale nikto nehrá na veže a držanie lanov
. Som mal možnosť hrať pred pol rokom s inteligentnými ľuďmi ranked hry na kamošovom acce vtedy ešte, 10 po sebe sme vyhrali 5 vs 5, proste nedalo sa prehrať. ELO ~2K. A to len preto, že som hral v tíme s ľuďmi, čo nešli po killoch, ani assistoch, ani po "skille", ale hrali 1 - 2 - 2, solo top, mid bol totálne zabitý pre opposite team, džungler od oppositu nestíhal, my sme džunglera nemali. Proste úplný disarray pre enemy team.
Neviem, niekedy keď hrám PUG tak mám pocit že tí hráči čo majú ELO trebárs okolo 2K sú totálne vymetení. Runy totálne rozbité, taktika nulová, jediné čo vedia dobre je sa dobre odsuicidovať.
Je tak ťažké pochopiť že LoLko je teamová hra a nie o solo-killoch?
Pre mňa by bolo naj skóre 0/0/X, nech si zoberú všetky moje killy. Smrte sú najhoršie, feeding jak prasa. Proste dobré skóre je 7/0/12 a nie 30/25/40, ako si väčšina trulkov myslí.
Umenie je neumrieť, nenafeedovať, byť tam kde má človek byť a nie spať v džungli. Tak isto aký má význam džunglovanie po levely 6? Expy tam idú pomalšie ako na lane, gold tam ide pomalšie ako na lane.
Ľudia preto prehrávajú hry, lebo nevedia pochopiť 2 či 3 základné pravidlá. Keby som nezažil, neuveril by som
Neviem, niekedy keď hrám PUG tak mám pocit že tí hráči čo majú ELO trebárs okolo 2K sú totálne vymetení. Runy totálne rozbité, taktika nulová, jediné čo vedia dobre je sa dobre odsuicidovať.
Je tak ťažké pochopiť že LoLko je teamová hra a nie o solo-killoch?
Umenie je neumrieť, nenafeedovať, byť tam kde má človek byť a nie spať v džungli. Tak isto aký má význam džunglovanie po levely 6? Expy tam idú pomalšie ako na lane, gold tam ide pomalšie ako na lane.
Ľudia preto prehrávajú hry, lebo nevedia pochopiť 2 či 3 základné pravidlá. Keby som nezažil, neuveril by som
Pekne napisane Uplink. Kazdy to hra na kily. Ak niekoho "vyzeres" tak to leavne alebo napise afk (a ide s prepacenim do pi**!).
Je zaujimave,ze vsetci utocite na mna,ze ako hram a pritom ma nevidite v hre.Mozno som to zle napisal alebo sa nejako divne vyjadril.Jedine som chcel povedat,ze nezacinam teamfight.Zacne sa team fight nabehnem sekam vidim ,ze ma sekaju rozdvojim sa a dam Q cakam ... a rovnako ani nestealujem killi.snazim sa prenechavat killi aj inym damagerom.Hru sam vyhrat nemozem a ani som nepovedal,ze som najlepsi...Ale dovolit si povedat mozem ,ze dostanem zly team,ked sa vrha do 2-3 aby si dal kill ,ktory si aj tak neda a podobne veci...Tank beha uplne v zadu.
Mozno si to napisal len divne, ale precitaj si to po sebe este raz, v prvom prispevku pises ze sa drzis v utrani a medzi poslednymi sa vynoris, z coho logicky vyplyva ze teamfight uz konci ked nabehnes ty. Teraz pises ze teamfight zacne, nabehnes a sekas. Radsej nepisat nic, ako v dvoch prispevkoch pisat dve odlisne veci. Ale no offence , to je len moj nazor preco MOZNO na teba kolegovia utocili.kevyn68 napísal:Je zaujimave,ze vsetci utocite na mna,ze ako hram a pritom ma nevidite v hre.Mozno som to zle napisal alebo sa nejako divne vyjadril.Jedine som chcel povedat,ze nezacinam teamfight.Zacne sa team fight nabehnem sekam vidim ,ze ma sekaju rozdvojim sa a dam Q cakam ... a rovnako ani nestealujem killi.snazim sa prenechavat killi aj inym damagerom.Hru sam vyhrat nemozem a ani som nepovedal,ze som najlepsi...Ale dovolit si povedat mozem ,ze dostanem zly team,ked sa vrha do 2-3 aby si dal kill ,ktory si aj tak neda a podobne veci...Tank beha uplne v zadu.