Imho by som ho este nekupoval a pockal by som si na tituly, ktore budu vychadzat a podla toho by som sa rozhodol ci sa oplati.
Keby som mal peniaze tak by som o tom aj uvazoval kedze casto a dlho jazdim vlakom tak by mi to sprijemnilo chvilku cakania ci uz filmom alebo hrou. Urcite je to od zakladneho PSPcka krok v pred ci uz skrz touch screen alebo tie 2 packy. Kazdopadne cena je dost vysoka, co sa mi nepaci
no ved práve to ja newiem ze či si kúpim ps vita či tam budú hry ktoré ma zabavia budu mat dobru graf... zahram s kamošmi pojdem na net alebo kúpím mobil ... budem na nete volať atd a aj na mobily su uz velmy zaujimave hry tak ja fakt nwm či mam kupit tu vitu ked vide lbo peniaze mam len na jedno teraz
To ma poser. Včera som mal v paprčiach promo kus a nechcel som veriť vlastným očiam. 2x VGA kamera? to si snáď robia ko*ot z ľudí. Som chcel ísť do tejto mašinky na 100%, ale toto ma echt odradilo. Som ju chcel používať aj ináč ako len hernú prenosnú konzolu.
Preto tie marhy nedali v specoch že majú len 0.3 mipix foťáky. Čo je to za úchylný nápad dávať na front cameru 640 x 480 foťák?
Presne ako pises, za tych par € si nemohol cakat peknu grafiku 8 Mpx fotak a 1080p kameru ne ? Ja osobne by som uvytal ak by to bolo aj o 100-150 € drahsie ale malo poriadne funkcie, za ktore by sa oplatilo platit. Hranie nie je vsetko.
Hrozne nesprávne miesto. Radšej by som oželel lacnejší wi-fi modul, alebo menšiu pamäťovú kartu ktorá je pribalená, ale toto je moc. Tie augmentované hry vyzerajú dosť zle vďaka tomu CCD chipu. Display má 960 x 544 a foťák čo má dodávať dostatočne kvalitný pre augmented reality games obraz má 640 x 480?
uplink napísal:Hrozne nesprávne miesto. Radšej by som oželel lacnejší wi-fi modul, alebo menšiu pamäťovú kartu ktorá je pribalená, ale toto je moc. Tie augmentované hry vyzerajú dosť zle vďaka tomu CCD chipu. Display má 960 x 544 a foťák čo má dodávať dostatočne kvalitný pre augmented reality games obraz má 640 x 480?
Celé mi to príde ako zlý pokus od SONY...
Aj PS3 je zly pokus od SONY tak sa toho stale drzia...
Aj tak nevidim v dnesnej dobe buducnost pre Vitu. Radsej by som zobral iPad, ktory mi vydrzi 10 hodin alebo iPhone. Ked chcem poriadne hry, tak si pustim napr. Battlefield 3 v byte. Ked som vonku alebo napr. cestovanie vlakom, tak radsej vytiahnem mobil alebo tablet. Cisto herne zariadenie (prenosne) by som uz dneska nekupoval. To mi je jasne ze kazdy preferuje nieco ine a tiez rolu hra aj cena ale toto je len z mojho pohladu.
Dneska som kukal GAME PAGE a tam vraveli, že nieto čo na tom hrať. Vraj by ešte počkali, že aké žánre na tom vyjdú. A potom tam ukazovali iPad, ktorý má omnoho viac využití ako PSP a vydali naň GTA III. Takže ak sa iPad bude uberať takýmto smerom tak je potom fakt zbytočné kupovať si konzoly. Dnešné mobily nižšej a strednej triedy majú tiež fajn grafiku, takže ľudia si radšej kúpia takýto mobil ako PSP.
Zase ako kto. Niet nad pocit zahrať si s kamošmi na výlete multiplayer na PSP.
Nie to ešte na Vite. Okrem toho má 4-jadrový procesor a je na hry dobrá...
Filipito napísal:no to hej, my vytiahneme iphony a hráme odosť zábavnejšie hry
S tym nemas velmi pravdu. Najdi mi hru na iOS ktora sa hraje podobne ako Uncharted na Vite. Ale na druhej strane multiplayer je aj na iOS zariadeniach a hranie s kamosmi nie je problem.
Mám GTA III na tablete, a akože je to pekné, že vedia spraviť takúto hru na telefóny a tablety, ale ovládať to cez displej? Najhoršie.
Na tablety by som skôr privítal nejaké stratégie, niečo zo série Tycoon, Settlers, AoE, to by bolo na dotykovu obrazovku, a nie mackat nejaké SW tlacitka a popritom sa nakláňať ...
rochedo napísal:
S tym nemas velmi pravdu. Najdi mi hru na iOS ktora sa hraje podobne ako Uncharted na Vite. Ale na druhej strane multiplayer je aj na iOS zariadeniach a hranie s kamosmi nie je problem.
neviem no mna cut the rope zabavi ovela viac ako uncharted. Hral somsa na vite pri promo akcii