Photoshop
Photoshop
Takze potreboval by som vediet ako by som sa sa v photoshope dostal k tomuto vysledku. Staci ak by som vedel aka je to technika alebo ako sa to nazyva, vo photoshope niesom zaciatocnik a neviem sa dopracovat k takemuto vysledku. Dakujem za odpovede
Re: Photoshop
Čože? Ako sa to robí? Aká je to technika? Prepáč, ale keď toto píšeš tak mám pocit že si PS nikdy zapnutý nemal. Nie je na to žiadna technika, musíš proste vedieť pracovať s perspektívou, musíš mať dobrú fotku, musíš vedieť pracovať so svetlom, s farbami, s tieňmi, s kompozíciou, a hlavne, musíš to mať "v oku". Rovnaký výsledok nedosiahneš nikdy, dosiahneš iba podobný.
-
lekoklatik
VIP
Volá sa to fotokoláž.
Manipulácia fotografie/obrázku a ďalšćih mnoho výrazov.
Manipulácia fotografie/obrázku a ďalšćih mnoho výrazov.
Lekolkatik dakujem, a hensym viem ze nikdy sa neda dosiahnut taky isty vysledok, a ktej technike som sa nevedel vyjdarit preto som pouzil to slovo, ato ze som nemal otvoreny photoshop neviem skadial mas ...
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
keby si mal, tak pochopis, odkial to ma 
-
James Dark
Light Expert
prosim ta.. ak chces jednoducho takto podobne upravit svoju fotku tak mi ju posli ... a ja ti to spravim.. photoshop je len hracka s ktoru sa ucis narabat castymi pokusmi... a navyse dosiahnutie nejekej takejto podobnej efektviti by si ush mal zvladnut ak nie si zaciatocnik vo photoshope...ked chces upravit foto napis SS
Naozaj? No ja neviem, nejaký ten rok sa s tou hračkou už hrám, ale pri niektorých hráčoch mi stále padá sánka. Photoshop je v prvom rade drina, nápad, snaha, estetické cítenie, skúsenosť a aj talent. Samozrejme pokiaľ plantuješ filtre na obrázok zaradom tak vtedy je to hračka, ak tú hračku ale rozoberáš dopodrobna, už to nie je hračka ale hlavolam.James Dark napísal:.. photoshop je len hracka s ktoru sa ucis narabat castymi pokusmi...
-
James Dark
Light Expert
staci mat inspiraciu... a tej sa najde vzdy vela tuto na dore som pridaval dake svoje vytvory.. tak cekni http://www.hojko.com/post1772025.html#p1772025....Naozaj? No ja neviem, nejaký ten rok sa s tou hračkou už hrám, ale pri niektorých hráčoch mi stále padá sánka. Photoshop je v prvom rade drina, nápad, snaha, estetické cítenie, skúsenosť a aj talent....
prispevok treti od spodu
Tak ako niesom zaciatocnik, ale taketo veci som nikdy neskusal robit, a ze photoshop je hracka ? ani by som nepovedal
On to myslel asi obrazne povedane "hracka" 
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Nechcem zakladat novu temu, lebo ide o podobnu vec. Nevedel by mi niekto poradit, ako na nieco taketo?...zhruba co na to aplikovat, ja sa s tym uz pohram, lebo sam na to nemozem prist. Alebo vyzera to byt ako nejaky "standardny" photoshop efekt na ktory by bol mozno niekde bol tutorial, len neviem pod cim to hladat.
Dakujem za pomoc
Dakujem za pomoc
-
lekoklatik
VIP
Príde mi to ako klasický filter, niečo ako sketch, čo poradil leko, prípadne trochu blurnutý, jemne odfarbený a následne prejdený nejakou gradient-mapou.... Skús napríklad predvolenú oranžovo-fialovú v režime Soft Light, to je taký štandard pre takéto obrázky.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Jop, vymlatil som z toho daco cez sketch. Uvazoval som nad tym pred tym, ale siel som na to zo zleho konca...
...dakujem chalani
-
WiZard
Star
vysledok neuvidime?? 
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
To by som sem zverejnil svoju fotku a na to je ina tema...
...ale ne, skusam to prerabat inym sposobom, nei cez sketch ale rucne vytvaram cartoon obrazok, nie je nad rucnu pracu
, ked z toho daco bude, tak to tu mozno dam.
nebudem zakladat novu temu, kedze sa tato vola Photoshop,
chcel by som sa spytat, ci neviete o nejakej stranke, kde by boli rozlicne tutorialy na plagaty a podobne. Nieco na ten styl, ze na stranke bude vytvoreny plagat a k nemu aj rovno tutorial, ako docielit nejaky taky podobny vysledok. Nieco na tvorbu plagatov jednoducho. Mam ang PS, takze nemusi to byt nic ceske / slovenske. Ale aby to bolo viac menej zamerane na vytvaranie bannerov, plagatov, letakov a podobnych zalezitosti
chcel by som sa spytat, ci neviete o nejakej stranke, kde by boli rozlicne tutorialy na plagaty a podobne. Nieco na ten styl, ze na stranke bude vytvoreny plagat a k nemu aj rovno tutorial, ako docielit nejaky taky podobny vysledok. Nieco na tvorbu plagatov jednoducho. Mam ang PS, takze nemusi to byt nic ceske / slovenske. Ale aby to bolo viac menej zamerane na vytvaranie bannerov, plagatov, letakov a podobnych zalezitosti