budem musieť, len rozmýšlam ako a kam, pretože napr. kino nechcem, to je podľa mňa úplne najhoršie miesto na prvé randeMerco_ napísal:tak ho niekde zavolaj
Ako mu naznačiť, že sa mi páči?
Re: Ako mu naznačiť, že sa mi páči?
veru tak, skor niekde kde sa porozprávate
napr. pozvanie na prechádzku do parku, ako to znie pre chalana?Merco_ napísal:veru tak, skor niekde kde sa porozprávate
Pre mna smiesne. Co tak klasicke pozvanie na kavu, kololu, pivo, vino alebo vecera ci drink?
prečo smiešne?? mne je zas blbé pozývať ho na kávu, je to divnétest napísal:Pre mna smiesne. Co tak klasicke pozvanie na kavu, kololu, pivo, vino alebo vecera ci drink?
Prechadzka do parku je ako pozvanie na rande pre mna ako muza smiesne. Keby bolo leto, ideme si najskor a potom do poloprazdneho parku na lavicku kde si sadneme a ty sa mi hodis okolo krku, tak v pohode. Ale ak cisto park, tak to sa mozme ist rovno prejst na parkovisko pred supermarket. To je moj pohlad, mozno iny muz to vezme atraktivne. Ja si myslim a hovorim za seba, ze mna by skor potesil obed, vecera, kava, drink alebo posedenie v bare ci kaviarni doplnene niecim na pitie.
ak sa mu naozaj pacis tak je jedno kam ho zavolas, prechadzka ci kava na tom nezalezi.....
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
rande v kine nie je zle hlavne ak sa poznate kratko a nemate moc o com kecat, pocas filmu nemusite po filem mozte o filme, ak sa poznate dlhsie, prechadzka je nezaujimava, na kavu je podla teba blbe, tak vymysli nieco zaujimave, originalne
mna raz jedno dievca pozvalo na hamburger (nepacilo sa mi ale aspon som sa najedol
) , a raz na zmrzlinu, ta ma zbalila lebo zmrzlina mi chutila
ale nie len preto
ak ma nieco napadne dam tip 
-
hojko
Site Admin
PhYs0c: K zmrzline len tento stary vtip:
-Tak by som niečo lízal, ale nieže to zle pochopíš...
-Tak poďme na zmrzlinu!
-Vedel som, že to zle pochopíš!
-Tak poďme na zmrzlinu!
-
axxis
Addict
edit:\\a teraz sa vsetci povinne smiat na vtipoch predstavenstvah.olub napísal:vzdy lepsie ked sa to pokazi tam ako si hovorit "Ake by to bolo ?"![]()
-
PhYs0c
King
dobře tyhojko napísal:PhYs0c: K zmrzline len tento stary vtip:
-Tak poďme na zmrzlinu!
ela aký krok urobil, ak to tu môžeš napísať?
podľa mňa ak sa obávaš ho niekam pozvať, stačí sa k nemu prihovoriť.. neviem, kde sa stretavate.. a potom podľa situácie uvidíš, ak to dobre zapadne, tak sa ho opýtaš či by ste niekam šli, možno to navrhne on sám
možno sa tiež chce uistiť, že sympatie tam sú aj z tvojej strany, lebo on nevie to čo my
mne sa ľahko radí, to viem si predstaviť, čo prežívaš.. lenže on spravil prvý krok, ako si hovorila, tak to je plus len pre teba
nie ako ja
držím ti palčeky veeeeľmi preveľmi, určite dávaj info, nech sa teším s tebou
hojko vtipálek
mne sa ľahko radí, to viem si predstaviť, čo prežívaš.. lenže on spravil prvý krok, ako si hovorila, tak to je plus len pre teba
hojko vtipálek
poznáme sa už pol roka, tento chalan vedel, že je do mňa zaľúbený jeho najlepší kamarát, tak celý semester sa neprejavoval, ja som však jeho kamarátovi dala jasne najavo, že nemám záujem, tento semester však už nemám s nimi hodinu, pár týždňov od začiatku nového semestra sme si vymieňali pohľady a úsmevy keď sme sa stretali na chodbách, pred dvoma týždňami mi chcel dať high-five, tak som si s ním tľapla a brala som to ako kamarátske gesto, no však minulý týždeň sme sa míňali na chodbe, on mal hlbokú debatu s kamarátom a nevšimol si ma, ja som asi 5 krokov od neho pozdravila ahoj, v tom sa v rýchlosti otočil, pozrel sa na mňa nastavil mi ruku, ja som si myslela, že mi znovu chce dať high-five, tak som mu jemne tľapla po ruke, on mi však tú ruku silno zovrel, tak, že som som mala problém si ju vytiahnuť ..neviem možno to preháňam, ale pre mňa to bol jasný náznak, ženy to vedia vycítiť a teraz neviem či on čaká na krok z mojej strany..
A čo tak sa "vyhovoriť" na nejaký predmet, či by ti nemohol pomôcť niečo vysvetliť?
že by ste zašli na kafčo napr.
To máš podobne potom ako ja, s tým čo som písala, že mi podal presne to závažie, kt. používam
len ja aj napriek tomu mám stále pochybnosti, možno je len všímavý a preto mi ju podal
jaaaaaj, hrozné s nimi..
Ale je super, že sa s ním už poznáš aspoň takto, pravdepodobne ste sa aj rozprávali už...? Ten jeho naj kamoš je váš spoločný kamarát, či to je len tvoj spolužiak?
To máš podobne potom ako ja, s tým čo som písala, že mi podal presne to závažie, kt. používam
Ale je super, že sa s ním už poznáš aspoň takto, pravdepodobne ste sa aj rozprávali už...? Ten jeho naj kamoš je váš spoločný kamarát, či to je len tvoj spolužiak?
jeho kamoš je aj môj aj jeho spolužiak, teda už môj bývalý spolužiak
jasné, že sme sa rozprávali, polroka som pri ňom sedávala v lavici
najväčší problém nás žien je ten, že všetko strašne analyzujeme, všetko by bolo oveľa jednoduchšie, keby sme niektoré veci robili spontánne..
jasné, že sme sa rozprávali, polroka som pri ňom sedávala v lavici
najväčší problém nás žien je ten, že všetko strašne analyzujeme, všetko by bolo oveľa jednoduchšie, keby sme niektoré veci robili spontánne..
waaau, tak to je super, v tomto prípade by som fakt využila (môj osobný názor, dôležité je, čo sedí tebe) to "doučko" , že aj keď nejakému predmetu rozumieš, zahráš to, že nie
aspoň bude mať na stretku lepší pocit, že tak dobre vysvetľuje, bude sa skvelo cítiť
a potom, či popri tom by som zmenila tému na všeob. veci.. to sa prelomí potom, prestaneš mať trému, uvidíš 
ja som sa už rohodla, napíšem mu správu čo robí cez víkend, či so mnou nepôjde do parku..Ivka_87 napísal:waaau, tak to je super, v tomto prípade by som fakt využila (môj osobný názor, dôležité je, čo sedí tebe) to "doučko" , že aj keď nejakému predmetu rozumieš, zahráš to, že nieaspoň bude mať na stretku lepší pocit, že tak dobre vysvetľuje, bude sa skvelo cítiť
a potom, či popri tom by som zmenila tému na všeob. veci.. to sa prelomí potom, prestaneš mať trému, uvidíš
Co ked ti odpise, ze co v parku v tomto pocasi?
ja som v Španielsku, tu je 17 stupňovheker napísal:Co ked ti odpise, ze co v parku v tomto pocasi?
Aj tak moze odpovedat, ze co v tom parku. Ale rob ako myslis.