Nenabootuje mi DVD Debianu
Nenabootuje mi DVD Debianu
Čauko. Mám 1U server HPQ DL360. Chcem tam dostať Debian. Sťahoval som ho z http://cdimage.debian.org/debian-cd/6.0.4/i386/iso-dvd/. Všetky DVD som stiahol a napálil. Idem vložiť DVD 1 a nebootuje. Píše len, že keď bude pripravené mám stlačiť enter. Ja fakt už neviem, čo s tým mám spraviť. Skúšal som tam vložiť Ubuntu, to krásne nabootovalo a spustila sa inštalácia. Prosím HELP 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nenabootuje mi DVD Debianu
Preco nestiahnes zakladne CD a potom nepostahujes balicky z internetu cez apt-get???
Nemohol by si mi prosím poslať to základné cd? Hľadám to celý deň
Toto som mal tiež stiahnuté, presnejšie toto http://cdimage.debian.org/debian-cd/6.0 ... etinst.iso ale tak či tak mi to nechcelo nabootovať 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mal si to napalene na CD ci DVD??? Mohol by sa vyskytnut problem prave v tom. Pripadne to skus cez nejaky program spravit ako bootovacie USB a nabootuj to z USB kluca. Programov je vela, staci otvorit Google a zadat: debian to usb
Mal som to na CD. Viem, že niektoré servery nemajú DVD-Rom. Ale ja na tom servery USB nemám.
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2012, 15:34)
PLS HELP
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2012, 15:34)
PLS HELP
Napálil si to správne? Najlepšie je pri napaľovaní zvoliť najnižšiu rýchlosť.
nastavil si vobec v biose, aby bootovalo z media?
lebo screenshot tej chyby znamena, ze harddisk nevie zaviest OS, co je pochopitelne, kedze na nom ziaden nie je
lebo screenshot tej chyby znamena, ze harddisk nevie zaviest OS, co je pochopitelne, kedze na nom ziaden nie je
beardie napísal:nastavil si vobec v biose, aby bootovalo z media?
Kód: Vybrať všetko
Skúšal som tam vložiť Ubuntu, to krásne nabootovalo a spustila sa inštalácia