Taktika ignorácie
Taktika ignorácie
Aký je Váš názor na taktiku ignorácie opačného pohlavia ? Myslíte si, že to môže pomôcť zistiť, či je z druhej strany záujem alebo nie (tým že ukončíte kontakt, a čakáte či sa ozve), alebo je lepšie sa proste snažiť, ísť si za svojím a získať jednoznačné vyjadrenie, či už bude príjemné alebo nie?
-
kabul
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Taktika ignorácie
z kazdeho trochu...velke vtieranie zaujem nezvysi, prilisna ignoracia zas moze znicit aj to co uz bolo
V urcitych veciach to pomaha. Ja som sa rozisiel so zenou po velmi dlhej dobe, snazim sa zabudnut a tak jej nevolam, nepisem, nestretavam sa s nou, nepozeram sa na fotky a nemyslim na spomienky. Ona mi to komplikuje, pretoze mi obcas zavola ked nieco nevie alebo sa chce opytat, popri tom sa vyzveda ako sa mam, co robim. To iste aj po veceroch, napise mi na internete. Vcera mi poslala asi 5 SMS sprav, odpisal som len na jednu. Do poslednej SMS dala smajlika s pusou, ale odpisal som to co som chcel a ukoncil som to slovom "Cau" a bez smajlika. Takze si myslim, ze ignoracia niekedy pomaha, inokedy nie, je to individualne pripad od pripadu.
čo považuješ už za veľké vtieranie?kabul napísal:z kazdeho trochu...velke vtieranie zaujem nezvysi, prilisna ignoracia zas moze znicit aj to co uz bolo
-
Hotwire
Addict
to ty si sa rozisiel s nou alebo ona s tebou? lebo z toho mi pripada ze jej niesi lahostajnytest napísal:V urcitych veciach to pomaha. Ja som sa rozisiel so zenou po velmi dlhej dobe, snazim sa zabudnut a tak jej nevolam, nepisem, nestretavam sa s nou, nepozeram sa na fotky a nemyslim na spomienky. Ona mi to komplikuje, pretoze mi obcas zavola ked nieco nevie alebo sa chce opytat, popri tom sa vyzveda ako sa mam, co robim. To iste aj po veceroch, napise mi na internete. Vcera mi poslala asi 5 SMS sprav, odpisal som len na jednu. Do poslednej SMS dala smajlika s pusou, ale odpisal som to co som chcel a ukoncil som to slovom "Cau" a bez smajlika. Takze si myslim, ze ignoracia niekedy pomaha, inokedy nie, je to individualne pripad od pripadu.
Prílišné vtieranie ? Napríklad keď niekoho bombarduješ denno denne žiadosťou o niečo o čo nemá záujem.
Určitá ignorácia má zmysel, pokiaľ sa ti dotyčná ozve sama, tak nejaký záujem tam je. Ak nie tak hold smola..
Určitá ignorácia má zmysel, pokiaľ sa ti dotyčná ozve sama, tak nejaký záujem tam je. Ak nie tak hold smola..
Ja som toho názoru, že pokiaľ sú si dvaja ľudia sympatickí, rozumejú si, nemali by vymýšľať takéto stratégie a mali by byť spolu. Dať to najavo normálnou cestou a nie takto. Samozrejme to záleží od situácie, tak ako písal test. Ak chceš zbaliť nejakú babu a nie si si istý, či má o teba záujem, tak to nemusí byť dobrý spôsob. Prílišné vtieranie môže danú osobu odplašiť a na druhej strane ignorácia môže viesť k tomu, že si povie, že zrejme nemáš o tú osobu záujem a začne hľadať inde.
-
kabul
Expert
snahu byt stale v jej pozornosti, nedat jej vydychnut, stav hraniciaci s presnasledovanim a vnucovanim sadynamics2 napísal: čo považuješ už za veľké vtieranie?
tvojim cielom je vzbudit v nej sympatie a tie lezenim doprdele neziskas
Tak určite. Súhlasím so všetkými...všetko s mierou. Tak ja som v takejto nejakej situácii...že keď volám dievča niekam, tak ak nemá nič iné a môže tak ide. Len to, že stále ja volám ju, a to mi už príde trochu ako vtieranie...kedže zatiaľ som sa nedočkal toho, aby ma ona niekam zavolala, navrhla niečo, aby som cítil iniciatívu aj z jej strany. To, že ide niekam so mnou ked ju zavolám, nemusí znamenať ešte nič. A aj to, aby som ju volal každý týždeň niekam, mi príde už ako vtieranie, tak neviem či to je už moc, alebo akurát či málo...alebo len som divný
Preto som rozmýšlaľ nad tou ignoráciou, aby som sa jej neozýval, a čakal či ona niečo vymyslí alebo nie...
Ak by si chcel s ňou niečo viac ako len chodiť von, tak vyskúšaj niečo. Naznač jej, že máš o ňu záujem, skús ju chytiť za ruku, hocičo. Lebo takto sa dostávaš do pozície kamaráta, ktorý ju stále niekam ťahá. Možno je ona len nesmelá.
-
kabul
Expert
pinco radi dobre, mal by si byt viac iniciativnejsi, zvlast ked ste uz boli spolu vonku viackrat a k nicomu nedoslo
teoreticky bys mohol trochu ubrat tempo, par dni sa neozvat a potom pritvrdit
teoreticky bys mohol trochu ubrat tempo, par dni sa neozvat a potom pritvrdit
To, že ťa ona nikam nevolá si zase neber až tak tragicky. Ženy nejak majú v hlave, že chlap musí byť vždy iniciatívny. ja by som sa veĺmi potešil, keby ma nejaká z vlastnej iniciatívy zavolala. Pozri si tému niekde medzi aktívnymi je, na 4 strany tam dievča nevie niekoho pozvať, takže asi vieme prečo je to tak
Ale ako vraví pinco, pokiaľ nechceš skončiť niekde v epic friendzone, tak sprav niečo..
Ale ako vraví pinco, pokiaľ nechceš skončiť niekde v epic friendzone, tak sprav niečo..
SchYzo - Ona sa rozisla so mnou, pretoze to uz dlhsie neklapalo, teraz ma ineho doslova pichaca a vztah neriesi. Tiez mam ale taky pocit, ze si mozno uvedomuje a nie som jej lahostajny.
pinco - Niekedy je ignoracia prospesna, dokonca az potrebna. Pamatam si, ze pred par rokmi som sa velmi snazil o moju terajsiu ex, vypisoval som jej vzdy prvy, volal jej vzdy prvy a ked ma to prestalo bavit, tak som s tym skoncil a ozvala sa ona. A takto sa to vlieklo niekolko mesiacov, az sa nase cesty spojili. Vo vztahu to bolo uz ine, tam ignoracia bola maximalne tak na den ked doslo ku hadke, ale to patri k vztahu. Vzdy jeden z nas ustupil.
dynamics2 - Pinco aj kabul ti dobre pisu, hlavne to o tej ignoracii a potom pritvrdit sa mi paci. Ma to nieco do seba a malo by to zabrat.
pinco - Niekedy je ignoracia prospesna, dokonca az potrebna. Pamatam si, ze pred par rokmi som sa velmi snazil o moju terajsiu ex, vypisoval som jej vzdy prvy, volal jej vzdy prvy a ked ma to prestalo bavit, tak som s tym skoncil a ozvala sa ona. A takto sa to vlieklo niekolko mesiacov, az sa nase cesty spojili. Vo vztahu to bolo uz ine, tam ignoracia bola maximalne tak na den ked doslo ku hadke, ale to patri k vztahu. Vzdy jeden z nas ustupil.
dynamics2 - Pinco aj kabul ti dobre pisu, hlavne to o tej ignoracii a potom pritvrdit sa mi paci. Ma to nieco do seba a malo by to zabrat.
Tak díky ludia...asi tá najlepšia možnosť je byť viac iniciatívny, robiť náznaky...ignorácia minimálna...snáď nie som už navždy vo friend zone a dá sa s tým niečo ešte robiť
btw ak by som ju volal každý týždeň niekam, nie je to podľa vás moc ? ako som písal vyššie, mne sa to už zdá ako vtieranie...i keď je to záujem...no len či to aj baba vníma tak
Pokiaľ chce aj ona s tebou niečo viac, tak to neberie ako vtieranie. Ak ťa berie len ako kamaráta, tak to ako vtieranie môže brať. Alebo skôr, ak si pre ňu len kamarát, tak to nijak neberie, proste zavolá ju kamarát a ona, ak sa jej chce, ide. Skús jej viac prejaviť záujem a budeš vedieť, či sa oplatí naďalej ju pozývať von alebo treba začať loviť v iných vodách.
Asi tak, díky 
odpoviem ako baba: ked ma chalan vola viackrat po sebe von, beriem to, ze bud 1.) potrebuje spolocnost a sme len kamarati, alebo 2.) sa o nieco po par spolocnych chvilach pokusi. (fyzicky kontakt, alebo mi povie, ze by chcel nieco viac.)
ak ju chces, ale pripada 2.) ako vtieranie, resp. si nie si isty jej reakciou a chces, aby aj ona prejavila iniciativu, tak sa chvilu neozyvaj... a ber to tak, ze jej davas moznost uvedomit si, ze jej chybas a ona si potom bude este viac ista, ze ta chce. a ozve sa sama..
ak ju chces, ale pripada 2.) ako vtieranie, resp. si nie si isty jej reakciou a chces, aby aj ona prejavila iniciativu, tak sa chvilu neozyvaj... a ber to tak, ze jej davas moznost uvedomit si, ze jej chybas a ona si potom bude este viac ista, ze ta chce. a ozve sa sama..
Myslel som si, že už to že ju volám von značí niečo...že mám o ňu záujem, že jej to dojde
no asi to tak nefunguje, a sú potrebné predovšetkým iné prejavy náklonnosti.
Čo sa týka tej ignorácie, tak neozýval som sa jej týždeň, možno aj 2, no ani ona a tak som to už nevydržal a zasa som bol ja ten prvý...
Čo sa týka tej ignorácie, tak neozýval som sa jej týždeň, možno aj 2, no ani ona a tak som to už nevydržal a zasa som bol ja ten prvý...
-
kabul
Expert
von ju moze volat kde-kto a nemusi za tym hladat nic...a pokial ona sama vyslovene nechce, tak za obycanym pozvanim nebude hladat nic
no pokial sa ti dva tyzdne neozvala a nemala k tomu vazny dovod tak asi si jej moc nechybal
no pokial sa ti dva tyzdne neozvala a nemala k tomu vazny dovod tak asi si jej moc nechybal
dynamics2
stale nejaku babu volat von a ona Ta opakovane odmieta- to nema ziadnu perspektivu. Spytaj sa jej raz, maximalne dvakrat, vsetko ostatne je uz vtieranie a koledujes si o poriadny odpal
Ak baba chce viac, tak to da velmi skoro najavo..
stale nejaku babu volat von a ona Ta opakovane odmieta- to nema ziadnu perspektivu. Spytaj sa jej raz, maximalne dvakrat, vsetko ostatne je uz vtieranie a koledujes si o poriadny odpal