Detské oblečenie
-
safarikova
Novice
Detské oblečenie
Dobry den. Chcem sa spytat, kde by sa dal zohnat seriozny obchod s predajom detskych veci. Chcela by som si nakupit, ale trosku sa bojim podvodnych firiem.
Re: Detské oblečenie
Tak kup o overenych predajcov. Pri heureka.sk alebo aj najnakup.sk ci pricemania.sk mas hodnotenie obchodov, skusenosti kupujucich a ine smerodajne hodnotenia.
Tak urcite pouzite stary dobry google: https://www.google.com/search?q=detsk%C ... %C4%8Deniesafarikova napísal:Dobry den. Chcem sa spytat, kde by sa dal zohnat seriozny obchod s predajom detskych veci. Chcela by som si nakupit, ale trosku sa bojim podvodnych firiem.
Kazdopadne treba pozerat referencie od inych uzivatelov (i ked na Slovensku i to moze byt podvod a vsetky referencie su od autora stranky...) a ci maju nejake certifikaty. Myslim, ze existuju aj firmy, ktore sa zivia ohodnocovanim internetovych obchodov.
Ja osobne som uz dva krat nakupovala v eshope http://www.adka.sk a som s nimi velmi spokojna. Dodali to rychlo a spolahlivo. Kazdopadne treba len hladat....
Čo sa týka detského oblečenia, mám skúsenosti s e-shopmi www.ariela.sk a www.bonprixshop.eu. V oboch prípadoch prišlo všetko v poriadku do pár dní.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
bonprix osobne neodporucam, sice dodali vsetko co mali, ale vzdy to trvalo 3 tyzdne a viac
Treba pozriet mimibazar.sk, predavaju sa tam aj nove veci za velmi dobre ceny a je tam toho kopu a taktiez u kazdeho predajcu je hodnotenie, takze nebudete kupovat macku vo vreci
Treba pozriet mimibazar.sk, predavaju sa tam aj nove veci za velmi dobre ceny a je tam toho kopu a taktiez u kazdeho predajcu je hodnotenie, takze nebudete kupovat macku vo vreci
Minulý mesiac som objednával od nich tovar. Bolo to 25. januára a pokiaľ ma pamäť neklame, tak o týždeň, teda 02. februára som si bol po to na pošte. Objednával som aj pred tým a nespomínam si, žeby im to trvalo dlho. Ja teda s nimi problém nemám.