"Volebny prieskum"
Re: "Volebny prieskum"
No jo, to že má každý politik aspoň docenta, na to som si zvykol, ale Dr.h.c. u Mečiara ma zaskočil, lebo tento titul sa len tak nerozdáva a majú ho naozaj len kapacity, ktoré sa významne zaslúžili o pokrok vo vedeckej sfére.
Napr. medzi historikmi ho má Richard Marsina, najväčší medievista na Slovensku, medzinárodne uznávaný odborník. Dr.h.c. dostal v 1999, keď mal 76 rokov.
Napr. medzi historikmi ho má Richard Marsina, najväčší medievista na Slovensku, medzinárodne uznávaný odborník. Dr.h.c. dostal v 1999, keď mal 76 rokov.
Ono jedná vec je tá, že Fico ako človek, ktorý prakticky stojí na vrchole pyramídy a nebudem asi predbiehať, keď poviem, že bude novým premiérom hovorí o veciach, na ktoré z vrchola pyramídy vidieť nemôže. On hovorí správne ako by sa mali veci mať (ako sa o tom dočítame v knihách), čo je správne a pod...ale v reálnej podobe platí v oblasti ľudských práv asi zákon džungle
.
hughito napísal:No jo, to že má každý politik aspoň docenta, na to som si zvykol, ale Dr.h.c. u Mečiara ma zaskočil, lebo tento titul sa len tak nerozdáva a majú ho naozaj len kapacity, ktoré sa významne zaslúžili o pokrok vo vedeckej sfére.
Kód: Vybrať všetko
Je čestným doktorom Lomonosovej uníverzity v Moskve a Univerzity Brača Karič v Belehrade.Re: "Volebny prieskum"
Ale za čo ? 
Za peniaze? 
hughito:
Aj Schuster má Dr.h.c., ktorý získal ešte za prezidentovania a na wiki píšu že sa udeľuje za zvláštne zásluhy.
a aby som nebol len OT, Jakub100:
či veriť abo nie? aj tak to vo voľbách dopadne inak, než tie prieskumy ukazovali ...a zlásť čo agentúra, to iné výsledky
Aj Schuster má Dr.h.c., ktorý získal ešte za prezidentovania a na wiki píšu že sa udeľuje za zvláštne zásluhy.
a aby som nebol len OT, Jakub100:
či veriť abo nie? aj tak to vo voľbách dopadne inak, než tie prieskumy ukazovali ...a zlásť čo agentúra, to iné výsledky
LuksKE: Po skúmaní tohto som zistil, že sa tento čestný titul udeľuje aj významným štátnikom za zásluhy, aj keď teda neviem aké zásluhy Mečiar a Schuster spravili, ale tak ok. 
kto vlastne má právo udeľovať Dr.h.c.? Podľa českej wiki
Podľa slovenskej wiki je to podľa všetkého
ale kto má okrem nich ešte právo udeľovať ich?Často titul uděluje akademická instituce (nejčastěji univerzita či jiná vysoká škola), kterou příslušný kandidát nestudoval ani na ní jinak nepůsobil.
Podľa slovenskej wiki je to podľa všetkého
postráda niečo slovenská wiki, alebo je to naozaj tak? lebo si neviem predstaviť že by napr. takému Mečiarovi len tak nejaký týpek udelil taký vysoký titul, bez toho, aby tam nejaké tie prachy neboli. Len som zvedavý, čo uviedli ako dôvod, resp. či tie zvláštne zásluhy skonkrétnili.čestný doktorát univerzity alebo fakulty udeľovaný za zvláštne zásluhy.
-
Sagittarius
Guru
Alebo Belehrad - dobré vzťahy so Slobodanom Miloševičom a Moskva - dobré vzťahy s Borisom Jeľcinom...
hughito: Ja som o tom titule do minulého roku ani nevedel, len naša škola mala 130. výročie založenia a Schuster ako jej absolvent bol ako čestný hosť na oslavách, keď som sa pýtal profky čo to je za titul, tak len povedala, že nejaký čestný, ktorý dostal počas prezidentovania. Inak od vtedy máme na škole vytrínu s jeho knižkami. 
Kto má zhruba najpresnejšie predvolebné prieskumy ? ...
Ja osobne najviac verím stávkovým kanceláriám. Išli by asi sami proti sebe, keby dávali nadhodnotené/podhodnotené tipy.
Ja osobne najviac verím stávkovým kanceláriám. Išli by asi sami proti sebe, keby dávali nadhodnotené/podhodnotené tipy.
-
Sagittarius
Guru
Kurzy SK sa podľa mňa okrem prieskumov hlavne hýbu, podľa tipov tipujúcich.
tak damy a pani, davam svoj finalny tip:
SMER 35 %
KDH 11 %
SaS 9 %
Most 8,5 %
SDKU 8,5 %
OLaNO 8 %
zvysok pod ciarou
//ucast 54,5 %
SMER 35 %
KDH 11 %
SaS 9 %
Most 8,5 %
SDKU 8,5 %
OLaNO 8 %
zvysok pod ciarou
//ucast 54,5 %
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
koho idete volit?
premenujte temu na "Volby 2012 + povolebna diskusia" napr. 
moj tip:
SMER 38 %
KDH 10,5 %
SaS 8,5 %
SDKU-DS 8%
OLaNO 7,5 %
MOST 7 %
zvysok pod ciarou, koalicia SMER+KDH+MOST (SMER+KDH, SMER+MOST). jednofarebna vlada dufam nebude
/a este ucast: ~50%
moj tip:
SMER 38 %
KDH 10,5 %
SaS 8,5 %
SDKU-DS 8%
OLaNO 7,5 %
MOST 7 %
zvysok pod ciarou, koalicia SMER+KDH+MOST (SMER+KDH, SMER+MOST). jednofarebna vlada dufam nebude
/a este ucast: ~50%
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Môj typ je:
Smer-SD 35 %
KDH 11 %
SaS 9 %
SDKÚ-DS 8 %
Most 7 %
OĽ-NO 5 %
----------
99% 4,5%
SNS 3,5%
Účasť 40%
Smer-SD 35 %
KDH 11 %
SaS 9 %
SDKÚ-DS 8 %
Most 7 %
OĽ-NO 5 %
----------
99% 4,5%
SNS 3,5%
Účasť 40%
Ešte nevieme, je veľa času do volieb.typek61 napísal:koho idete volit?
kukni si anketu horetypek61 napísal:koho idete volit?
-
javatar
Hardcore addict
dost optimisticke... ja by som to tipol asi o 8% menej... a tipy na strany si netrufam...beardie napísal://ucast 54,5 %