Call of Duty: Modern Warfare 3
Re: Call of Duty: Modern Warfare 3
Toto je aimbot:
aháá
som myslel , že to sú boti do mp 
Hádam niekdo urobí botov do mp , lebo hrať MP 1proti 1 je nuda
Hádam niekdo urobí botov do mp , lebo hrať MP 1proti 1 je nuda
Pochybujem ze niekto spravi, kedze mod nastroje ku hre nebudu.
škoda , V COD MW2 sa dajú dať boti.
Je velký rozdiel mezdi MW2 a MW3 . Či MW3 vzniklo Copy and paste MW2 pod novým názvom Modern Warfare 3 ?
Je velký rozdiel mezdi MW2 a MW3 . Či MW3 vzniklo Copy and paste MW2 pod novým názvom Modern Warfare 3 ?
V podstate copy paste. Robia to uz od CoD 4-ky. Odporucam hrat bud CoD 4, Black Ops alebo MW2 AlterIW verziu. CoD4 je na prvom mieste.
Aj ten engine z MW2 je v trojke ? Či ho majú ešte zo COD 4 ? 
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Engine je este od 4-ky a MW 2 a MW 3 je totalne copy paste podla mna.
V podstate ono ten engine bol prvy krat pouzity v hre Quake 3 (1999). Quake engine pouzivaju od CoD 1. V CoD 4 presiel vyraznou zmenou. Prepisali znacnu cast kodu. Osvetlenie, takmer vsetko no na engine stale vidiet ze zaklad zostal rovnaky. Kym nevyjde nova generacia konzol tak engine sa menit nebude.
-
Sphinx
Addict
ee nieje je to tak uplne pravda hratelnost je vcelku odlisna mam MW,MW2,BO,MW3 no najlepsie sa mi hra MW3 i ked BO je na tom lepsie s dedik.serverom ale zas ani po x-tom patchnuti mi to nejde dobre stale mam fps drop/lag a pc nieje ziadna vykopavka .rufus59 napísal:Engine je este od 4-ky a MW 2 a MW 3 je totalne copy paste podla mna.
Hratelnost odlisna ? Hral som vsetky a prislo mi to uplne rovnake. Rozlicne perky a mody neratam. 
//prvky malo byt perky
//prvky malo byt perky
-
Sphinx
Addict
neviem cim to je ale je to iny pocit ked hram MW3 a MW2 celkovo je hra sviznejsia .. mozno zle slovo no jednoducho moj subjektivny pocit je odlisny ked hram 2 a 3 . mozno prave tie mody a zbrane prispeli k tomu neviem
ja som mal tiez moznost skusit vsetky a uprimmne 4ka ostava u mna neprekonana. Ta hratelnost je stale ta ista. Pre mna vsetky tie casti su ako take datadisky.
Avsak velmi si s tym hlavu nelamem. Jenoducho sem tam ci uz po BF alebo po red orcheste si mam chut zahrat nieco rychlejsie. Kde sa necaka na respawn a podobne
Avsak velmi si s tym hlavu nelamem. Jenoducho sem tam ci uz po BF alebo po red orcheste si mam chut zahrat nieco rychlejsie. Kde sa necaka na respawn a podobne
-
rupert111
Medium Expert
podla mna je to dobra hra ma to dobry dej zatial sice po grafickej stranke sa to neliši od cof mw2 ale podla mna je to vyborna hra 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
rupert to nemyslíš vážne... Viem že každému sa páči niečo iné ale toto a výborná hra?
-
rupert111
Medium Expert
ano mne sa to lubi sice opakuju herni rezim ale misie su dobre podla mna je to paradna hra ja si za tym stojim :)mohli na tom popracovat lepsie ale nevadi 
Zhodnotenie mw3 
-
Sphinx
Addict
v celku noob video, nemoze hodnotit COD tak ako to hodnoti .. tu nejde o realnost ani o to ci sa vola bareta 50.cal alebo nie.. toto je mainstream hra tu ide o to aby to fungovalo a aby to zarabalo.. ked chces realitu kup airsoftku (s realnou zbranov vela hrier nezahras..) a chod behat. chcem vidiet kolko sekund vydrzi behas s plnou polnou.. u COD ide o zabavu a obreagovanie sa tj. tupe strielanie na pohyblivy ciel s farebnou grafikou a to plni na sto percent... jednoducho je to tak
Ja viem
ja som to bral ako srandu 
-
Fatall
Medium Star
Hral som multak minuly vikend ked bol free weekend na steame, ta hra ma viac citerov ako maju azijske skvosty combat arms a crossfire dohromady, sami noob z wallhackom a aimobot, nie dakujem pekne racej si zahram Battlefield 3
-
Sphinx
Addict
fatall ano mala cheaterov plnu rit no ako skoncil free tak je to zas v normale na 200 hier 1 cheater