Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

v kazdom pripade henta starsia fiesta moc stavana na cesty mimo mesta nie je, splna vsak podmienku spolahlivosti... golf presne opacne... v inych veciach to porovnavat nemozes, lebo su to po kazdej stranke uplne odlisne auta...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

prečo nie je stavaná na cesty mimo mesta? Neboli by to dlhé trasy, väčšinou tak 50 km ak rátam aj tam aj naspäť...a golf opačne, myslíš že je stavaný na trasy mimo mesta alebo že nespĺňa podmienku spoľahlivosti? Práve o tú spoľahlivosť mi ide, nechcem nejaké kazové motory...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

lebo maju slabe motory (no, iked tato vynimocne nie), nepohodlne sedacky, vacsinou su bez vybavy... su to auta do mesta na par km denne... iked na tych 5000 rocne by to mohlo byt este znesitelne... golf nie je vyslovene poruchovy, iba ta fiesta je spolahlivejsia... z tychto dvoch by som siel do golfu, a to najma kvoli vybave, len keby mal silnejsi motor... inak focus...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Golf sa mi vzhľadovo páči viac, len predsa len už je to staršie auto a 5 ročný rozdiel nie je málo, ešte však pozerám aj Golf 1.9 TDI, kde sú motory jedny z najvydarenejších, tie sú však drahšie...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tie sa Ti neoplati zivit s takym najazdom... radsej kasli na tie golfy... co nepozeras nejake focusy, 323, corolly, civicy, almery, astry apod.?
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Almery sú dlhé a nepáčia sa mi, Focusy vydajú akurát roky 99-00 tie sa mi tiež nepáčia a tiež nie sú najmladšie, 323ky sú tiež dlhé, Astry som počul že sú dosť kazové, aj kamoš čo mal tak si nechválil, doma máme Vectru a tiež môžem len potvrdiť, Civic - dlhé a tiež nie najmladšie, Corolly tiež roky 98-00 a absolútne mimo môj vkus...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ale ved ten golf so super tuningovymi svetlami co si sem dal je 98cka .. civic alebo focus kupis v tejto cene urcite novsi
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Point: xenony .)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...tak ale seriove teda urcite nie su :) to bude nejaky HID-ar :)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ten golf ma zabil... okna na klucky ale hlavne ze ma DVD s 7" obrazovkou a cuvacou kamerou.. nechapem takych ludi.. co sa tyka tych focusov tak to je strasny vyber mas tam 1,4 potom 1,8 a 2,0 alebo 3 dverovy a 5 dverovy.. najprv si ujasni co potrebujes a ake mas poziadavky a potom vyberaj.. a ze za 3000€ kupis nejaku 2003-ku alebo nieco podobne moc necakaj ako pri golfe tak aj pri focuse...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lenže tie focusy som nevyberal ktoré chcem, len som sem hádzal linky aby videl aké sú ceny...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ceny su take ako pri golfoch a ostatnych autach.. tam si moc za tie peniaze toho nenavyberas, aspom co sa tyka rocniku urcite nie..
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

asi tak, stále to vidím buď na toho Golfa alebo Fiestu, prípadne ešte budem pozerať ten Focus
HafO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa HafO »

Ahojte , takže prišiel môj čas , moje prvé auto :D ... Rozmýšľam nad VW Passat(starší) , Mercedes E alebo C( rok okolo 95-99 , vozil som sa v nom a neskutočne dobre sa mi riadil) , a posledná možnosť Peugeot 206-tka ... Cena je do 2000 € ... O zvuk sa mi nejedná ani o výkon ale zas aby som nemusel ešte aj v kopci tlačiť auto rukami aby ho vyšlo ... Ktoré by ste mi doporučili ? žiadne dlhé trasy ale skôr diesel ako benzín , behať s autom budem len s frajerkou žiadne dovolenky ani také one . Mesto , občas nejaký ten víletík :) Čo by ste mi poradili ??? Ide mi o to aby som sa poriadne zaučil , ziskal nejaké tie reflexy nabehal par tisíc km , a potom niečo lepšie ... a do prvého auta nechcem ani nejak veľa vrážať aj tak ho tuknem a odreniny a podobne prkotiny mi na aute nevadia (nie som zaťažený na auta , asi som mal byt žena :D)

Vdaka :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

v prvom rade ziaden diesel, ale pekne malolitrazny benzin a ten vyber nic moc, prehodnot financie a vyber nieco ine ;)
HafO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa HafO »

do prvého auta nechcem vrazit hned 20k € ... Ked ho tuknem tak sa usmejem a idem dalej ... :D
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

do 2k kupis auto, no potom do oprav kolko das ./
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

HafO napísal:Ahojte , takže prišiel môj čas , moje prvé auto :D ... Rozmýšľam nad VW Passat(starší) , Mercedes E alebo C( rok okolo 95-99 , vozil som sa v nom a neskutočne dobre sa mi riadil) , a posledná možnosť Peugeot 206-tka ... Cena je do 2000 € ... O zvuk sa mi nejedná ani o výkon ale zas aby som nemusel ešte aj v kopci tlačiť auto rukami aby ho vyšlo ... Ktoré by ste mi doporučili ? žiadne dlhé trasy ale skôr diesel ako benzín , behať s autom budem len s frajerkou žiadne dovolenky ani také one . Mesto , občas nejaký ten víletík :) Čo by ste mi poradili ??? Ide mi o to aby som sa poriadne zaučil , ziskal nejaké tie reflexy nabehal par tisíc km , a potom niečo lepšie ... a do prvého auta nechcem ani nejak veľa vrážať aj tak ho tuknem a odreniny a podobne prkotiny mi na aute nevadia (nie som zaťažený na auta , asi som mal byt žena :D)

Vdaka :)
Takze precitneme do reality: pozri si kolko na ten Mercedes stoji napriklad rameno na prednej naprave a podobne. S tvojim rozpoctom ti to vyda na horsiu Fobiu, Pezot 206, Clio, Punto a Corsu. Kde mas prijatelne servisne naklady.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

HafO: pani vyssie Ti dobre radia, zober si nejaky malu hrcu s maloobjemovym benzinom... z tych overenych spominana corsa, punto, dalej 323, civic, almera, corolla, focus, astra...
Napísať odpoveď