Nedá sa zablokovať stránka

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
nika147
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nedá sa zablokovať stránka

Príspevok od používateľa nika147 »

Mám taký problém. Teda nie ja ale moja kamoška. Potrebuje zablokovať jednu stránku, ale nejde to. Mne to ide. Zablokovávam to cez WINDOWS/system32/dačo neviem čo/etc a v súbore Hosts len pripíšem tú stránku a neide mi otvoriť tá stránka a ani žiadna jej podstránka. Ale problém je v tom, že keď som toto isté spravila u kamarátky, tak tá stránka vždy išla. Skúšala som tam písať aj www aj http aj kadejaké podstránky, stále to išlo. Neviete mi poradiť prečo?

A potom som si ešte hľadala ako to zablokovať ce router (to som vživote nerobila). Mám aj ja aj ona Dlink DSL-2641R a prístup len na usera. Tak som sprístupnila admina a ďalej neviem čo s tým. Je to na mňa veľmi zložité a ja sa v tých kadejaký skratkách nevyznám, neviem čo mám kde napísať. :(

Prosím pomôžťe mi.
mr.speedy
Light Expert
Light Expert

Re: Nedá sa zablokovať stránka

Príspevok od používateľa mr.speedy »

nastavenia routera - firewall - filtering - domain filtering - add a pridaj adresu
nika147
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Pýtala som sa kamaráta mi to vysvetlil, ale ja niesom u nej a doma nemám prístup na admina. Chcela som to doma vyskúšať, to čo mi hovoril kamoš, ale keď už si nepamätám ako som toho admina sprístupnila. Cez telnet (start-spustit-telnet 192.168.1.1) mi to neide. 4krát tam dám heslo admin a napise Bad Password!!!
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Cez normalne webrozhranie to nejde? Normalne v prehliadaci namiesto adresy zadaj 192.168.1.1 a potvrd.
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

http://www.abclinuxu.cz/blog/minimal/20 ... -dsl-2641r
Webový administrátorský mód je dostupný len z adries 172.16.204.106-172.16.204.108 a 10.0.0.0-10.255.255.255.
Prečítaj si to celé.
nika147
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Nie. Pri tom t-com svinskom iternete admin prístup človek nemá. Ale dá sa sprístupniť. Ja som to už robila u kamošky. Ale mne to neide. robí sa to cez telnet, tam sa prihlásim a dopíšem tam niečo a potom by to malo fungovať. Lenže mne sa neide prihlásiť. Dám štart-spustiť-telnet 192.168.1.1 potom tam mám napísať heslo admin alebo user. Pýta ho odomňa 4krát, 4krát ho napíšem a potom mi vypíše Bad password!!! a vypne sa to. Neviem prečo a neviem čo s tým. Mám resetovať router alebo čo?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Samozrejme ze mas admin pristup, staci napisat aky mas router alebo pozriet do manualu ake su tam pristupove udaje.
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

nika: Naozaj si skúšala zadať vo svojom internetovom prehliadači do adresného riadka kde sa píšu www adresy toto? 192.168.1.1 alebo 172.16.204.106 alebo 172.16.204.108 alebo 10.0.0.0

Vykašli sa na telnet, ten nie je určený pre bežného užívateľa, ten sa vo väčšine používa na firmware recovery.
Písala si, že máš Dlink DSL-2641R a toto http://www.abclinuxu.cz/blog/minimal/20 ... -dsl-2641r poníma práve o tom ako sa dostať v tom zariadení do admina.

A keďže mám ten istý model zariadenia, vyskúšal som to a funguje to.
Napísať odpoveď