Kúpa Supermota
Kúpa Supermota
Zdravím, chlapci. V blízkej dobe alebo keď sa otepli na toľko aby sa dalo jazdiť na moto chcem kúpiť nejakého motarda. Máte niekto s touto kategóriou nejaké skúsenosti? Konkrétne sa mi veľmi páči tento model KTM 690 SM ale budem rád ak mi napíšete skúsenosti aj s inými značkami.
Re: Kúpa Supermota
Tak záleží od toho na čo chceš ten motard používať, cestovanie alebo len tak po meste na bláznenie. Keď na dlhšie výlety tak skôr BMW prípadne Honda... Keď na bláznenie a jazdenie do práce tak Apriliu, Husqvarnu (samozrejme sa bavíme o motardovej triede, keby to mal byť jogurt tak určite niečo japonske). Napríklad tu sú dobré motardy : Aprilia SXV 550, BMW G 650 GS, Honda Crosstourer, Honda NC 700 X, Husqvarna TE 630/SMR 630,... Ale záleží len na tebe čo chceš od tej motorky a aká značka ti je najsympatickejšia. Všetky tu vymenované značky patria do svetovej špičky takže nech si kúpiš ktorúkoľvek určite neurobíš zle. Tak nech sa ti dobre jazdí... 
Dlhé trate nie. Skôr na vozenia do práce a hlavne pre radosť, bláznenie sa
a malo by to zvládať aj jemný teren. Po tej Aprilia SXV 550 tak trochu pokukujem a potom s tých čo si vymenoval sa mi celkom pozdáva Husqvarna SMR 630 ale to BMW a tie dva Hondy mi ani ako matardy nepripadajú. Ja som sa veľmi zapozeral do motardov od značky KTM, neviem čo ale niečo ma na nich priťahuje 
Tak potom jednoznačne Apriliu, Husqvarnu alebo KTM-ku. Ja osobne mám niečo medzi motardom a endurom. Takisto s tým jazdím každý deň do práce mimo mesto aj cez mesto a je to paráda.
btw tie BMW-čka sú motardy (aj keď nevyzerajú)
btw tie BMW-čka sú motardy (aj keď nevyzerajú)
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Trošku OT, ale vieš čo znamená skratka KTM?
Že Kokoooooomajiteľ Tlačí Motorku 
Rátaj s tým, že KTM má slabú servisnú sieť a drahšie diely v porovnaní s konkurenciou. Budeš kupovať jazdenku či novú? A čo považuješ za jemný terén? Ísť niekam k vode alebo dáku lúku či blato? S hladkými gumami to bude šou na blate
Rátaj s tým, že KTM má slabú servisnú sieť a drahšie diely v porovnaní s konkurenciou. Budeš kupovať jazdenku či novú? A čo považuješ za jemný terén? Ísť niekam k vode alebo dáku lúku či blato? S hladkými gumami to bude šou na blate
Kibo - Tak jemný terén určite nebude blato ale skôr polná cesta za dedinou. No... a ja som sa aj divil prečo som medzi tie vymenované motorky nezaradil aj KTM... Aj sa mi tak zdalo že s nimi niečo nieje v poriadku, tak ti ďakujem za osvieženie pamäti. 
Predpokladám že pôjdem skôr do jazdenej. Kedže som z dediny z malého okresu tak je tu plno poľných ciest cez lúky, lesy ktoré spájaju dediny a veľa chlapcov tu ma crossy s ktorými to všetko brazdia na svojich mašinách. Tak sa chcem sem-tam pridať. Ale myslím si že s tým nebude problém keď som to zo Simsonom zvládol
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
KTM sú skvelé a zábavné motorky, pokiaľ sa nedojekazia. Len na to, aby si zistil kód tej ich oranžovej farby, budeš potrebovať malý zázrak a neskutočne pevné nervy...
Skús nahodiť predpokladaný rozpočet čisto iba na mašinu bez výbavy a niečo navrhneme
Rethon, to na fotke by som taktiež terénom nenazval, bolo to len trochu vlhké a skoro som odtiaľ nevyšiel. Hold cestná mašina a cestné gumy
Kamarát na tom zelenom nešťastí nemal problém s drapákmi.
Skús nahodiť predpokladaný rozpočet čisto iba na mašinu bez výbavy a niečo navrhneme
Rethon, to na fotke by som taktiež terénom nenazval, bolo to len trochu vlhké a skoro som odtiaľ nevyšiel. Hold cestná mašina a cestné gumy
Teraz ťažko povedať koľko budem mať k dispozícii pri kúpe možno viac možno menej ale keby som kupoval hneď teraz tak do 3500 eur.
Keby už bolo teplo tak by som asi neváhal a išiel po tejto http://ktm-690-sm.autobazar.eu/690-id2652667.html no kto vie do kedy bude na predaj.
Keby už bolo teplo tak by som asi neváhal a išiel po tejto http://ktm-690-sm.autobazar.eu/690-id2652667.html no kto vie do kedy bude na predaj.
Popozeraj sa po Yamahe wr250x (nedaj sa pomýliť kubatúrov) Ako tak pozerám na tvoje požiadavky bola by ideálna 
Už sa blíži ten moment kedy si konečne kúpim motarda tak by som chcel ešte nejaké rady, tipy alebo na čo si mam dať pozor pri kúpe najlepšie od niekoho kto ma už z nejakými motardmi skúsenosti.