nejak sa mi to nedari najst, kde presne to najdem ?konyk87 napísal:mne stačilo synchronizovať kontakty s facebookom - v telefónnom zozname -> nastavenia -> kontá
Google Android OS
Re: Google Android OS
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nastavenia-konta a synchronizacia-pridat konto
-
DeFeAt
Medium Professional
google chrome vyzera velmi dobre, aj ked je to sice len beta verzia ale slape to zatial super, odporucam
ICS je tiez sranda, odporucam tym co vedia, nech si spravia "predbezny" flash z xda na ICS, celkom potesi a navyse ak si vyberiete vhodnu verziu, velmi slusne Vam to vie predlzit vydrz baterie
ICS je tiez sranda, odporucam tym co vedia, nech si spravia "predbezny" flash z xda na ICS, celkom potesi a navyse ak si vyberiete vhodnu verziu, velmi slusne Vam to vie predlzit vydrz baterie
Predlzit bateria sa da aj podtaktovanim procesora,ak mate root. Je to tie riesenie 
-
DeJF
Addict
Zdravím.
Neviete mi poradiť čo mám spraviť keď mi android nechce nabehnúť? Mal som nastavené nech mi aplikácie dáva na kartu, no tú kartu už nemám a teraz bez nej neche štartovať...no obsah karty mám v pc, dal som to na novú kartu a stále do kola sa reštartuváva...
Orange boston.
//Vyriešené. - Musel som cez recovery mod resetnut telefon do továrenských nastavení...
Do recovery modu som sa dostal takto - Hold the camera button and the volume up button pressed and then press the power button to enter recovery menu.
Neviete mi poradiť čo mám spraviť keď mi android nechce nabehnúť? Mal som nastavené nech mi aplikácie dáva na kartu, no tú kartu už nemám a teraz bez nej neche štartovať...no obsah karty mám v pc, dal som to na novú kartu a stále do kola sa reštartuváva...
Orange boston.
//Vyriešené. - Musel som cez recovery mod resetnut telefon do továrenských nastavení...
Do recovery modu som sa dostal takto - Hold the camera button and the volume up button pressed and then press the power button to enter recovery menu.
Dnes mi Companion ponukol update na 4.0.2.A.0.62, to je uz final ICS alebo ako? Lebo na SE blogu pisali, ze na moj telefon bude ICS dostupny niekedy zaciatkom maja, tak neviem, oplati sa to instalovat? Jedna sa o Xperiu mini pro.
//thx
//thx
-
Corn Flake
Guru wannabe
Nieje to android 4 ale len označenie updatu. Budú to asi len nejaké drobné fixy.
-
t0m4s3
Admin
Pozri sa na sucasnu verziu svojho androidu, tiez ma oznacenie zacinajuce cislom 4 a ICS to nie je. Je to iba minor update.Syfon napísal:Dnes mi Companion ponukol update na 4.0.2.A.0.62, to je uz final ICS alebo ako? Lebo na SE blogu pisali, ze na moj telefon bude ICS dostupny niekedy zaciatkom maja, tak neviem, oplati sa to instalovat? Jedna sa o Xperiu mini pro.
//thx
HTC Desire S
neviete prečo ked napr natočím video (3gp) tak ak ho spustím tak ide iba zvuk a ka pretočím no tak sa obraz zmeni ale stojí
//autoeditácia príspevku (23 Feb 2012, 18:38)
Neviete ak odostať SMS z HTC Desire S do napr PC alebo niekde ?
lebo chcem mobil vratit do pôvodných nastavení a nechcem prísť o SMS
neviete prečo ked napr natočím video (3gp) tak ak ho spustím tak ide iba zvuk a ka pretočím no tak sa obraz zmeni ale stojí
sms si mozes zalohovat s programom https://market.android.com/details?id=c ... rch_result ... ulozia sa ti na sd kartu, takze ak ju nepremazes, nemali by sa stratit. najdes to tam v zozname aplikacii pod polozkou sms, zalohujes a vacsinou treba potom restart po obnoveni aby sa ti ukazali
a nevieš čo je stým videom ?
lebo sa mi nechce obnovovať mobil
lebo sa mi nechce obnovovať mobil
netusim, mas original romku?
s mobilom som nič nerobil
žiadne úpravy
žiadne úpravy
-
t0m4s3
Admin
na zalohu SMS pouzivam SMSbackup+ https://market.android.com/details?id=c ... sync&hl=cskamo_444 napísal:HTC Desire S
Zaloha do Gmailu
-
guess.whoo
Redeemer
vyskusajte http://www.box.com/
mne sa to paci viac ako dropbox
mne sa to paci viac ako dropbox
stým videom
napr, dnes mi to šlo
ale zas už nejde
napr, dnes mi to šlo
ale zas už nejde
Ahojte, chytám doma jednu WIFI sieť, ktorá má len WEP ochranu. Je nejaký soft, že sa dostanem k heslu cez mobil? 
-
guess.whoo
Redeemer
ak si dobre spominam, tak nic nefungovalo 100%tne. bolo par pokusov, ale nic co by fungovalo
to píšeš mne ?
väčšinou nejde
mobil ám už cca pol roka a to sa mi nestalo
väčšinou nejde
mobil ám už cca pol roka a to sa mi nestalo
-
kukiak
Addict
cez mobil nie, problemom su drivery k wifi moduluPlasmon napísal:Ahojte, chytám doma jednu WIFI sieť, ktorá má len WEP ochranu. Je nejaký soft, že sa dostanem k heslu cez mobil?