Čo vy na to? Ja som vlastníkom R.U.S.E. a keď som si to včera všimol na Steame tak som to hneď kupoval.Wargame: European Escalation, od tvorcov kvalitnej stratégie R.U.S.E, nastupuje do boja!
Európske vojenské základne sú v pohotovosti, letiská v mestách Ramstein a Allstedt vypúšťajú jednotky a tanky na oboch stranách bojujú o pád alebo zachovanie železnej opony. Ste pripravení?
Wargame: European Escalation vychádza už zajtra, 23. februára a upozorňuje na to štýlový launch trailer. Na Steame hru kúpite za 39,99€, ale môžete využiť aj ponuky iných predajcov. V každom prípade, ak holdujete vojnovým stratégiám, túto by ste si nemali nechať ujsť!
Viac na:
http://www.sector.sk/hra/7682/wargame-e ... lation.htm
Všimnite si ku konci traileru český dabing. Pekná featurka, že každá krajina má svoje jednotky dabované vo vlastnom jazyku. A teda jednotky ČSSR sú po česky
//autoeditácia príspevku (24 Feb 2012, 23:16)
Poviem to takto:
Hra ma sklamala. Nie po grafickej stránke. Tam je to docela fajn, ale ten čo si zvykol na pekný a prehľadný systém ako to bolo v RUSE bude možno trochu zaskočený. Jednotky už nevyrábate (aspoň nie v SP) ale musíte obsadiť bod skade budú chodiť posily za ktoré platíte.
Ale čo ma sklamalo najviac je pohyb jednotiek v hre. Označím 4 tanky a pošlem ich tam kde chcem, oni tam síce prídu ale spravia medzi sebou asi kilometrové rozostupy. A čím viac jednotiek zoberiete tým divnejšie sa rozostavia. Behajú samy os seba po celej mape. A niekedy idú úplne inde a nie tam kde som im to prikázal (proste sa nezastavia a idú aj 200 metrov ďalej, čo je dosť veľa ak máte 10 jednotiek a prirátate rozostupy čo si spravia).