Wargame: European Escalation

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Wargame: European Escalation

Príspevok od používateľa Michaelo »

Wargame: European Escalation, od tvorcov kvalitnej stratégie R.U.S.E, nastupuje do boja!

Európske vojenské základne sú v pohotovosti, letiská v mestách Ramstein a Allstedt vypúšťajú jednotky a tanky na oboch stranách bojujú o pád alebo zachovanie železnej opony. Ste pripravení?

Wargame: European Escalation vychádza už zajtra, 23. februára a upozorňuje na to štýlový launch trailer. Na Steame hru kúpite za 39,99€, ale môžete využiť aj ponuky iných predajcov. V každom prípade, ak holdujete vojnovým stratégiám, túto by ste si nemali nechať ujsť!

Viac na:
http://www.sector.sk/hra/7682/wargame-e ... lation.htm
Čo vy na to? Ja som vlastníkom R.U.S.E. a keď som si to včera všimol na Steame tak som to hneď kupoval.

Všimnite si ku konci traileru český dabing. Pekná featurka, že každá krajina má svoje jednotky dabované vo vlastnom jazyku. A teda jednotky ČSSR sú po česky ;)

//autoeditácia príspevku (24 Feb 2012, 23:16)
Poviem to takto:

Hra ma sklamala. Nie po grafickej stránke. Tam je to docela fajn, ale ten čo si zvykol na pekný a prehľadný systém ako to bolo v RUSE bude možno trochu zaskočený. Jednotky už nevyrábate (aspoň nie v SP) ale musíte obsadiť bod skade budú chodiť posily za ktoré platíte.

Ale čo ma sklamalo najviac je pohyb jednotiek v hre. Označím 4 tanky a pošlem ich tam kde chcem, oni tam síce prídu ale spravia medzi sebou asi kilometrové rozostupy. A čím viac jednotiek zoberiete tým divnejšie sa rozostavia. Behajú samy os seba po celej mape. A niekedy idú úplne inde a nie tam kde som im to prikázal (proste sa nezastavia a idú aj 200 metrov ďalej, čo je dosť veľa ak máte 10 jednotiek a prirátate rozostupy čo si spravia).
Napísať odpoveď